De 5 bedste æteriske olier til Sund fordøjelse

Dit fordøjelsessystem arbejder hårdt nedbryde de fødevarer, du spiser i næringsstoffer, din krop behov. Det absorberer dem, og hjælper med at konvertere disse næringsstoffer til energi til at understøtte et velfungerende alle de celler, organer og systemer i kroppen. Det er også ansvarlig for anslået 80% af din immunitet!

Som du sikkert allerede ved, dit fordøjelsessystem er en meget vigtig del af at opretholde din generelle sundhed, men tage sig godt af det kan være vanskelig i tempofyldt verden, vi lever i. Fordi din kost er den # 1 indvirkende faktor i at opretholde fordøjelse, kan den let skadet af den standard amerikansk kost, eller SAD.

SAD er netop det – SAD. I dag er de fleste mennesker i USA indtager store mængder af højt forarbejdede fødevarer, herunder raffineret korn (kulhydrater), emballeret ørkener, og sukkerholdige drikkevarer og meget små mængder af hele naturlige fødevarer som frugt, grøntsager og fisk. Det er på grund af dette, at mange mennesker lider af en række forskellige fordøjelsesforstyrrelser lige fra ubehageligheder såsom gas, oppustethed og fordøjelsesbesvær til farlige symptomer på mere alvorlige fordøjelsesbesvær, kronisk irritabilitet, hæmorider og tarm betændelse.

De 5 bedste æteriske olier for fordøjelsen

Hvis du lider af fordøjelsessystemet forstyrret, kan æteriske olier give en vis lettelse! Start med disse 5 æteriske olier til bedre fordøjelse:

ingefær

Varm og krydret, denne duftende olie afledt af en rhizom (root). Roden selv er blevet brugt i køkkener over hele verden i århundreder for sin evne til at reducere symptomerne på almindelig maveproblemer inklusive kvalme, oppustethed og gas. Også kendt for at stimulere fordøjelsen, lindre og komfort.

Estragon

De unikke evner estragon olie indbefatte smøremidler tarmvæggene til at støtte fordøjelsesprocessen. Stand til at fremme fordøjelse og absorption af næringsstoffer, er det også involveret i fjernelse af toksiner. Giver også stærke anti-svampe egenskaber til at holde tarmparasitter væk.

Pebermynte

En af de mest anerkendte og udbredte æteriske olier til fordøjelsen. Pebermynte er vidunderligt duftende, stimulerende og forfriskende. Også en kraftig olie, der effektivt letter fælles kvalme, fordøjelsesbesvær, og gas og stimulerer fordøjelsesprocessen.

Kryddernellike

Beroligende og betryggende at hele fordøjelsessystemet, er nellikeolie kendt for at reducere betændelse i tarmens slimhinde. Dette kan bidrage til at lindre maveproblemer. lindrer også ubehag ved at slække glatte muskelvæv i fordøjelseskanalen til at lindre spasmer, kvalme, gas og oppustethed. En unik stof kaldet eugenol, findes i nellikeolie er kendt til effektivt at behandle gær infektioner og candida (tarmparasit) overvækst.

Olie Oregano

En af de mest kraftfulde æteriske olier til fordøjelsen. Denne olie indeholder stærk antibakteriel, anti-svampe og anti-parasitisk healing forbindelser, rival over-the-counter retsmidler for at opretholde en sund fordøjelseskanal. Stand til at dræbe patogene tarmbakterier, der lever i fordøjelsessystemet, olie af oregano er bedst, når der kun bruges i tider med nød at få regelmæssig fordøjelse tilbage på sporet.

Hvor æteriske olier Arbejde at dulme Digestive Forstyrret

Æteriske olier indeholder plantebaserede kemiske bestanddele, der er ansvarlige for de magtfulde helbredende fordele. De forbindelser udløse en reaktion i dit nervesystem, sender signaler til hjernen. Disse signaler kan omfatte beroligende og beroligende tarmkanalen, eller stimulering fordøjelse ved at tilskynde parasympatisk aktivitet. Hver olie er anderledes, men blot et par dråber af enhver æterisk olie gør en stor indvirkning.

Der er 2 måder at bruge æteriske olier til at støtte et sundt fordøjelsessystem:

  1. Aromatisk. Når det bruges i din diffuser, eller bare inhaleres ud af flasken, dampene bære aktive kemiske molekyler ind i din krop gennem næsen. De stimulerer lugtenerven, beliggende i næsehulen. Denne nerve indeholder fibre, der sender signaler direkte til dit centrale nervesystem. Det er det system, som fordøjelse styres.
  2. Topisk. Din hud absorberer alt det, du lægger på den. Når de anvendes som en rub, lotion eller i massage de aktive forbindelser, der findes i essentielle olier indtaste din blodbanen for at støtte fordøjelsessystemet.

Fordøjelsessystemet Massage Instruktioner: Starter ved navlen, anvende olie og derefter forsigtigt massere ind i huden ved hjælp af en opadgående cirkulær bevægelse (tryk forsigtigt med puder af fingerspidserne, kredser til højre). Dette kan også gøres i ryggen, over leveren og maven. Husk altid at fortynde æteriske olier i kokos eller sød mandelolie.

BEMÆRK: Vær venlig ikke at bruge nogen æteriske olier til maveproblemer eller andre sundhedsproblem uden først at konsultere din læge. Og vi anbefaler, at du aldrig bruger dem internt.

Hvad du bør overveje

Når du bruger et produkt, som du ved vil indtaste din krop, du har brug for at være sikker på, at det er ugiftigt. Efter alt, du ønsker kun den højeste kvalitet, rene råvarer til dig selv og din familie. Desværre, i dag er der mange æteriske olie virksomheder derude, der ikke følger regulerede praksis om, hvordan deres produkter dyrkes, udvundet og bearbejdet.

På Healing Solutions, dit helbred og lykke er vores højeste prioritet. Det er grunden til hver batch af æteriske olier du finder her indeholder kun 100% rene råvarer. Ingen fyldstoffer, ingen kemikalier kun testet, verificeret og certificeret terapeutiske klasse æteriske olier, glade, sunde maver!