Cum se face Sit up la domiciliu corect

Sit up sunt parte integrantă a lucra afară și cel mai bun prieten atunci când doriți abdomenul plat. Dacă ați fost de lucru pe ele, dar simt care merg este foarte lent, poate că ai putea folosi un ghid care le face mai eficiente. Modul corect de a face Sit up ar putea fi link-ul dvs. lipsește în provocarea de fitness.

Sit up sunt un mare antrenament pentru mușchii abdominali. Theyre, de asemenea, excelent pentru șolduri. Făcând le religios, combinându-le cu abdomene, ascensoare picior și scânduri, precum și consumul de dreapta puteți obține un stomac plat. Potriviți procedura cu pașii de mai jos pentru a vă asigura că sunt bine pe drum.

Cum se face Sit up la domiciliu în mod corect?

Pasul 1

Intinde-te. Dar niciodată pe pat. Un etaj sau o suprafață dură este cel mai bun, deoarece oferă un suport mai bun. Utilizați o saltea de yoga sau un prosop mare pentru ao amortiza.

Pasul 2

În următoarea etapă de antrenament de rutină sit-up, asigurați-vă că gâtul este la fel de drept ca se poate păstra. Capul tău ar trebui să fie complet relaxat. Așezați-vă mâinile sub cap și gât pentru a le constant, dar nu îi sprijină în totalitate. Dacă sunteți un începător, puteți găsi trecere mâinile tale peste piept mai ușor decât plasarea lor sub cap. Ca dumneavoastră de bază întărește și te mai bine la a face abdominale Sit up , Puteți progresa treptat.

Pasul 3

Al treilea sit-up pas exercițiu este de a indoi genunchii la un unghi de 90 de grade, pastrand bilele si tocuri de picioare plate pe podea. nu lasa nimic ancora picioarele tale, deoarece va lua munca pe care abdomenul trebuie să facă. Spatele nu trebuie sa fie arcuit, dar să mențină curba naturală.

Etapa 4

Strângeți mușchii abdominali de expirand profund. Acest lucru va atrage burta pentru a coloanei vertebrale, permițându-vă să executați modul corect de a face Sit up . Inhaland în timp ce efectuează exercițiul va tulpina doar muschii spatelui. Apoi, ridicați ușor capul, urmat de omoplatii. Păstrați se deplasează în sus până când sunteți într-o poziție de 90 de grade sau când coatele cruce genunchi.

Etapa 5

Acum, că ați ridicat al trunchiului, țineți poziția pentru câteva secunde și tensionate abdomenul. aduce încet înapoi la podea, dar încercați să nu lase te du-te înapoi în poziția de repaus. Când ați însușit modul corect de a face Sit up , Puteți trece la nivelul următor.

Etapa 6

Continua cu repetari necesare pentru a doua zi. Păstrați spate mai mici, iar partea de jos a picioarelor plat pe podea pe tot parcursul. Fiți conștienți de modul în care mușchii abdominali sunt contractante pentru a vă asigura că theyre face toate lucrările. Acesta este modul corect de a face un sit-up, și puteți practica în fiecare zi să-l perfecționeze.

Dacă nu ați exercitat într-o lungă perioadă de timp, ia în considerare a face o jumătate Sit up . Sit-up exerciții pentru femei funcționează cel mai bine atunci când, de asemenea, să rămână hidratat, o dieta echilibrata si ramai motivat. Noroc la un abdomen plat.