Cum să-ți micșorezi rapid burta grasă

O burtă grasă este legată de diferite boli, deoarece este cea mai dăunătoare grăsime din corpul dumneavoastră. În afară de a vă antrena, evitarea mâncării nedorite și a alcoolului sunt printre modalitățile de a obține o burtă plată. În plus, consultați aceste sfaturi pentru a arde grăsimea burții în mai puțin de o săptămână.

1. Includeți exerciții aerobice în rutina zilnică

Dacă doriți să ardeți grăsimile rapid, nu aveți nevoie de antrenament cardio. Studiile au constatat că aceasta este cea mai eficientă formă de exercițiu pentru a reduce grăsimea din burtă. Arzând multe calorii starea generală de sănătate se va îmbunătăți. Prin urmare, începeți să faceți antrenamente de intensitate ridicată la cursuri de alergare, înot sau aerob, dar rețineți că frecvența și durata sunt esențiale pentru rezultate satisfăcătoare.

2. Reduceți carbohidrații rafinați

Ar trebui să evitați consumul de carbohidrați rafinați pentru a pierde grăsime în zona abdominală și pentru a avea o sănătate metabolică bună. Nu este necesar să respectați o dietă strictă cu conținut scăzut de carbohidrați, însă ar trebui înlocuită cu carbohidrați neprelucrați. În loc de pâine albă, orez alb și sucuri, mâncați mai multe legume și cereale integrale.

3. Adăugați pește gras în dieta dumneavoastră

Peștii grași precum somonul, sardinele sau tonul sunt proteine ​​de înaltă calitate și bogate în acizi omega-3. Mâncând 2 până la 3 porții pe săptămână, puteți reduce riscul de boli cum ar fi bolile de inimă și, de asemenea, vă ardeți grăsimea din burtă. Studiile au arătat că grăsimile Omega-3 au capacitatea de a reduce grăsimea viscerală din jurul abdomenului.

4. Începeți ziua cu un mic dejun bogat în proteine

Începeți-vă ziua cu niște iaurt grecesc, piureuri de proteine, albușuri de omletă sau terci. După ce ați mâncat proteine ​​dimineața, vă veți simți plin până la prânz fără dureri de foame. Proteinele cresc rata metabolică, păstrând în același timp masa musculară în timpul pierderii în greutate. Puteți adăuga, de asemenea, proteine ​​precum ouă, pește, pui, fasole sau lactate în fiecare altă masă.

5. Bea suficientă apă

Chiar dacă nu doriți să slăbiți, rămâneți hidratat este important pentru starea generală de sănătate. Se recomandă consumul a 4-5 litri de apă în fiecare zi și va arde mai multe calorii. De asemenea, a bea chiar înainte de a mânca reduce pofta de mâncare, precum și aportul de calorii. Asigurați-vă că evitați orice alte băuturi care conțin multe zaharuri și calorii. Consumul de apă caldă cu lămâie dimineața pe stomacul gol ajută la declanșarea metabolismului și a sistemului digestiv.

6. Reduceți aportul de sare

Sarea consumată reține apa și face ca burta să se simtă umflată. Înainte de a face o achiziție, asigurați-vă întotdeauna că eticheta nutrițională nu menționează nivelurile ridicate de sodiu, deoarece alimentele procesate constau din sare, zahăr adăugat și grăsimi nesănătoase.

7. Consumați fibre solubile

Similar cu proteinele, fibrele solubile te fac să te simți plin timp de câteva ore, astfel încât să nu mai consumi calorii suplimentare inutile în masă. Fibrele solubile absorb apa si formeaza un gel care reduce absorbtia grasimilor – un lucru bun pentru cineva care cauta sa slabeasca. Le găsești în orz, nuci, semințe, fasole și linte.