Cum sa scapi de depresie ușor și eficient

Depresia este una dintre problemele cele mai trecut cu vederea, ca semnele sunt mai puțin evidente în comparație cu cele mai multe alte condiții de sănătate mintală. Există aproximativ 300 de milioane de persoane din lume care suferă de depresie și cele mai multe dintre ele chiar arent conștient de ea, ei înșiși. Unele dintre cele mai comune simptome includ sentimente persistente de tristete, dificultăți de concentrare, scăderea nivelului de energie, precum și lipsa de entuziasm, în general. Dacă aveți aceste simptome și depresie suspect, aici este modul în care se poate vindeca depresia in mod natural pentru a vedea dacă se îmbunătățește starea ta de spirit.

Naturale moduri de a lupta impotriva depresiei

Există numeroase moduri de a scapa de simptome de depresie in mod natural, iar unele dintre ele pot fi combinate cu tratamentul pe care ar putea fi în curs pentru starea.

1. Exercitarea

Exercitiul este una dintre cele mai bune tratamente depresie la domiciliu, care îmbunătățește dumneavoastră fizică și mentală a bunăstării, în același timp. cel mai bine este de a încerca și de a exercita timp de 20 de minute în fiecare zi, 5 zile pe săptămână. Acesta poate fi orice formă de exercițiu care vă bucura, cum ar fi alergarea, ridicarea de greutati, pilates, yoga etc.

Exercitarea acționează ca o stare de spirit-rapel, prin eliberarea de endorfine in corpul tau. Aceste substanțe painkilling îmbunătăți starea de spirit și aduce un sentiment de bine pentru a bate depresie, mai ales atunci cand sunt combinate cu terapia așa cum este prezentat de cercetare . Prin urmare, exercitarea este o terapie naturala pentru depresie si exercitiile fizice regulate va face sa te simti mai bine.

2. Obținerea de somn adecvat

Lipsa de somn poate agrava multe probleme, inclusiv depresie; se întâmplă adesea ca depresia este cuplat cu probleme de somn. Adulții au nevoie de aproximativ 6-9 ore de somn pentru odihnă completă, relaxare și reparații.

Somn stabilește ceasurile noastre biologice, care afectează funcția glandulară și controlează nivelul de energie si starea de spirit pe tot parcursul zilei. Setarea unui anumit timp pentru a merge la culcare este deosebit de important pentru îmbunătățirea modelelor de somn. Dormit este modul în care sistemul nostru imunitar produce citokine, o proteina esentiala pentru organism pentru a menține imunitatea bună și îndepărta depresie.

3. sunătoare

Sunătoare este printre cele mai bune plante pentru depresie, dacă nu sunteți deja pe medicamente pentru ea. Acesta a fost un remediu popular popular în Europa și Africa de îngrijorare, tristețe, anxietate, si somn saraci. S – a arătat în unele studii clinice pentru a reduce depresia ușoară.

Planta conține compuși, cum ar fi hipericină și hiperforină care acționează prin blocarea recaptării serotoninei, similar cu antidepresive. Acest lucru crește în mod esențial nivelurile de serotonina din creier. Serotonina este un neurotransmițător asociat cu bunăstarea noastră și se dovedește a fi scăzut la persoanele cu depresie. Prin urmare, aceasta planta este o depresiune naturala de medicatie de relief. Cu toate acestea, discutați cu un medic înainte de a lua orice fel de medicament, chiar dacă este natural.

4. Terapia cu lumină

luni Darker, cum ar fi sezonul ploios sau iernile lungi, în cazul în care de multe ori nu vedeți soare pentru perioade lungi de timp poate provoca modificări ale dispoziției sezoniere și depresie. La unii oameni, aceasta duce la o scădere a nivelului serotoninei, ceea ce le face sensibile la tulburari afective sezoniere.

Terapia de lumină implică expunerea la soare dimineața sau folosind o sursă artificială de lumină puternică (3.000 la 10.000 lux) timp de 20- 30 minute în fiecare zi. Terapia Lumina ajută la reglarea nivelului de serotonina din creier si resetarea bodys ciclul de somn / veghe la normal.

5. Dieta Wholesome

Avand o dieta adecvata este remediul pentru o serie de boli. O dietă săracă lipsit de substanțe nutritive vitale și, în schimb, umplut cu zaharuri și grăsimi rafinate, pot face depresie mai rau. Unele dintre alimentele pentru depresie trebuie sa fie saraca in grasimi si bogat in vitamina B6, magneziu, B-12, si acid folic. Alimentele bogate în acizi grași omega-3 și ajutor de acid modificări ale dispoziției probleme folic si reduce simptomele de depresie. Alimente, cum ar fi floricele de porumb, nuci, fulgi de ovăz, unt de arahide, și albușuri de ou sunt serotonină și îmbunătățirea bună pentru persoanele cu depresie.

6. Construirea sănătos și relații puternice

Izolarea socială și sentimentul de singuratate pot provoca depresie sau de a face mult mai rau. Având prieteni și o rețea strânsă de încredere poate ajuta să vă încurajez să se concentreze pe partea pozitivă a vieții și a stabilit obiective care pot îmbunătăți dvs. de bine. Studiile au arătat importanța calității relațiilor, ca unul dintre cei mai importanți factori care contribuie la depresie. Cei mai mari cu tulpini sociale și lipsa de sprijin social au cel mai mare risc de depresie. Stările de relație , de asemenea , contribuie în mod semnificativ la bunăstarea și depresie.

7. Terapia cognitiv comportamentală

Terapia cognitiv-comportamentală (CBT) este procesul de a vorbi și de a analiza propriile modele de gândire care te țin prins în depresie. Acesta vă permite să evalueze cum gandesti si intelegerea lucruri, mai ales atunci când gândurile sunt nerealiste, pesimist, și hipercritic. CBT ajută în compensare mintea de modele de gândire nedorite și vă ajută să dezvolte o perspectivă mai optimistă. Exprimându gândurile și sentimentele în fața terapeutului vă ajută să vă simțiți relaxat și aduce schimbări pozitive în gândurile și comportamentul.

8. meditaţie

Meditația și practica mindfulness poate merge un drum lung în stabilirea tonul pentru ziua ta. Începând cu ziua cu o mică sesiune de exerciții de respirație și meditație poate ajuta la alinierea mintea spre a fi pozitiv. Practica de mindfulness vă ajută să păstrați gândurile sub control pe tot parcursul zilei.

sentimente depresive au de multe ori declanseaza in forma de gânduri care spirala rapid de sub control și a rezultat în a face să vă simțiți scăzut și a învins. Meditația și mindfulness vă ajuta să stați în acest moment și să se concentreze pe sarcina la îndemână, în loc de drift în gânduri nedorite.

9. Ceaiul verde

Consumul de ceai verde în dimineața cu micul dejun, este cunoscut pentru a ajuta la depresie usurinta. Unul dintre ingredientele din ceai verde numit L-teanina are efecte puternice de stimulare a dispoziției care pot reduce depresia. Consumul de ceai verde, de asemenea, reduce depresia post-accident vascular cerebral si reduce stresul oxidativ.

10. Ulei de pește

Uleiul de pește este o sursă uimitoare de acizi grași omega-3. Acestea sunt tipul de grăsimi esențiale necesare pentru creier. Din moment ce corpurile noastre sunt incapabile de a face acizi grași omega-3, aceasta trebuie să fie obținute din dieta noastră. Multe studii au legat aport redus de acizi grași omega-3 cu depresie si, de asemenea, au constatat că țările cu niveluri mai ridicate ale consumului de pește, cum ar fi Japonia, au rate mai mici de depresie.

Grăsimi Omega-3 sunt necesare pentru funcția de neurotransmitatori noastre, care merge un drum lung în stabilirea echilibrului fiziologic creier și emoțional. Intr – un studiu a comparat rezultatele altor trei studii ample, sa observat că acizii grași omega-3 au prezentat rezultate semnificative în ameliorarea depresiei.

11. Probioticele

Suplimente probiotice sunt dovedite de cercetare pentru a imbunatati in mod semnificativ perspectivele mentale, care este din cauza legăturii dintre intestin și creier. Probioticele promovează absorbția de nutriție și de ajutor în controlul glicemic, ceea ce previne țepi și picături în nivelul zahărului din sânge. Studiul arată , de asemenea , că există linii puternice de comunicare între creier și intestin , care pot influența starea de spirit noastre și chimia creierului.

12. adaptogen Ierburi

ierburi adaptogen sunt un tip de plante medicinale care afectează sistemul nervos pentru a reduce stresul, acționând asupra nivelurilor de cortizol bodys. Două adaptogens bine cunoscute includ Ashwagandha și Rhodiola. Ashwagandha acționează prin reducerea anxietății și a depresiei și a combate dezechilibrele hormonale si de stres. Rhodiola crește sensibilitatea neuronilor la neurotransmitatori, dopamina si serotonina.

Acid folic 13.

Acidul folic este o vitamina esentiala B, gasit in fasole, fructe, legume cu frunze verzi, si cereale fortificate. deficit de acid folic este comun, din cauza diete sărace și utilizarea anumitor medicamente, cum ar fi contraceptive orale si aspirina. S-a descoperit ca persoanele cu depresie, care au, de asemenea, deficit de acid folic nu răspund bine la antidepresive. Prin urmare, este esențial să se consume alimente bogate în acid folic-.

Depresia poate fi administrat printr-o combinație de schimbare a stilului de viață, cum ar alegeri ar fi un exercitiu bun, dieta și obiceiurile de odihnă, precum și adoptarea unor noi metode de a gândi și de a face lucruri. Cei cu depresie severă trebuie să continue medicamente de către medicul lor și să ceară opinia lor, înainte de a utiliza remedii din plante.