Cum sa faci natural Hand Sanitizer la domiciliu

Eu nu sunt un fan al sanitizers mana comerciale. Acest lucru poate suna ciudat, dar eu nu folosesc sapun antibacterian sau substanțe de curățat puternice la domiciliu, pentru că eu cred de fapt o mică bacterie în jurul valorii este un lucru bun. Mă bucur că am început să fac propriile mele produse de îngrijire personală de ani în urmă, mai ales că FDA a decis în 2016 că producătorii ar trebui să se oprească utilizarea triclosan, un ingredient comun în săpunuri antibacteriene și Sanitizers la acel moment, datorită capacității sale de a perturba hormoni și contribuția la o crestere tulpini rezistente de bacterii. Merge doar pentru a arăta că plătește pentru a citi de cercetare!

De ce pune jos Sanitizer de mână?

Casa mea nu este un spital (datorită sistemelor imunitare, în general, puternic), așa că am să ia o abordare mai blanda și de a face această mână de casă Sanitizer de a utiliza numai atunci când nu ne putem spăla mâinile noastre sau sunt preocupați de expunerea la bacterii foarte rău. Pot vedea recursul de uciderea 99,9% din germeni atunci când aveți o familie de copii mici, și boli pentru o boală înseamnă, de obicei pentru toți. Cu toate acestea, este util să înțelegem unele motive pentru care eticheta antibacterian popping sus pe tot felul de sapunuri, tampoane, și de curățare s-ar putea să nu fie soluția pare a fi.

 • Motivul # 1: Utilizarea Sanitizer pentru a ține gripa departe? Nu va merge! Săpunurile antibacteriene ucide bacteriile , dar nu viruși. Sanitizers de mână și săpunuri nu fac nimic pentru viruși mulți oameni le folosesc pentru a preveni.
 • Motivul # 2: Poate fi adevărat că produsele antibacteriene ucide 99,9% din germeni, dar 0.1% este cel mai potențial dăunătoare (deoarece poate rezista agenți antibacterieni). Acest procent mic care supraviețuiește apoi rase și trece pe rezistența la antibiotice la descendenții săi, crearea de linii de superbugs care rezistă la utilizarea de antibiotice. Acest lucru poate fi un factor în creșterea dramatică tulpini , cum ar fi MRSA.
 • Motivul # 3: Triclosan, substanța chimică în săpunuri mai antibacteriene a fost demonstrat de a interactiona cu clor in apa pentru a forma gaz cloroform. Mai mult decât atât, sa dovedit a fi un hormon disruptor, mai ales la copii. Mă bucur că a fost eliminată de la atât de multe produse, dar eu sunt sceptic că rezolvă problema.
 • Motivul # 4: Unele dovezi arată că copiii care cresc într – un mediu excesiv de steril au rate mai mari de alergii si astm decat copiii care nu folosesc produse antibacteriene la fel de mult. Expunerea la diferite tipuri de bacterii, in special devreme in viata, ajuta copiii sistemul imunitar pentru a dezvolta.

Dă-Bacterii puțin respect

Strategia mea atunci când vine vorba de păstrarea bacterii urât la bay este de a asigura copiilor mei sistemul imunitar sunt puternice prin hrănirea lor o dietă alimentară reală cu o multime de legume și băuturi (bacterii bune) fermentate și restricționarea zahărului. De asemenea, prioritizăm bun timp vechi joc de modă în afara, în cazul în care acestea pot obține vitamina D de la soare si bacterii sanatoase de microbiome sol. Eu folosesc manual sapunurile sau spumare de casă săpun mână pentru toate nevoile noastre de spălare de mână, și am făcut printr-un alt sezon de gripa, cu nici un caz de gripă. Coincidență? Poate, dar eu nu văd necesitatea de a folosi produse chimice concentrate pentru a steriliza casa mea de zi cu zi.

Beneficiile naturale Hand Sanitizer (cu uleiuri esențiale)

Noi nu folosim chiar și mâna noastră naturală Sanitizer foarte des și să opteze pentru o simplă spălare de mână ori de câte ori este posibil. Fac păstra o sticluță de mână de casă Sanitizer de chiuveta pentru a asigura siguranța după manipularea cărnii sau schimbarea unui scutec, etc. Pe langa împuțit la cer de mare, Sanitizers comerciale conțin adesea de uscare de alcool, care este prea puternic pentru copii de a utiliza oricum. Cel mai frumos lucru despre a face propria mea este că pot face o versiune mai ușoară pentru utilizare în jurul valorii de copii și unul mai puternic pentru a utiliza într-un loc ca o toaletă publică. În loc de Triclosan sau a altor agenți antibacterieni, folosesc uleiuri esențiale care inhibă bacteriile în mod natural, având grijă să aleagă pe cele care sunt sigure pentru copii.

Aici sunt meu du-te la mână Sanitizer rețete:

Gentle Hand Sanitizer Rețetă (sigur pentru copii)

Această mână pe bază de plante Sanitizer gel nu usuca pielea si este de fapt hrănitoare din cauza aloe vera. De asemenea, este atât de simplu încât copiii pot ajuta să-l facă. Acesta poate fi făcut chiar în container intenționați să utilizați, astfel încât să nu aveți pentru a obține un castron murdar.

ingrediente

 • 1/4 cană gel de aloe vera (Eu folosesc aceasta organic)
 • 20 picaturi ulei de germeni de distrugător esential (copil în condiții de siguranță)

Instrucțiuni

 1. Se amestecă toate ingredientele și se păstrează într-un tub de silicon reutilizabile (ca aceasta).
 2. Utilizați după cum este necesar pentru a elimina in mod natural germeni din mâini.

Mai puternic Rețetă de mână Dezinfectant

Pentru o mai puternică mână Sanitizer care execută cum ar fi versiunile comerciale (fara Triclosanul), încercați această rețetă. Dacă lucrați într-un spital, acest lucru ar putea fi unul bun pentru uz personal. Nu aș folosi această rețetă pentru copii!

ingrediente

 • 1 TBSP alcool frecare
 • 1/2 linguriță glicerină vegetală (opțional)
 • 1/4 cană gel de aloe vera
 • 10 picaturi de ulei esential scortisoara
 • 10 picaturi de arbore de ceai ulei esential
 • apă distilată (argint coloidal / argint ionic adaugă putere antibacterian dacă este disponibilă)
 • alte uleiuri esențiale (doar pentru miros)

Instrucțiuni

 1. Pentru a face, se amestecă gel de aloe vera, glicerină opțional, și alcool frecarea într-un castron mic.
 2. Adăugați scorțișoară ulei esențial și ulei de arbore de ceai, împreună cu o picătură sau două din orice alte uleiuri pe care doriți să le adăugați pentru parfum. Lemongrass, portocale, lavanda, menta si sunt alegeri bune.
 3. Se amestecă bine și se adaugă apă distilată (sau argint coloidal / ionic) pentru subțire la consistența dorită.
 4. Utilizați o mică pâlnie sau medicament picurator pentru a transfera Sanitizer în sticle tip de pulverizare sau de pompă.
 5. Utilizare ca pe orice alt tip de Sanitizer mana.

notițe

 • Întotdeauna verificați cu un medic sau furnizor de asistență medicală înainte de a utiliza uleiuri esențiale, în special asupra copiilor sau dacă aveți o afecțiune medicală.
 • Folosind aloe vera gel proaspăt nu este la fel de stabil pentru depozitare contra; este recomandat un brand comercial.

Dacă vă place această rețetă, încercați, de asemenea, DIY mea dezinfectare tampoane pentru contoare de bucătărie sau baie.