Cum pentru a preveni raceala si gripa mod natural

Sezonul gripei este bine în curs de desfășurare, și există o mulțime de întrebări cu privire la modul de a evita gripa si sa ramana bine in aceasta iarna. Aceasta este o întrebare importantă, ca boală poate stres sistemul imunitar, crescand riscul unui episod acut-up într-o stare autoimună, disfuncții tiroidiene, sau alte boli cronice. Obținerea de o raceala sau gripa poate, de asemenea, de multe ori duce la luarea de antibiotice, care sunt de obicei inutile (de la raceala si gripa sunt ambele cauzate de viruși) și poate deteriora intestin. Asigurarea unei baze solide de sănătate și urmând cele mai bune practici simple, va merge un drum lung în reducerea riscului de a obține gripă. Aici sunt zece sfaturi pentru a ramane sanatosi acest sezon de gripa.

Se spală pe mâini frecvent și temeinic

Acesta este numărul unu mod de a preveni gripa si alte infectii respiratorii. Trebuie să frecați-vă bine mâinile cu apă și săpun timp de cel puțin 20 de secunde, în scopul de a ucide viruși. Douăzeci de secunde este despre cât timp este nevoie pentru a cânta timpul ABC unul prin intermediul. Nu atingeți ochii, nasul sau gura fără să se spele pe mâini mai întâi.

Heal Gut dvs.

gut dvs. este poarta de acces la sănătate, 80% din sistemul imunitar este situat în intestin. Asigurați-vă că instinctul este în forma tip-top, și să ia o înaltă calitate, cu mai multe tulpini probiotice cu cel puțin 25 de miliarde de unități. Acest lucru va menține nivelul de bacterii intestinale bune pentru a ajuta la lupta impotriva infectiilor.

Reduceți consumul de alcool și zahăr consum

Chiar și consumul moderat de alcool suprima sistemul nervos central, și, prin urmare, sistemul imunitar. Consumand prea mult zahăr poate suprima sistemul imunitar si face mai dificil pentru corpul tau pentru a lupta impotriva infectiilor, cum ar fi gripa. De asemenea, te lasă deschis la gut infecții, cum ar fi Candida și SIBO, care suprima sistemul imunitar si cauzeaza intestin permeabil.

Cu abundența de vacanță tratează în această perioadă a anului, pofta de zahăr poate fi un urs adevărat. De aceea îmi place meu supliment de sprijin de zahăr din sânge. Este un amestec de ierburi și vitamine care ajuta la mentinerea unui metabolism sanatos glucozei pentru a face mai ușor pofta de zahăr biruitori.

Reduce stresul

Stresul este cunoscut pentru a suprima sistemul imunitar. Luați în considerare meditație, yoga, sau acupunctura.

Ia-7-9 ore de somn în fiecare noapte

Corpul tau se bazeaza pe somn pentru a recupera de la expunerea la toxine de zi cu zi. privarea de somn cronica poate reduce semnificativ functiei imune.

Ia-o Imunitar

Dă sistemul imunitar un impuls adăugat, cu un supliment care conține imunoglobuline și proteine, cum ar fi pudra impuls imunitar. Acest supliment este o formă purificată de colostru, care este primul lapte după naștere conceput pentru a susține sistemul imunitar. Imunoglobulinele din colostru vor stimula dumneavoastră anticorpi IgA care sunt corpul tau prima linie de apărare. Acești anticorpi IgA sunt produse de celulele imune in intestin si se poate dezactiva și chiar elimina agenții patogeni și toxine dăunătoare, cum ar fi cele care vin cu boală sezonieră și dezechilibre bacteriene. Acest lucru inseamna impuls imunitar va consolida, nu intensifica sistemul imunitar, ceea ce este esențial pentru oricine cu autoimunitate.

Recomand acest supliment pentru oricine caută să ia măsuri preventive cu sănătatea lor și pentru a evita bolile de sezon. Acesta provine din produse lactate, cu toate acestea, este lipsit de cazeină (proteina din lactate pe care cei mai mulți oameni sunt sensibili la), și conține o astfel de produse lactate minime, care nu va provoca o reactie pentru persoana medie.

Supliment cu Glutation, Curcuma, și vitamina C

Antioxidantii sunt foarte importante pentru funcția imunitar. Glutationul este șef antioxidant în organismul dumneavoastră, responsabil pentru îmbunătățirea sistemului imunitar și de a ajuta ficatul cu detoxifiere. Curcumina este pigmentul portocaliu din turmeric și un antioxidant puternic care imbunatateste sanatatea comune si functiei cardiovasculare. Vitamina C oferă protecție antioxidantă și sprijină funcția imunitară optimă

Optimizarea Vitamina D

Vitamina D este un puternic modulator al sistemului imunitar, ceea ce înseamnă că este cheia pentru a lupta impotriva infectiilor si reglarea autoimunitate. niveluri optime variază de 5-70 ng / ml, așa că recomandăm să luați 5000 UI de vitamina D unui supliment de înaltă calitate pe zi și de lucru cu un medic pentru a monitoriza in mod regulat nivelurile. Veți dori, de asemenea, să fie sigur că vitamina D supliment este asociat cu vitamina K pentru a se asigura că acesta este absorbit în condiții de siguranță și nu duce la calcificari arterei.

Luați în considerare un supliment de zinc

Zincul este un alt antioxidant puternic, care joaca un rol crucial in sanatatea sistemului imunitar. În cadrul sistemului imunitar, este nevoie de zinc pentru reglarea genelor si functionarea neutrofile, celule ucigașe naturale, și limfocite, care sunt toate tipurile de celule albe din sânge.

Ia-o multime de exerciții

Exercitarea poate stimula sistemul imunitar prin cresterea circulatiei si eliminarea stresului. Creșterea de circulație permite anticorpilor să se deplaseze de-a lungul mai repede in fluxul sanguin, ceea ce face mai ușor pentru sistemul imunitar pentru a lupta impotriva unei boli. Exercitarea poate îmbunătăți, de asemenea, sistemul imunitar prin eliminarea stresului si incetinirea eliberarea de hormoni de stres în organism.