Cum de a trata în mod natural intepaturile cu acasă căi de atac

Ai mereu tendința să alunge departe o albina, atunci când se pare a fi situându-se în jurul tău? În cazul în care răspunsul este da, s-ar putea fi pur și simplu crescând șansele de a obține intepati de ea. Albinele sunt mai susceptibile de a înțepa atunci când se simt în pericol. Flapping brațele la albina poate trimite semnale agresive pentru ea, fapt care ia determinat să intepatura.

În cele mai multe situații, care deține în continuare pot încuraja miere de albine pentru coti și să zboare. Ocazional, o intepatura de albina poate provoca complicații severe, mai ales dacă cineva este alergic la veninul de intepaturi. Dar cea mai mare parte intepaturi de albine doar duce la un disconfort. Acasă căi de atac pot fi reale de viață care economisesc în vremuri ca acestea.

Cum de a elimina Stinger Bee Embedded in pielea ta?

Într-o instanță a unei intepaturi de albina, verificați în primul rând site-ul intepatura. În cazul în care prăjina de albine este blocat în piele, încercați și de a scăpa de ea prin curățarea zonei de piele cu tifon. Puteți încerca, de asemenea, folosind răzuire-l ușor o unghie sau un set de pensete. Să te abții de stoarcere prăjina de mana sau ciupit-l ca se poate injecta veninul mai adanc in piele.

Este nevoie de multe ori doar cateva secunde pentru otrava daunatoare pentru a intra în organism. Contractarea stinger împreună cu sacul său venin încorporat în piele pot preveni orice iritatii. Apoi, curățați fața locului cu apă și săpun antiseptic. Pat uscat și aplicați loțiune calamina sau gheață zona pentru a reduce umflarea si mancarime.

Cum de a trata intepaturile natural?

Home remedii poate ajuta la ameliorarea simptomelor de o intepatura de albina. Puteți încerca următoarele terapii:

1. Miere

Proprietățile antiseptice ale mierii pot ajuta la vindecarea ranii și diminuarea inflamației și a mâncărimii.

Direcția de utilizare:

Frecați o cantitate mică de miere la fața locului, intepaturi de albina pentru ca aceasta să mânuiască drumul efectiv în infecția. Tăinui cu un bandaj slab legat și se lasă timp de o oră sau cam asa ceva.

2. otet de mere

Otetul de mere poate fi unul dintre remediile naturale puternice pentru mancarime intepaturi de albina, deoarece are calitati anti-mancarime.

Direcția de utilizare:

Aplicați diluat oțet de cidru de mere sunt pe ai fost înțepat pentru a stăvili efectele adverse ale unei intepatura de albina. Puteți sta, de asemenea, o cârpă curată sau bandaj în oțet și puneți-l pe site-ul puncție.

3. Bicarbonat de sodiu

Bicarbonat de sodiu poate fi o altă opțiune bună pentru a vindeca răni de albine în mod natural, deoarece are abilități dezinfectant.

Direcția de utilizare:

Faceți o pastă prin amestecarea puțină apă în bicarbonat de sodiu. Frotiu un strat dens de pasta pe locul de albine mușcătură de a neutraliza simptomele ostile ale unei intepaturi de albina. Lasă-l pe timp de aproximativ 15 minute. Aplicați din nou după cum este necesar.

4. Uleiuri esentiale

Ele randament proprietăți terapeutice și medicinale și poate fi un excelent remediu natural pentru tingles de albine. Uleiurile esențiale care pot fi utilizate pentru a trata intepaturile de albine pot include:

Direcția de utilizare:

Uleiul esențial de lavandă poate fi folosit nediluat. Aplicarea ea elegant poate ajuta în luarea departe arderea și înțepătură senzație aproape imediat. Se diluează ulei de arbore de ceai prin amestecarea cu orice uleiuri de transport, cum ar fi uleiul de măsline sau de nucă de cocos, înainte de tamponând câteva picături pe loc intepatura. Puteți pune pe hamamelis direct pe zona cu probleme pentru a primi ajutor de mâncărime și de inflamație.

5. Pastă de dinți

pasta de dinti alba alcalina se crede ca ajuta anulezi furnica de albine acide, astfel micșorând umflarea și durere. Nu folosiți gelul colorat sau pasta de dinti albire.

Direcția de utilizare:

BLOB un pic de pastă de dinți pe zona în cauză pentru a atenua durerea.

6. Papaya

Acesta conține o enzimă numită papaina care se presupune a sprijini descompunerea proteinei care produce mâncărime și durere.

Direcția de utilizare:

Doar frotiu o bucată de fruct pe locul intepatura și lăsați-l timp de aproximativ 30 de minute sau cam asa ceva.

7. Aloe Vera

Are abilități anti-inflamatorii și analgezice care pot grăbi procesul de vindecare si calmeaza manifestările iritante ale unei intepatura.

Direcția de utilizare:

Split, deschide o frunză de plantă de Aloe Vera și extract gel. Se întinde gelul pe zona intepatura și se lasă să se usuce.

8. gheaţă

Gheață poate amorti durerea și a reduce umflarea, astfel aducand ragaz imediat. O compresa de gheață poate fi foarte convenabil să se aplice în apariția unei intepaturi de albina pe ochi, buze sau mâini.

Direcția de utilizare:

Picătură unele cuburi de gheata intr-o pânză subțire, curată și cravată-l pentru a face o compresa. Țineți ambalajul rece pe fața locului deranjat timp de aproximativ 10 până la 15 minute. Reaplica regulat până la umflarea și durere reduce. Puteți folosi, de asemenea, o pungă de legume sau o sticlă cu apă rece congelate.

întrebări frecvente

Unele dintre întrebările frecvente sunt:

1. Ce simptome I vor experimenta atunci când un intepaturile Me?

Diferite persoane pot experimenta simptome diferite variind de la durere scurtă și suferință la reacții alergice severe. semne minore comune includ o durere de arsură puternică, cucui roșu cu un loc mic alb în mijloc, mâncărime și inflamație la fața locului ustura. simptome minore dispar, de obicei, în decurs de câteva zile. simptome moderate poate dura aproximativ o săptămână pentru a rezolva.

2. Atunci când pentru a vedea un doctor?

Cele mai multe intepaturi de albine se vindeca fara tratament. Cu toate acestea, în cazul în care te intepat de mai multe ori, aceasta poate duce la complicatii sau chiar dovedi viața în pericol. Mai mult decât atât, înțepături de albine poate declanșa o reacție severă la persoanele care sunt alergice. În cazul în care umflarea se extinde la alte părți ale corpului, cum ar fi limba, gât, aceasta poate indica o reacție alergică gravă intepaturi de albina.

Alte semne pot consta dintr-o creștere a ratei pulsului, urticarie, greață, vărsături, paloare, amețeli, diaree, dificultăți în respirație sau șoc anafilactic. În astfel de cazuri, se referă la un medic imediat. De asemenea, dacă aveți o intepatura de albina umflarea pe pleoapa, consultați imediat un medic din cauza sensibilității locației.

3. Ce se întâmplă dacă nu obține o albină Stinger Out?

Atunci când un intepaturi de albine, Stinger sale șutează de multe ori în piele. Prăjina are un sac de venin toxic, care poate avea un impact negativ asupra organismului. Cu cât stinger rămâne, este mai otrava poate intra în organism care provoacă durere și umflături. Dacă nu obține prăjina de albine afară, veninul mortal poate ajunge să fie eliberată în organism, care poate duce la reacții alergice sau chiar provoca moartea.

4. Este normal ca o albină Sting la Itch o săptămână mai târziu?

Cel mai bine este să caute ajutor medical în cazul în care o intepatura de albina continuă să mancarime o săptămână mai târziu pentru a evita orice griji probabile.

Linia de jos este, intepaturile de albine sunt nici un haz si sunt dureroase. Acasă remedii pe bază poate scuti de disconfort ușoară. Cu toate acestea reacții severe pot justifica asistență medicală imediată. Prin urmare, este esențial ca să puteți recunoaște semnele unei reacții alergice severe.