Cum de a sprijini pe cineva care te iubesc este în depresie

Depresia este o tulburare mintală care necesită îngrijire și tratament. În cazul în care cei dragi suferă de această stare mentală, există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a le ajuta să depășească acest calvar într-un mod mai bun. Citiți acest post și să învețe cum să ajute pe cineva aproape de tine face cu depresie.

Cum să aflăm dacă o persoană suferă de depresie?

Uneori, cei care suferă de depresie sau de persoane din apropierea acestor oameni nu își dau seama că se lupta cu depresia. Cei mai mulți oameni ignora sau respingerea depresie lor de gândire să fie un șuvoi normală de furie sau de tristețe. Acest lucru se poate întâmpla, de obicei, pentru că există un stigmat social masiv atașat la persoanele care se ocupă cu tulburări psihice. Cu toate acestea, unele dintre următoarele simptome pot ajuta la stabilirea dacă cineva suferă această tulburare:

  • În cazul în care o persoană experiențele iritabilitate sau izbucniri bruște de furie.
  • În cazul în care o persoană experiențele problemă în a face zi normală deciziilor, dificultăți de concentrare sau se confruntă cu probleme în gandire.
  • Dacă o persoană este înghițită cu gânduri de sinucidere sau care se încheie viața sa în mod regulat, deoarece depresie și gânduri suicidare sunt strâns legate.
  • Dacă o persoană nu se simte motivat sau plini de energie pentru a face o zi la treburile de zi.
  • În cazul în care o persoană experiențe crestere brusca in greutate sau pierdere în greutate din cauza apetitului schimbat.
  • În cazul în care o persoană care prezintă orice fel de tulburări de somn, cum ar fi insomnie sau hipersomnie.
  • În cazul în care o persoană experiențe pierdere de interes în viața lui, cum ar fi treburile casnice obișnuite, activitatea sexuală, sport etc.
  • În cazul în care o persoana de funcționare socială și ocupațională devine afectate.

În cazul în care unele sau toate aceste simptome sunt observate pe o perioadă extinsă de timp, acesta poate fi numit ca depresie. Este foarte important ca atenția psihologică imediată este solicitată, deoarece depresia rareori devine mai bine pe cont propriu. medicamente anti-depresive, împreună cu terapia cognitiv poate ajuta în a face persoana sa se simta mai bine.

Eficiente moduri de a ajuta Cineva ieși din depresie

În afară de ajutor profesional, oameni care au strâns legate de o persoană deprimat poate lua, de asemenea, unele măsuri în a ajuta persoana respectivă să iasă din ea. Iată câteva modalități eficiente de a ajuta pe cineva depresie lupta sau masuri pentru a ajuta pe cineva depasi depresie:

1. Încercați să puneți-vă în locul lor

Este foarte ușor de a ajuta pe cineva dacă înțelegeți durerea și suferința lor. Știu despre situația lor în detaliu, astfel încât să puteți empatiza și de a ajuta persoana care se ocupă cu ea.

2. Pregătiți-vă

Cum veți ajuta pe cineva dacă ai obiceiul au nici o idee despre ceea ce cealaltă persoană poate face cu. Există mai multe site-uri on-line, cărți și alte mijloace care pot ajuta să aflați despre depresie. Ați putea întâlni chiar și un psihiatru și educa-te mai bine.

3. Doar Fii acolo pentru ei

Uneori, doar pentru a asculta grijile, frica, sau anxietati poate ajuta să se simtă mai bine. Este posibil să nu fie necesară pentru a oferi o soluție, trebuie doar să împrumute o ureche și știu exact cum pot fi simțiți și ceea ce poate fi le deranjeaza atat de mult.

4. Păstrați Emoții dvs. în Verificați

Fiind în strânsă proximitate cu cineva care se ocupă cu depresia poate lua, uneori, o taxă pe tine. Nu există nici o îndoială că sentimentele negative pot primi prea contagios. Muta din casa, interacționa cu oameni pozitivi sau stau cu prietenii tăi pentru a obține pozitivitatea înapoi pe drumul cel bun.

5. stai calm

Confruntarea cu cineva care este în mod constant luptă poate fi o situație foarte dificilă pentru a face față. Ați putea simți frustrat, furios, și, de asemenea experiență alte astfel de emoții. Este absolut normal să se simtă atât. Alăturați-vă un grup de sprijin, stai cu prietenii sau de a face alte lucruri care te fac fericit.

6. Ia-Chores lor

Doar modul în care atunci când cineva care are febră consideră că este dificil să se ridice și să facă ziua lor la treburile de zi, o persoană care se ocupă cu depresia este navighează pe aceeași barcă. Pasul si le ajuta în îngrijirea lor de zi cu zi sarcini. Aceasta poate apărea normal, dar poate exista o agitație masivă merge în interiorul lor.

7. Nu Nu lua lucrurile personal

În timp ce interacționează cu o persoană care se confruntă cu depresie, este important să ne amintim că nu este vorba despre tine este vorba de ele. Ei luptă demonii lor interioare, și în cazul în care se comportă sau acționează un anumit fel cu tine, este tot din cauza bolii și nimic altceva lor.

8. Furnizarea de Iubire Necondiționată și Asistență

Nu este nimic în viață, care nu se poate face mai bine cu dragoste și grijă. Când cineva care vă sunt aproape de se confruntă cu această problemă gravă de sănătate, imprumutandu-iubirea necondiționată și de sprijin va ajuta să iasă din curând. Fiind acolo pentru ei este cel mai bun lucru pe care le puteți face pentru a ajuta.

9. Oferta Hope

Este important pentru tine pentru a le reaminti lucruri pozitive în viața lor, în mod regulat, fie că este vorba de copii lor, pasiunea lor în viață, sau orice altceva care le poate ajuta sa continui. Este foarte important ca astfel de oameni să găsească speranță, pentru că poate fi un lucru pe care pot fi bazându-se pe cel mai mult.

10. Ajutați-i cu terapia și medicamentele lor

Toate modurile de mai sus vor funcționa bine în cazul în care iau sesiunile lor de medicatie si terapie religios. Asigurați-vă că nu sesiuni sunt pierdute, iar medicamentele sunt luate la timp prea.

Când să caute urgent de ajutor

În cazul în care o persoană care suferă de depresie devine gânduri suicidare prea des sau încearcă să se facă rău, se recomandă ca ajutor de urgență ar trebui să fie căutate. Astfel de cazuri apar, de obicei, atunci când persoana respectivă își pierde speranța de a trăi și crede că moartea poate reduce toată suferința lui. Dacă cineva din familia ta este afectat de depresie, urmați aceste sugestii și să-l ajute mai bine.