Cum de a preveni mirosul corpului în mod eficient

Transpiratia este un mecanism natural al organismului care nu poate fi evitată. Dar dacă transpirație aduce cu ea miros rău, este cu siguranta o chestiune de îngrijorare. Există diferite cauze ale mirosului neplacut al corpului rau la femei și bărbați. Păstrați un control asupra lor și să învețe cum să elimine problema. Ați observat oamenii distanțându-se departe de tine pentru nici un motiv special, la toate? Ați putea avea, eventual, o problemă de mirosul corpului? Dacă faci, nu este nevoie să se agite peste ea. Există câteva metode simple de a combate mirosul corpului și de a preveni-le.

Cum de a reduce tot corpul Miros fără prea mult Fuss

1. Efectuați modificări în dieta dvs.

Stiati ca ceea ce mananci afectează modul în care miros? Da, ai auzit bine. Deoarece transpirație este modul organismului de a alunga toxinele, modificarea dieta poate ajuta de fapt, în a scăpa de mirosul corpului. Curry și alimente picante pe care le devora poate fi o cauza a mirosului neplacut al corpului. Reducerea aportul de ceapa si usturoi poate reduce, de asemenea, mirosul corpului tau.

2. Spune Da pentru a neajutat Haine și fibre naturale

Dacă suferiți de mirosul corpului, este o idee bună să șanț de haine realizate din fibre sintetice și să opteze pentru haine de bumbac, lenjerie de pat și de mătase în schimb. Vei fi uimit de cât de puțin transpiram în ele. Ai putea, de asemenea, doresc să meargă pentru haine neajutat, deoarece acestea permit aerului să treacă și menține corpul ventilat.

3. Pat-te uscat

Dacă nu prosop-te în mod corespunzător, umiditatea rămasă poate deveni un teren propice pentru bacterii. Aceasta este o alta cauza mirosului corpului rău la femei și bărbați. Folosiți un prosop absorbant și ștergeți toate umezeala din corpul tau, mai ales în brațele tale și părți private.

4. Du-te antiperspirante Calea

nu se confunda cu deodorante antiperspirante. Deodorantele sunt parfumate, dar nu reduc transpirație. Pe de altă parte, cele mai multe antiperspirante sunt parfumate și conțin clorură de aluminiu, care ajută la prevenirea transpirație excesivă. Spray sau freca pe de două ori pe zi, pentru a vă ajuta să reducă problemele de miros de sex feminin.

5. Shave subsuori

Dacă ați crezut că aveți nevoie pentru a scăpa de păr subsuoară doar pentru că doriți să poarte haine fără mâneci, cred din nou. Sudoare poate prinse in par si poate creste dezvoltarea bacteriilor, care rezultă în organism miros atat la femei cat si barbati. epilare cu ceară regulată sau de ras poate ajuta la reducerea riscului de a dezvolta mirosul corpului.

Remedii naturale pentru miros de corp

Aplicați oțet pe axile dumneavoastră ori de câte ori transpiri prea mult sau adulmece începuturile mirosul corpului. Salt în duș de două ori pe zi. Frecarea uleiuri aromatice naturale și sucul de fructe citrice, cum ar fi de lamaie este un alt mod de a preveni mirosul corpului. Pur și simplu freca o felie de lamaie in subsuori; ai putea ușura în cele din urmă pielea ta.

Cunoașterea este putere și același lucru este valabil și atunci când vine vorba de mirosul corpului. Odată ce sunt armate cu fapte miros corp, esti un pas mai aproape de a face cu această problemă. Împărtășiți sfaturi le-ați învățat cu prietenii și cei dragi care ar putea fi confruntă cu aceeași problemă. Licitați la revedere de la mirosul corpului și salutați o mai proaspata, mai încrezător tine.