Cum de a pierde in greutate doar de mers pe jos de zi cu zi

Puteți pierde în greutate doar de mers pe jos. Sună fantastic, dar imposibil? Ei bine, este foarte posibil, dacă vă păstrați doar în minte acest ghid pas-cu-pas pe mersul pe jos pentru pierderea in greutate. mame ocupat și de programe de antrenament nu de multe ori merg împreună. Dacă sunteți în măsură să strângeți timp antrenament în programul dvs. – Congrats. Dar dacă nu, a verifica afară acest plan de antrenament de mers pe jos, care vă va ajuta să începe 2016 cu un bang. Tot ce trebuie să faceți este să păstrați la pierde religios și nu la jumătatea distanței inima. Ce mai astepti? Vă permite să învețe cum să meargă pe greutate.

Sfaturi importante despre cum să piardă în greutate de mers pe jos

Vă întrebați dacă puteți pierde în greutate de mers pe jos? Sigur ca poti. Este una dintre cele mai simple exerciții cardio. Cu toate acestea, dacă sunteți pe cale să înceapă mersul pe jos pentru pierderea in greutate, aici sunt câteva lucruri importante pe care trebuie să le aibă în vedere pentru ca aceasta să lucreze pentru tine.

1. Warm Up înainte de a începe Walking

Începeți plimbare de zi cu zi, cu o sesiune de warm-up de 5 până la 10 minute. Acest lucru va lasa muschii stiu ca au nevoie să folosească rezervele de grăsime și de a furniza energie pentru plimbare viitoare. Mai mult de grăsime ars, mai multă putere pentru tine.

2. Plimbare într-un ritm Hotărât

Mersul pe jos pentru pierderea in greutate de fitness și este diferită de, să zicem, mersul pe jos la magazin alimentar. Unul dintre factorii importanți este ritmul în care te plimbi. Când sunt respirație grea (și audibil), dar nu gâfâind, este un indicator care vă plimbați într-un ritm bun. Mergeți într-un ritm care își exercită inima precum și mușchii. Nu uitați: vioi, cu mișcarea membrelor, și fără huffing și umflării.

3. Walk pentru 30 de minute în fiecare zi

Cât de mult mersul pe jos este necesar pentru pierderea in greutate? Considerabil. Nu există nici o scăpare asta. Dacă doriți să piardă în greutate doar de mers pe jos de zi cu zi, trebuie să țină la ea și asigurați-vă de mers pe jos timp de 30 minute în fiecare zi. Puteți lua, de asemenea, două plimbări mici de 15 minute fiecare, în dimineața și seara.

4. Hidrat înainte și după mersul pe jos

Nu numai ca este vital pentru a indeparta deshidratarea si oboseala, dar, de asemenea, ceva care ajută la creșterea fluxului de antioxidanți în corpul dumneavoastră. Aceasta stimulează pierderea în greutate chiar mai mult.

5. Nu exagera prea repede

De ce este important acest lucru pentru pierderea in greutate? nu este mai intensă cu atât mai bine? Nu. Nu cu excepția cazului în care doriți să anulați antrenament de mers pe jos din cauza durere și a prejudiciului. Trebuie să construiască treptat viteza și durata de la moderată până la viguros.

6. Cât de repede poți pierde în greutate de mers pe jos?

Destul de rapid. mersul pe jos este mai eficient pentru pierderea în greutate decât crezi. Experții au sugerat că mersul pe jos regulat, vioi de 30 de minute poate ajuta sa pierzi pana la 200 de calorii intr-o saptamana. Înmulțit cu 7 zile, aceasta se ridică la 1,6 lire sau un kilogram în patru săptămâni.

7. Ce altceva poți Get la mersul pe jos?

In timp ce pierderea in greutate este, probabil, cel mai mare cadou, există și alte beneficii mari de mers pe jos 30 de minute pe zi, de asemenea. Mersul pe jos de zi cu zi ajută la controlul diabetului zaharat, de sanatate mintala, nivelul de colesterol si chiar cancer. Mușchii dumneavoastră și ședere în comun în formă de top notch și vă simțiți mai proaspăt prea.

Deci, asta este modul în care mersul pe jos ajută să piardă în greutate. Hai doamnelor, vă permite să meargă drumul nostru spre sala de fitness. Ați început de mers pe jos încă?