Cum de a controla furia și să te calma

Sunt atât de multe lucruri care pot declanșa mânia și noi toți putem obține supărat și furios peste lucruri diferite. Furia este o emoție normală și este bine să-l exprime o dată într-un timp. Dar, dacă ați observat că vă sunt obtinerea supărat peste chestiuni triviale sau fără nici un motiv, la toate, atunci ai nevoie de ajutor. Este important să se controleze această emoție în timp înainte de a se manifesta într-o anumită afecțiune.

De ce ar trebui să controleze furia

În cazul în care unii oameni nu pot prezenta lor pe alții furiei poate deveni extrem de violent și arată emoțiile intense. Cu toate acestea, indiferent de modul în care reacționează, este important pentru a scăpa de această emoție, din următoarele motive:

  • Enervându în mod regulat poate lua o taxă asupra sănătății dumneavoastră și poate duce chiar la probleme de sănătate. Este posibil să apară probleme de digestie, insomnie, dureri de cap, depresie, precum și alte astfel de probleme.
  • Depășirea furiei este important, deoarece poate distruge sau tulpina relatiile tale. Furia poate face să faci lucruri iraționale, spun cuvinte jignitoare, sau de a face alte astfel de lucruri care afectează relația cu cealaltă persoană. Când oamenii sunt furioși, ei s-ar putea spune anumite lucruri pentru cineva care le-ar putea să perturbe și ar putea afecta relația lor. Prin urmare, este important să se controleze și să se gândească de două ori furie înainte de a vorbi atunci când sunt supărat sau furios.
  • Furia poate face sa pierzi concentrarea, ceea ce poate afecta negativ munca.
  • Imbatranirea este un proces natural, dar fiind furios cele mai multe ori poate lua ani de pe față și te fac să arăți mai în vârstă decât vârsta ta. Aspectul fericit și vesel face ca o persoana arata mai tanara si o încruntare de pe fata face sa arate mai mult decât vârsta ta.
  • Furia poate lua o taxă pe imaginea ta. Dacă nu da drumul de obicei, este posibil să fi etichetat ca pasăre furios de colegii, prietenii sau chiar membri ai familiei noastre.

Furia poate avea efecte fiziologice, emoționale, sociale și fizice pe tine. Prin urmare, este important să se îmblânzi cumpătul la momentul potrivit. În secțiunea următoare, vom discuta câteva sfaturi eficiente cu privire la modul în care să se ocupe de această emoție în cel mai bun mod posibil.

Sfaturi pentru a controla nervozitatea

Având în vedere mai jos sunt câteva sfaturi eficiente de management al furiei pe care le puteți încerca, dacă te enervezi în privința unor probleme triviale.

1. Arată furia

Dacă există ceva care te face nebun, ar trebui să-l exprime, deoarece îmbutelierea sentimentele tale pot dăuna sănătății dumneavoastră. Este foarte normal să fie supărat sau furios peste ceva, dar ceea ce este mai important este de a canaliza aceste emoții într-un mod pozitiv. Acest lucru vă poate ajuta în simti mai bine si nu vina pe alții pentru sentimentele tale.

2. indulci Out

Una dintre cele mai bune metode de a controla furia este de lucru afară. Comis într-o activitate fizică este una dintre cele mai eficiente metode de aerisire din emoțiile negative din sistem. Ori de câte ori te superi peste ceva, încercați unele exerciții de stretching, practica yoga, sau a alerga.

3. Gândiți-vă înainte de a vorbi

cuvinte jignitoare pot face mai mult rău unei persoane decât orice fel de daune fizice. Prin urmare, indiferent de cât de supărat sau furios ești, asigurați-vă că aduni gândurile și să se gândească înainte de ceva rău totală. Acest lucru poate ajuta să vă controlați furia și nu-l pierde pe cineva.

4. Count Till 10

Dacă ceva sau cineva te-a supărat, fără îndoială, vei fi supărat. Bu această izbucnire de furie durează, de obicei, până la doar două secunde. Dacă nu doriți să arate furia, conta pana 10. Se poate pune de fapt deoparte furia și poate ajuta să vă gândiți sanely și de a face lucruri rațional. Aceasta este o modalitate foarte bună de a nu face lucrurile în căldura de moment. Puteți preda acest obicei copiilor dvs., precum și pentru a le ajuta să controleze furia lor.

5. Respira

Când ești furios dvs. crește ritmul cardiac. Cu toate acestea, în cazul în care vă controlați respirația sau să-l înapoi la niveluri normale, va fi capabil de a gestiona furia bine. exercitii de respiratie profunda sunt foarte bune pentru calmare, deoarece acestea pot ajuta să obțineți respirația înapoi la niveluri normale. Concentrându-se pe respiratie, de asemenea, ajută la energia în canal, care, la rândul său, poate ajuta să vă relaxați.

6. petrece ceva timp

Uneori, viața devine atât de stresant ca frustrarea noastră se transformă în furie. Cu toate acestea, dacă luați câteva momente de liniște pentru a fi pe cont propriu sau să se relaxeze, acesta poate ajuta foarte mult în gestionarea problemele de furie si de stres. Scoate ceva timp, gândiți-vă la ceea ce trebuie să faceți apoi să planificați-l în mod corespunzător. Aici a lua o pauză înseamnă să ia ceva timp liber situația și gândește-te ce poți face asta. Mersul pe jos departe de scenariu și de gândire sau mulling peste ea vă poate ajuta să recâștige perspectiva și să se ocupe de ceea ce ar putea fi punerea tu off mai devreme.

7. Găsiți o soluție

De cele mai multe ori mânia poate duce la o lipsă de soluție probabilă. Prin urmare, cel mai bun mod de a da drumul de pe această emoție este prin stabilirea unor posibile soluții la problemele care pot fi sporeau mânia, în primul rând. În cazul în care o cameră de murdar este ceea ce cauzează să mergi nebun, curat în cameră sau întrebați pe cineva să o facă pentru tine.

8. Să Du-te de Grudge

Când cineva te rănește sau a făcut greșit pentru tine, fără îndoială vei fi supărat. Sunt șanse ca ai obiceiul chiar vorbești cu acea persoană. Dar, dacă credeți că sanely, îți vei da seama că nu vorbesc cu acea persoană nu ar putea face fericit. Vei fi supărat. Așa că haideți să plece resentimentul sau orice rele sentimente, deoarece aceste sentimente fac nici un rău persoanei sunteți supărat pe mai degrabă te afectează. Prin urmare, cel mai bun lucru de făcut este ierte și să uite.

9. Nu da vina pe alții

Aproape toti dintre noi au tendința de a critica sau vina pe alții pentru propriile noastre defecte și direct furia noastră față de ei. Cu toate acestea, acest lucru nu rezolvă problema, ci mai degrabă agraveaza. Deci, să învețe să accepte dezavantaje sau greșelile. Nu mai fi suparat sau strigând la alții pentru propriile greșeli. Fii pe cont propriu de ceva timp și să caute soluții.

10. Metode de relaxare Încercați

Toată lumea se simte face anumite activități calme sau relaxate. Afla ce te face fericit și ori de câte ori furie te lovește, încercați și să investească timp faci activitatea ta preferată.

11. Vorbeste despre furia

este în regulă dacă te superi. Nu trebuie să te simți vinovat cu privire la aceasta. Este o emoție umană normală, care poate ajunge, uneori, de sub control. Pentru a controla această emoție, este important să-l accepte mai întâi. Acceptați furia și în loc să țipe la cineva, să fie liniștit pentru un moment și împărtăși sentimentele cu cei dragi.

12. Sleep

Ia-somn amplu prin noapte și restul în timpul zilei, dacă este posibil. Uneori, lipsa de somn și de odihnă pot face emoțiile merge Haywire, ceea ce poate duce, de asemenea, la probleme de furie. Suficient de somn este una dintre modalitățile ideale de a face cu furie în timpul sarcinii.