Cum de a conduce în mod natural departe șobolani și mouse-ul de la domiciliu

Dacă da peste șobolani și șoareci în casa ta, știi că va fi în modul de panică. Dacă le vezi, atunci este o problemă, iar dacă nu, atunci este o problemă mai mare – nu știi niciodată în cazul în care acestea ar putea ascunde în casa ta. Șobolani și șoareci infestarea pot face viața mizerabilă. Mai mult, aceste creaturi, de asemenea, transporta un risc de boli infecțioase. Nu vrei asta, nu? Deci, cel mai bine este să încercați ceva în curând pentru a scăpa de acești dăunători. Există mai multe modalități de a scăpa de aceste dăunători din casa ta, dar există unele căi de atac și acasă pe care le puteți încerca – simplu și eficient.

Acasă căi de atac pentru a scăpa de șobolani și șoareci

Prezența șobolanilor și șoarecilor pot fi înțelese prin diferite semne. Ei adesea lăsați de mai multe excremente în casă. Ei chiar mesteca departe pe cutii și haine, sau orice edibles dacă sunt lăsate deschise. Prin urmare, este esențial să se identifice acești dăunători și le conduce. Citiți mai departe pentru a urma aceste câteva remedii care vă va învăța cum să scape de soareci in mod natural.

1. Ulei de mentă

Șobolanii place mirosul de ulei de mentă. Găsim mirosul de mentă răcoritoare, dar șobolanii nu – așa că folosiți ulei de mentă pentru a le conduce departe de casa ta. Se pune menta ulei- bile de bumbac înmuiată în fața mai multor deschideri mici in casa ta pentru a păstra șobolani la golf.

2. ipsosul și pudra de cacao

Ipsos din Paris și pudra de cacao, de asemenea, lucreaza pentru a ucide șobolani și șoareci. Se amestecă 1 lingura de pudra de cacao cu ipsos de la Paris și să stropească în jurul traseului standard pentru șobolani și șoareci. Ca pudra de cacao atrage acești dăunători, ele tind să mănânce acest amestec și în curând se simt deshidratat și sufocat. Pentru a se salva, ei grabă din case și să moară.

3. Ceapă

Plasarea ceapa în jurul valorii de găuri mici și deschideri în același timp asigurând că aceste becuri sunt înlocuite în fiecare a doua zi, se poate ține șobolanii departe de casa ta. Mirosul înțepător de ceapă va conduce în curând le departe.

4. bulb de usturoi

Ca șobolanii place miros puternic, trebuie să facă uz completă a acestui atribut de șobolani pentru a le alunga. Amestecarea usturoi tocat cu apă și stropindu-l în jurul valorii de acasă sau chiar răspândirea căței de usturoi în calea de traseu lor regulate le pot alunga.

Pulbere 5. cartofi

Folosind pudra de cartofi instant, de asemenea, lucrează pentru a conduce la șobolani și șoareci departe. Pe măsură ce presărați pudră la domiciliu, șobolani și șoareci, apoi du-te în jurul valorii, urmând traseul și hrănire pe acest tratament delicioase. Pe măsură ce pulberea intră în corpul lor, acei fulgi de cartofi, apoi se umfle în intestin și ucide în cele din urmă.

6. Cuișoare

Wrap cuișoare în cârpe de panza si se aproape de găuri de șobolan. Mirosul de cuișoare va fi suficient pentru a scăpa de ei de acasă, fără prea mult efort.

7. Amoniac Spray

Se prepară un ușor de utilizat spray de amoniac. Spray de amoniac pe bile mici de bumbac și să le plaseze în apropierea găuri de șobolan, drumurile de acces și alte colț al casei. Mirosul de amoniac va face să se simtă Sufocat și ei vor rula în curând departe de casa ta, pentru a-și salva viața.

8. Fulgi de ardei iute

fulgi de ardei iute nu face numai oameni strănut, dar păstrează, de asemenea, șobolani și șoareci departe. ardei iute Presarati de-a lungul căile de acces și alte colțuri ale casei tale pentru a scăpa de vermins.

9. frunze de dafin

Aroma de frunze de dafin atrag șobolani și ele tind să-l cred ca hrana lor. Cu toate acestea, atunci când încercați să se hrănească pe ea, ei se îneca, și în cele din urmă mor. Deci, puneți niște frunze de dafin în jurul colțurile casei tale și ucide acești dăunători enervant.

10. Controlul pentru spații înguste

Șobolanii sunt relativ mai mari ca dimensiune în timp ce șoarecii pot încăpea în crăpăturile ca mici ca un inch larg. Prin urmare, este esențial pentru a localiza aceste deschideri mici și le sigila. Lasă nici colțișor desigilat. Constatând că toate crevase sunt blocate este o modalitate buna de a preveni invazia.

11. Rattraps

O veche metodă de a scăpa de șobolani este plasarea rattraps în casă. Configurarea unui traseu pentru păstrarea ei momeli și să conducă aceste dăunători chiar în afara casei. capcane șobolan și capcane mouse-ul sunt metode destul de eficiente pentru a obține absolut scăpa de aceste dăunători.

12. Alungati forfota

Dăunători, insecte și bacterii sunt predispuse să fie produse și sunt atrase de zonele cu mizerie și praf. În zonele de depozitare sau zone cu o mulțime de bagaje / cutii înghesuit împreună, șoarecii și șobolanii sunt obligați să se strecoare și să se multiplice în mod constant. Prin urmare, clar dezordinea. Păstrați casa ta curat, curat și ordonat, lăsând loc pentru nici un fel de infestare.

întrebări frecvente

De multe ori creșterea în zonele contaminate, șobolani și șoareci în mod tipic transmit Salmonella și E. coli, motiv pentru care, trebuie să o acțiune în curând să-i omoare sau să le conducă departe de casa ta. Mulți oameni au diferite întrebări cu privire la dăunători. Deci, am încercat să răspundă la câteva.

1. Sunt șobolani și șoareci frică de câini?

Da, desigur. Șobolanii și șoarecii sunt speriați de câini și pisici. Un câine de companie ar putea păstra șobolan problema sub control. Câinii sunt feroce și pot speria, în general, soareci departe. Cu toate acestea, unele rase de câini, de exemplu, rasele hound de câini sunt câini vânător și sunt cunoscute să se hrănească cu animale mici, cum ar fi șobolani și șoareci. Cu toate acestea, acești dăunători pot fi otrăvitoare și înghițire sau de a permite animalele de companie de câini să sărbătoare pe ele nu este recomandată.

2. Șobolanii ies în lumină, sau se va evita lumina?

Șobolanii sunt foarte pasionat de colțuri întunecate, crevase, și zonele de depozitare, care nu invita lumina. Aceste colțuri și crăpături în casa ta, acționează în calitate de case confortabile pentru acești dăunători și de a da drumul pentru un teren de reproducere grea. Prin urmare, este recomandat să vă regulat praful, curat și să ia gunoiul de la tine acasă să nu lase acestor dăunători ascund departe și rasa.

Cu aceste căi de atac la domiciliu, puteți efectua controlul dăunătorilor în casa ta pe cont propriu. Încercați aceste trucuri și urmăriți acești dăunători care rulează departe de casa ta.