Cum de a calma mintea de stres si anxietate

Așa cum viața noastră obține mai plină și mai productive, corpul și mintea noastră începe să experimenteze stres. Stresul suprafețe în formă de boli, boli, alimentație nesănătoasă, și multe altele. De fapt, știm cu toții că stresul este rău pentru noi, dar cei mai mulți dintre noi nu fac nimic despre asta. Dar astăzi, bine te plimbi printr-o serie de sfaturi și trucuri pentru a calma mintea de anxietate.

10 moduri de a face mintea ta calm și liniștit

Aici sunt 10 moduri în care puteți tren pentru a calma mintea de stres și de anxietate. Fie că sunteți un atac de panică sau au nevoie de un simplu de rutină pick-me-up pentru orele de vârf ale zilei, acestea vor ajuta.

1. A nu face nimic

Nu face nimic este, în principiu meditând. Start mici prin blocarea până la doar 5 minute pe zi pentru a medita sau pur și simplu nu face nimic. este în valoare de ea. Dacă nu știi cum să nu facă nimic, heres un exercițiu – du-te la un loc retras și urmăriți modul în care oamenii se deplaseze fără să vorbesc cu ei. Există, de asemenea, mindfulness aplicații acolo în Magazinul Play Google care oferă ghidat sesiuni de meditație. Verificați-le dacă doriți ajutor suplimentar.

2. Practica Recunostinta

Schimbarea energiile într-o direcție pozitivă începe cu recunoștință. Faceți o listă cu cinci lucruri bune care au avut loc la tine, la sfârșitul fiecărei zile sau înainte de a merge la culcare. Reflecție asupra acestei și bucurați-vă de sentimentul pe care îl experiență. Zâmbește în fața oglinzii, după trezire și merge la culcare prea. Actul de zâmbitor întărește cum te simți despre tine și zilele.

3. Asigurați-pozitivitatea un Habit

La fel ca și comportamente negative, stabilite cu rutine negativ, puteți practica calmant mintea prin crearea unor rutine pozitive. Blocați în timp pentru distracție și relaxare în rutina pentru a profita la maximum de acest lucru. Nu vrei să lucreze doar, locul de muncă și de muncă. Fa-ti timp pentru a merge la cumpărături, stau cu prietenii, trage, medita, și de a face lucrurile pe care le plac. Și face o rutină regulată pentru că asta este ceea ce întinerește.

4. Exercitarea de zi cu zi

Exercitarea în fiecare zi vă va ajuta să eliberați aceste endorfine sau simt bine hormoni. Ele sunt ceea ce te face să te simți în viață și vă va oferi energie. În plus, în afară de a avea beneficii pentru minte, exercitarea te menține în formă mare prea. La doar 10 minute de mare intensitate Interval de formare (HIIT) sau cardio o zi este un început bun pentru obținerea acestor beneficii. Daca nu simti ca faci exerciții intense, puteți încerca să vă înscrieți pentru Qi Gong și cursuri de yoga. Acestea dispun de meditații în mișcare și sunt foarte terapeutice în propriile lor moduri de asemenea.

5. Nu luați-ți gândurile Personal

Gândurile sunt ca norii care plutesc peste mintea ta. Le puteți lua personal sau alege să nu. Dacă vă simțiți prea distras, puteți eticheta gândurile pe care le simțiți cu emoție. De exemplu, unele etichete ar fi judeca, îngrijorătoare, sau critica. Etichetă și lăsați-le la asta. Acest lucru vă ajută să nu pentru a obține aspirat în conținutul gândurilor și le permit să treacă pur și simplu.

6. Mănâncă sănătos

Ceea ce mananci va influența modul în care te simți. Dacă sunteți în consumul de junk și alimente procesate, aveți de gând să se simtă rău, mai devreme sau mai târziu. Cel mai bun mod de a începe remedierea că este prin consumul de fructe si legume proaspete. Du-te pentru carne organice hrănite iarbă-si carne slaba si nu uitați să luați pește pentru Omega-3.

7. Egal și Doodle

Există diverse mindfulness sau terapie de artă exerciții de acolo pentru calmarea mentalului. Un astfel de exercițiu este de desen zectangles. Chiar și modele, cum ar fi Mandala te va ajuta. Orice ar fi, încercați desen și doodle. Și nu trebuie să fie cel mai bun artist, fie. Doar trage pentru a topi stresul departe în hârtie. Cine știe? Ca să vă îmbunătățiți abilitățile dumneavoastră, s-ar putea avea ceva mai mult pentru a Aștept cu nerăbdare să – cum ar fi afișarea off arta dvs. prietenilor și familiei.

8. Începe Journaling

Jurnalul gândurile și emoțiile pe hârtie. Chiar dacă ați avut o zi plictisitoare și nimic interesant, scrie-l jos. Simplul act de a scrie în jos va avea un efect terapeutic asupra mintea ta, declanșând răspunsul de relaxare în corpul dumneavoastră și vă calma.

9. Du-te pentru o plimbare

Nimic nu bate natura atunci când vine vorba să vă oferim doza zilnică de relaxare. Du-te pentru o plimbare, bucurați-vă de aerul proaspăt și soare și pur și simplu să meargă. Fiți atenți la împrejurimile și să facă o notă mentală a atracțiile le observi. V-ar fi surprins de modul în care este nevoie de lucrurile de pe mintea ta și nu costă nimic.

10. face noi prieteni

Având oameni negativi din jurul tău înseamnă că sunteți mai susceptibile de a ridica pe emoțiile lor și se simt blues. Distanța de la oameni toxice te și să încerce a face noi prieteni. Faceți cunoștință cu oameni care sunt pozitive și gata să se confrunte cu lumea în fiecare zi, cu un zâmbet. Acestea sunt tipurile de care te înalță, calma mintea, și sunt plăcut să stea în jurul valorii de. Putem spune doar un singur lucru aici- funcționează, face noi prieteni, care dura o viață întreagă și grijile se topesc departe.

Ea nu costa bani sau ceva generos pentru a calma mintea ta într-o clipă. Tot ce trebuie este la doar 5 până la 10 minute din timpul tau pe zi și atunci când vă păstrați la ea, vei observa efectele pozitive bulgăre de zăpadă și să devină ceva mare. De fapt, mintea și sufletul va multumesc pentru asta. Pentru început, încercați sfaturi și trucuri noastre de mai sus, dau o săptămână sau două și urmăriți modul în care mintea rewires sau schimbări în bine. Anxietatea topeau va fi un mare bonus pe partea.