Cum de a bea ceai verde pentru pierderea in greutate

Dacă vă place de ceai, și vă place opțiuni de băuturi sănătoase, v – ați alăturat în rândurile de alte 158 de milioane de oameni care se bucură de o ceașcă în orice zi. Se estimează că , anul trecut, peste 80 de miliarde de portii de ceai au fost consumate de către iubitorii de ceai din întreaga lume. Aceasta se traduce în aproximativ 3,60 miliarde de galoane.

Cu toate ca ceaiul negru este cel mai popular (aceasta reprezintă aproximativ 84 la suta din toate ceai consumate), ceaiul verde este raportat a fi în creștere , la un volum mult mai mare decât negru. Parerea noastra este ca este din cauza de ceai verde , rolul potențial de pierdere în greutate. Am decis să ia o privire mai atentă la modul în care puteți bea ceai verde pentru pierderea in greutate.

Cum puteți bea ceai verde pentru pierderea in greutate

Mai jos sunt câteva sfaturi pe care ar trebui să urmeze pentru a bea ceai verde pentru pierderea in greutate:

Ceaiul verde poate ajuta să piardă în greutate

Mai multe studii au sugerat ca flavonoidele si cofeina din ceaiul verde poate ajuta ridica rata metabolismului, crește oxidarea grasimilor si chiar a imbunatati activitatea insulinei. Un studiu a aratat ca cei care au consumat ceai verde si cafeina a pierdut o medie de 2,9 lire sterline într-o perioadă de 12 săptămâni, în timp ce lipirea la dieta lor regulate. Un alt studiu a sugerat creșterea producției de calorii a fost egală cu aproximativ 100 de calorii pe o perioada de 24 de ore.

Nu aveți nevoie pentru a bea o mulțime de ceai verde pentru a vă ajuta să piardă în greutate

În timp ce beneficiile de pierdere în greutate variază în funcție de diferite dinamici, acestea au fost găsite de băut cât mai puțin de 2,5 cani de ceai verde pe zi.

Unele soiuri de ceai verde sunt mai bune pentru pierderea în greutate decât altele

Dacă sunteți cu toții despre asta verde și într-o misiune de pierdere în greutate, s-ar putea dori să aleagă Matcha ceai verde (cea mai bogata sursa de ceai verde de nutrienți și antioxidanți). dietetician Isabel K Smith explică de ce: „Întreaga frunza este la sol și consumate ca parte a băuturii, spre deosebire de alte (cele mai multe), tipuri de ceai verde, în cazul în care frunzele sunt cufundate si apoi se consuma ceai.“

Există un mod corect și greșit de a prepara ceai verde

Atunci când fabricarea berii ceai verde, să ia un pic de îngrijire în plus, ca apa de fierbere este rău pentru catechine prețioase (ceai produse chimice sănătoase). Aduceti apa la fiert, dar lăsați-l să se odihnească timp de aproximativ zece minute. Apoi, se toarna apa peste ceai și infuzat timp de aproximativ un minut înainte de servire. Desigur, timpul de preparare a cafelei poate fi mai scurtă sau mai lungă, în funcție de gustul tau.

Ceaiul verde are multe beneficii pentru sanatate

„Acesta conține mai multe substanțe nutritive, inclusiv antioxidanti si anti-cancer și compuși creier sănătos“, Smith ne amintește. Un lucru este sigur: indiferent dacă sunt sau nu te va vărsa lire cu ceai verde, bea oricum. „Toate ceaiurile contin multe substante nutritive sanatoase, este una dintre alegeri mai sănătoase pentru o băutură!“ Spune Smith. Dar, doar fii atent sa nu gramada miere sau zahăr!