Com tractar les picades d’abella natural amb remeis casolans

Sempre es tendeix a allunyar una abella en què sembla estar flotant al seu voltant? Si la resposta és sí, vostè simplement pot estar augmentant les seves possibilitats de ser picat per ella. Les abelles són més propensos a picar quan se senten en perill d’extinció. L’aleteig dels braços a l’abella pot enviar senyals agressives a ella, el que va portar a la picada.

En la majoria de les situacions, sostenint encara pot fomentar l’abella de la mel per passejar i volar lluny. De tant en tant una picada d’abella pot causar complicacions greus, especialment si algú és al·lèrgic al verí picades. Però sobretot les picades d’abella només donen lloc a un cert malestar. Els remeis casolans poden ser salvavides reals en temps com aquests.

Com treure el fibló de l’abella incrustat en la seva pell?

En un cas d’una picada d’abella, en primer lloc, comprovar el lloc de la picada. En cas que l’agulló de l’abella s’ha quedat encallat a la pell, tractar de desfer-se’n mitjançant la neteja de la zona de la pell amb una gasa. També pot intentar raspar suaument usant una ungla o un conjunt de pinces. Abstenir-se de prémer el fibló a mà o pessics, ja que pot injectar el verí més profundament en la pell.

Sovint es requereixen només uns pocs segons per al verí perjudicial per entrar al cos. Traient el fibló juntament amb el seu sac de verí incrustat a la pell pot prevenir qualsevol irritació addicional. A continuació, netejar la taca amb aigua i sabó antisèptic. S’assequi i aplicar una mica de loció de calamina o gel de la zona per reduir la inflamació i picor.

Com tractar les picades d’abella natural?

Els remeis casolans poden ajudar a alleujar els símptomes d’una picada d’abella. Podeu provar les següents teràpies:

1. mel

Les propietats antisèptiques de la mel pot ajudar en la curació de la ferida i la disminució de la inflamació i picor.

Direcció de l’ús:

Fregui una petita quantitat de mel en el punt de la picada d’abella perquè pugui exercir la seva manera efectiva a la infecció. Amaga amb un embenat vagament unida i deixar actuar durant una hora o així.

2. vinagre de poma

El vinagre de poma pot ser un dels remeis naturals per a la tinya potents picades d’abelles, ja que té qualitats anti-picor.

Direcció de l’ús:

Aplicar vinagre de sidra de poma diluït en el són el va picar a evitar els efectes adversos d’una picada d’abella. També pot amarar un drap net o un embenat en el vinagre i posar en el lloc de punció.

3. Bicarbonat de Sodi

Bicarbonat de sodi pot ser una altra bona opció per curar les nafres d’abella natural, ja que té capacitats desinfectants.

Direcció de l’ús:

Feu una pasta barrejant una mica d’aigua en bicarbonat de sodi. Unti una densa capa de la pasta sobre la ubicació d’abella mos per neutralitzar els símptomes hostils d’una picada d’abella. Deixar actuar durant uns 15 minuts. Torneu a aplicar segons sigui necessari.

4. Olis Essencials

Ells produeixen propietats terapèutiques i medicinals i poden ser un excel·lent remei natural per a un formigueig d’abelles. Els olis essencials que es poden utilitzar per tractar les picades d’abella pot incloure:

Direcció de l’ús:

L’oli essencial de lavanda es pot utilitzar sense diluir. Aplicant ordenada pot ajudar en la presa de distància de l’ardor i coïssor sensació gairebé immediatament. Diluir l’oli d’arbre de te barrejant-lo amb qualsevol oli portador com l’oli d’oliva o de coco abans fregant unes gotes al punt de picada. Es pot posar en hamamelis directament a la zona de conflicte per obtenir alleujament de la picor i la inflamació.

5. Pasta de dents

pasta de dents blanc alcalina es creu que ajuda a anul·lar el pessigolleig abella àcida d’aquesta manera la disminució de la inflor i el dolor. No utilitzeu gel de color o pasta de dents blanquejadora.

Direcció de l’ús:

Blob una mica de la pasta de dents a la zona en qüestió per alleujar el dolor.

6. Papaia

Conté un enzim anomenat papaïna que se suposa per donar suport a la descomposició de la proteïna que produeix picor i dolor.

Direcció de l’ús:

Només tacar un tros de la fruita en el lloc picada i deixar actuar durant uns 30 minuts més o menys.

7. Aloe Vera

Té capacitats antiinflamatòries i analgèsiques que poden accelerar el procés de curació i alleujar les manifestacions irritants d’una picada.

Direcció de l’ús:

Dividir obrir un full d’una planta d’Aloe Vera i extreure el gel. Difondre el gel sobre l’àrea de la picada i deixeu que s’assequi.

8. gel

El gel pot alleujar el dolor i disminuir la inflor per tant portant alleujament immediat. Una compresa de gel pot ser molt convenient per aplicar en l’aparició d’una picada d’abella en ulls, llavis o les mans.

Direcció de l’ús:

Caure alguns glaçons de gel en un drap fi, net i lligar-lo a fer una compresa. Mantingui la compresa freda al lloc molestat per uns 10 a 15 minuts. Torneu a aplicar amb regularitat fins a reduir la inflor i el dolor. També podeu utilitzar una bossa de verdures congelades o una ampolla d’aigua freda.

Preguntes freqüents

Algunes de les preguntes més freqüents són:

1. Quins símptomes experimentaré quan A mi picades d’abella?

Diferents persones poden experimentar símptomes diferents que van des de dolor breu i angoixa a reaccions al·lèrgiques greus. signes menors comuns inclouen un mal de cremor, protuberància vermella amb una petita taca blanca al centre, picor i inflamació en el lloc de la picada. Els símptomes menors en general desapareixen en uns pocs dies. Els símptomes moderats poden trigar al voltant d’una setmana per resoldre.

2. Quan consultar a un metge?

La majoria de les picades d’abella es curen sense tractament. No obstant això, en cas que ser picat diverses vegades, pot donar lloc a complicacions o fins i tot resultar perillosa per a la vida. D’altra banda, les picades d’abella poden desencadenar una reacció severa en persones que són al·lèrgiques. Si la inflamació s’estén a altres parts del cos com la llengua, la gola, pot indicar una reacció al·lèrgica per picada d’abella tomba.

Altres signes poden consistir en un augment de la freqüència de pols, urticària, nàusees, vòmits, pell pàl·lida, marejos, diarrea, dificultat per respirar o un xoc anafilàctic. En aquests casos, consulti a un metge immediatament. A més, si s’obté una picada d’abella inflamació a la parpella, consulti a un metge immediatament a causa de la sensibilitat de la ubicació.

3. Què passa si vostè no rep una abella fibló?

Quan una abella pica, la seva agulló sovint tira a la pell. El fibló té un sac de verí tòxic que pot afectar negativament el cos. Com més llarg el fibló segueix sent, la més verí pot entrar al cos causant dolor i la inflor. Si no rep el fibló de l’abella a terme, el verí mortal pot ser alliberat en el cos que pot conduir a reaccions al·lèrgiques o fins i tot causar la mort.

4. És normal que una picada d’abella a picar una setmana més tard?

El millor és buscar ajuda mèdica si una picada d’abella segueix a picar una setmana més tard per evitar cap tipus de preocupacions probables.

La conclusió és, picades d’abelles no són divertides i són doloroses. remeis basats en la llar poden alleujar les molèsties lleus. No obstant això les reaccions greus poden justificar l’assistència mèdica immediata. Per tant, és essencial que es pot reconèixer els signes d’una reacció al·lèrgica greu.