Com reduir ràpidament la panxa grassa

Un ventre gras està relacionat amb diverses malalties, ja que és el greix més nociu del cos. A part de fer exercici, evitar el menjar ferralla i l’alcohol són algunes de les maneres d’aconseguir un ventre pla. A més, consulteu aquests consells sobre com cremar greixos del ventre en menys d’una setmana.

1. Incloeu exercicis aeròbics a la vostra rutina diària

Si voleu cremar greixos ràpidament, no us podeu moure amb l’entrenament cardiovascular. Els estudis van trobar que aquesta és la forma d’exercici més eficaç per reduir el greix de la panxa. En cremar moltes calories, la vostra salut general millorarà. Per tant, comenceu a fer exercicis d’intensitat alta en curses, natació o classes aeròbiques, però tingueu en compte que la freqüència i la durada són essencials per obtenir resultats satisfactoris.

2. Reduïu els carbohidrats refinats

Cal evitar el consum de carbohidrats refinats per perdre greix a la zona abdominal i tenir una bona salut metabòlica. No cal seguir una dieta estricta en carbohidrats, però s’ha de substituir per carbohidrats no processats. En lloc de pa blanc, arròs blanc i refrescos, mengeu més verdures i cereals integrals.

3. Afegiu peix gras a la vostra dieta

Els peixos grassos com el salmó, les sardines o la tonyina són una proteïna d’alta qualitat i rica en àcids omega-3. Si mengeu de 2 a 3 porcions a la setmana, podeu reduir el risc de patir malalties com les malalties del cor i també cremar greixos al ventre. Els estudis van revelar que els greixos Omega-3 tenen la capacitat de reduir el greix visceral que hi ha al voltant de l’abdomen.

4. Comenceu el dia amb un esmorzar ric en proteïnes

Comenceu el dia amb iogurt grec, batuts de proteïnes, clares d’ou remenades o farinetes. Després de menjar proteïnes al matí, us sentireu plens fins al dinar sense problemes de fam. Les proteïnes augmenten la taxa metabòlica mentre mantenen la massa muscular durant la pèrdua de pes. També podeu afegir proteïnes com ous, peix, pollastre, mongetes o lactis en tots els altres àpats.

5. Beu prou aigua

Fins i tot si no voleu perdre pes, mantenir-vos hidratat és important per a la vostra salut general. Es recomana beure de 4 a 5 litres d’aigua cada dia i cremarà més calories. A més, beure just abans de menjar redueix la gana i la ingesta de calories. Assegureu-vos d’evitar qualsevol altra beguda que contingui molts sucres i calories. Beure aigua tèbia amb llimona al matí amb l’estómac buit també ajuda a iniciar el metabolisme i el sistema digestiu.

6. Reduïu la ingesta de sal

La sal consumida reté aigua i fa que el ventre se senti inflat. Abans de fer una compra, assegureu-vos sempre que l’etiqueta nutricional no mencioni els nivells alts de sodi, ja que els aliments processats consisteixen en sal, sucre afegit i greixos poc saludables.

7. Consumiu fibra soluble

De manera similar a les proteïnes, les fibres solubles et fan sentir ple durant unes hores de manera que no hagis de consumir calories extra innecessàries al menjar. Les fibres solubles absorbeixen aigua i formen un gel que redueix l’absorció de greixos, cosa bona per a algú que busca perdre pes. Els podeu trobar a ordi, fruits secs, llavors, mongetes i llenties.