Com prevenir l’olor corporal de manera efectiva

La suor és un mecanisme natural del cos que no pot ser evitat. Però si la sudoració comporta mala olor, és sens dubte un motiu de preocupació. Hi ha diverses causes de la mala olor corporal en les dones i els homes. Mantenir un control sobre ells i aprendre com eliminar el problema. Ha notat la gent distanciant-se de vosaltres per cap raó en particular en absolut? Podries tenir un problema d’olor corporal? Si ho fa, no hi ha necessitat de preocupar-se per ella. Hi ha algunes formes fàcils d’abordar l’olor corporal i prevenir-los.

Com reduir la mala olor del cos sense gaire enrenou

1. Fer canvis en la seva dieta

¿Vostè sabia que el que menges afecta com olor? Sí, has sentit bé. Atès que la sudoració és la forma del seu cos per eliminar les toxines, alterant la seva dieta en realitat pot ajudar a desfer-se del olor corporal. El curri i el menjar picant que et consumeixen poden ser una causa de mala olor corporal. La reducció de la ingesta de ceba i l’all també pot disminuir la seva olor corporal.

2. Dir sí a la folgada roba i fibres naturals

Si vostè pateix de mala olor corporal, és una bona idea per desfer-se de roba feta de fibres sintètiques i optar per roba de cotó, lli, seda i al seu lloc. Us sorprendrà per la forma en què la suor menys en ells. També podria voler anar a per roba solta, ja que permeten el pas de l’aire i mantenir el seu cos ventilat.

3. Pat vostè mateix Dry

Si no ho fa vostè mateix tovallola correctament, la humitat restant pot convertir-se en un brou de cultiu per als bacteris. Aquesta és una altra de les causes de la mala olor corporal en les dones i els homes. Utilitza una tovallola absorbent i netegi tota la humitat del seu cos, especialment a les aixelles i les parts privades.

4. Aneu al antitranspirant Camí

no s’ha de confondre amb els desodorants antitranspirants. Els desodorants són fragants, però no redueixen la sudoració. D’altra banda, la majoria dels antitranspirants són fragants i contenen clorur d’alumini que ajuda en la prevenció de la sudoració excessiva. Esprai o fregar en dues vegades al dia per ajudar a reduir els problemes d’olors femenins.

5. afaitar les aixelles

Si vostè va pensar que vostè necessita per desfer-se del borrissol de les aixelles només perquè vostè vol usar roba sense mànigues, s’equivoca. La suor pot quedar atrapat en el cabell i pot augmentar el creixement bacterià, el que resulta en l’olor corporal en les dones i els homes. depilació amb cera regular o afaitar pot ajudar a reduir el risc de desenvolupar la mala olor corporal.

Remeis naturals per l’olor corporal

Aplicar vinagre en les seves aixelles cada vegada que se sua molt o rastrejar els inicis de l’olor corporal. Saltar a la dutxa dues vegades al dia. Fregar olis aromàtics naturals i el suc de fruites cítriques com la llimona és una altra forma d’evitar l’olor corporal. Només cal fregar una rodanxa de llimona a les aixelles; que eventualment podria alleugerir la seva pell massa.

El coneixement és poder i el mateix és cert quan es tracta d’olor corporal. Una vegada que vostè està armat amb fets olor corporal, Vostè és un pas més per fer front a aquest problema. Compartir els consells que ha après amb els seus amics i éssers estimats que podria estar enfrontant el mateix problema. Dir adéu a olor corporal i saludar una més fresca, més confiança.