Com optimitzar el seu colesterol sense estatines

Tot i que no hi ha una creixent evidència que vincula els medicaments amb estatines a una sèrie de problemes de salut com dolor muscular, diabetis i fins i tot càncer, un de cada quatre nord-americans majors de 45 encara estan fent servir com una teràpia convencional contra els nivells alts de colesterol.

Per què medicaments amb estatines pot ser dolent per a vostè

Per començar, les estatines esgoten el seu cos de CoQ10, el que porta a resultats devastadors. Les persones que prenen medicaments amb estatines sense un suplement de CoQ10 adequada estan en un risc greu per a la salut. Això, lamentablement, és el que la majoria de la gent en les estatines. CoQ10 és un cofactor (co-enzim) que és vital per a la creació de molècules d’ATP essencials per a la producció d’energia cel·lular. La cosa és que òrgans com el cor tenen més requeriments d’energia, el que significa que depèn més CoQ10 per funcionar. Com aquest co-enzim és secretada en el fetge, sinó que també pren part en mantenir la glucosa en sang sota control.

Teòricament parlant, les estatines no són necessàries per reduir els nivells de colesterol a la sang i exposant la seva salut a riscos greus. 75% del seu nivell de colesterol en realitat es produeix pel fetge influenciat pels nivells d’insulina. Això vol dir que mitjançant l’optimització del seu nivell d’insulina, s’optimitzarà automàticament el nivell de colesterol. En altres paraules, simples canvis en la dieta i estil de vida poden fer un món de diferència per regular de manera segura el colesterol.

9 maneres de reduir els seus nivells de colesterol naturalment

  1. Obtenir suficient vitamina D. Aquesta vitamina s’ha trobat per ser molt beneficiós per a la normalització dels nivells de colesterol i prevenir les malalties del cor.
  2. Reduir o, idealment, tallar, grans i sucres de la seva dieta. En el seu lloc, incloure més verdures i hortalisses fresques de fulla verda.
  3. Obtenir suficient oli de peix d’alta qualitat.
  4. Fortificar la seva dieta amb més aliments saludables per al cor , com l’oli d’oliva, coco i oli de coco, ous orgànics, alvocats, nous crues i llavors i carns alimentades amb pastura orgànics.
  5. Fer exercici diari regular. Fins i tot a 20 minuts a peu de potència farà una diferència.
  6. Reduir la seva exposició a l’estrès. O bé, utilitzar tècniques per alleujar l’estrès com la meditació o el ioga.
  7. Reduir el consum excessiu de tabac o el consum d’alcohol.
  8. Obtenir suficient somni de qualitat.
  9. Prengui arròs de llevat vermell com s’indica (Thorne Choleast 2-4 càpsules al dia).

Aquestes tècniques proporcionen un enfocament holístic per reduir els nivells alts de colesterol en sang amb efectes a llarg termini a diferència dels medicaments amb estatines, que redueixen el colesterol a costa de la seva salut.