Com netejar la llengua correctament i amb facilitat

La llengua té la major quantitat de bacteris en comparació amb les altres parts de la seva boca. No obstant això, la majoria de les persones no es prenen el temps per netejar la seva llengua. Neteja de la llengua l’ajudarà a evitar la càries dental, mal alè, i molt més.

Per què és important netejar regularment la seva llengua?

Amb el temps, les cèl·lules mortes, bacteris, i les deixalles poden acumular-se en la llengua i causar mal alè. Mantenir la seva llengua neta és important, ja que:

1. Millora l’aspecte de la llengua

Quan hi ha una acumulació d’excés de deixalles, la llengua pot començar a tenir un aspecte blanc. Quan es neteja diàriament, aquest revestiment es pot treure.

2. Millora seu gust

Neteja de la llengua pot millorar el seu sentit del gust. La llengua serà capaç de distingir millor les diferents sensacions.

3. Elimina els bacteris

Neteja de la llengua cada dia redueix el estreptococ mutans i lactobacils els bacteris que són coneguts per causar càries i mal alè.

4. Redueix el mal alè

Eficaç llengua-raspat pot eliminar els bacteris causants de la mala olor.

5. Millora la salut en general

bacteris Extracció poden ajudar a prevenir malalties de les genives, càries, i altres condicions de la boca.

Què necessita netejar la seva llengua?

Hi ha molts tipus diferents d’eines per triar a netejar la seva llengua. L’eina més comuna és la gent fa servir la llengua raspadors. Molts també utilitzen raspalls llengua tot i que són relativament nous. la llengua de neteja són eines que tenen petites crestes i això ajuda a estirar-lo a través de la seva llengua. combinacions Raspador-raspall estan també disponibles. Amb aquesta eina, es raspa mentre es renta. raspallat de la llengua i el raspat són igualment eficaços per prevenir les possibilitats de la placa. Després de la neteja, es pot esbandir la boca amb esbandida bucal.

Com es pot netejar la seva llengua de la manera correcta?

neteja de la llengua és molt fàcil quan ho fas de la manera correcta.

1. neteja de la llengua usant un raspall

 • Després de raspallar-se correctament, dirigeixi la seva atenció a la llengua. Vostè pot simplement utilitzar les truges del raspall de dents per netejar la llengua.
 • També és possible fer servir raspalls de dents que tenen la llengua de neteja sobre la superfície inferior.
 • El a bacteris i l’olor-acumulació es poden treure fregant el seu raspall de dents i raspallar acuradament la llengua a la part superior.
 • Comenceu des de la neteja de la part posterior de la llengua i treballar cap endavant cap al començament de la boca.
 • Raspall de la zona superior de la llengüeta completament en la pressió suau i acabar el procés d’apagat d’un esbandida amb una mica d’esbandida bucal o aigua.

2. neteja de la llengua amb un raspador

 • Després del raspallat, treure la llengua. Col·loqui l’extrem arrodonit de la rasqueta suaument a la part posterior de la llengua.
 • Si troba emmordassant a ser un problema, llavors pot començar en el medi de la llengua.
 • Comenceu des de la part posterior gradualment a mesura que s’acostumi a aquest hàbit.
 • Col·loqui el raspador suaument en la llengua i lentament tiri d’ella cap endavant en la direcció a la punta de la llengua. Sempre anar des de la part posterior de la punta i mai fer-ho al revés.
 • Després de raspar, utilitzeu un teixit o un drap per eliminar les deixalles recollides al raspador.
 • Repetiu aquest procés fins que es raspa tota la superfície de la llengua. En general, raspant una o dues vegades en una àrea és suficient.
 • Rentar l’element filtrant amb una mica de sabó i aigua, s’asseca, i emmagatzemar-lo en una àrea neta.

Remeis naturals per netejar i desinfectar la seva llengua

Aquí és on pot netejar la llengua natural. Aquests remeis casolans per netejar la llengua són molt simples:

1. all

Sabem que l’all és la raó per al mal alè i pensem que no netegen la boca. Independentment d’aquestes creences anteriors, l’all, quan es mengen crues, pot lluitar i destruir els bacteris en la llengua, el que manté net.

2. sal

Una altra bona manera de netejar la seva llengua és mitjançant l’ús de la sal. Les partícules abrasives de sal ajudarà a eliminar les cèl·lules mortes i males bacteris presents en la llengua. Tot el que ha de fer és posar una mica de sal a la llengua i raspalli suaument voltant amb l’ajuda del seu raspall de dents per un minut o dos.

3. La cúrcuma

La cúrcuma no és només una cosa que fem servir com una espècia, però també pot fer que un substitut increïble per als medicaments antisèptics que es poden utilitzar per a la seva boca. Combinar una mica de suc de llimona i la cúrcuma fins que la consistència és molt pastós. Poseu aquesta pasta de cúrcuma en la llengua durant uns 2 minuts i després esbandida bé la boca amb una mica d’aigua tèbia.

4. Aloe Vera

Aloe vera és ben conegut per les seves propietats antiinflamatòries i la curació. Es pot posar 1 cullerada d’aquest suc a la boca per matar els bacteris i els gèrmens en la llengua o les genives. Glopeig amb el suc durant uns minuts i rentar la boca. L’ús d’aigua calenta, esbandida la boca.

5. Herbes

Algunes herbes com la menta, camamilla, sàlvia i són coneguts per les seves propietats medicinals úniques. Prengui 1 cullerada de camamilla, 1 culleradeta de sàlvia, i 1 culleradeta de menta. Afegir una petita quantitat d’escorça de roure a aquesta barreja d’herbes i omplir-lo amb al voltant de 4 tasses d’aigua molt calenta. Mantenir aquesta aigua a un costat i esperar que es refredi i després colar l’aigua. A continuació, posar una cullerada de sal a l’aigua. Tot el que ha de fer ara és glopeig aquesta aigua a la boca dues vegades al dia després que hagi acabat el raspallat.

A part d’aquests mètodes, neteja de la llengua amb peròxid d’hidrogen i bicarbonat de sodi també es pot fer.

Preguntes freqüents

Aquí hi ha algunes coses sobre la llengua de neteja que vostè ha de saber.

1. Quantes vegades he de netejar la meva llengua?

Neteja de la llengua s’ha de fer cada dia perquè pugui mantenir constantment la seva salut oral. Els bacteris s’acumula a la boca poc després del raspallat, de manera que el raspallat i el fil dental és un pas molt important per lluitar contra els problemes de salut oral.

2. raspat de la llengua assegurança?

Una de les majors preocupacions és emmordassar a raspar la llengua. Per evitar això, es podia raspar de la meitat de la llengua. També podria tallar accidentalment la llengua amb el raspador. Per evitar lesions, comproveu que el rascador no té cap vores irregulars i assegureu-vos que el rascador és segur d’usar.

3. És millor aplicar amb brotxa o raspar la llengua?

Utilitzant un raspador és millor que un raspall ja que els raspalls són més propensos a causar nàusees. Raspadors també li permeten iniciar la neteja de la part posterior de la llengua, sense tocar el sostre sensibles de la boca.

4. Què fer si em lesiono durant la neteja de la meva llengua?

Si sent alguna molèstia o mal a tu mateix, a continuació, mantenir a ratlla el raspat per un dia o dos i després intentar un enfocament més suau.

neteja de la llengua és un procés molt simple. Quan es presta atenció a la seva higiene oral, es redueix el nombre de bacteris presents a la boca. És important que netegi la seva llengua i les dents cada dia. També ha de veure un dentista per a una neteja regular i revisions.