Com lluitar contra les causes de no perdre pes després de l’embaràs

Tothom parla de les alegries de l’embaràs – els 9 mesos de durada camí de transformació, sentint que el seu nadó expulsar a l’abdomen, l’ecografia aquests revisions regulars, escoltant el batec del cor, i la llista continua. Però el que la gent en general no parlen és el costat menys romàntic de la història – la malaltia del matí, canvis d’humor, i sí, l’augment de pes.

Molts de nosaltres vam tractar molt difícil anar per la pèrdua d’aquests quilos de post-part; després de tot, les mares general de salut i estat físic és important no només per a ella, sinó també pel seu fill. No obstant això, malgrat diversos esforços, ens trobem sovint incapaç de baixar de pes. On rau el problema? ¿No estem menjant bé, o que desenvolupin prou o és la raó una cosa completament diferent?

El consell mèdic per a la pèrdua de pes després del part és prendre les coses amb calma, especialment si vostè ha tingut un part per cesària. En la majoria dels casos, un règim d’exercici i una dieta nutritiva i equilibrada són capaços de fer el truc. Però si vostè es troba incapaç de baixar de pes tant i fa, la culpa no pot estar en el seu menjar o l’exercici. Segons els metges, hi ha algunes raons menys conegudes però gran que contribueixen a una incapacitat de la dona per perdre pes després de l’embaràs. Esbrinar si una d’aquestes raons podria estar impedint la seva pèrdua de pes després de l’embaràs, i entendre com es pot arreglar.

1. Insomni – La manca de son

En ser una nova mare és una tasca d’enormes proporcions en efecte, i implica que està perdent el seu somni (literalment) sobre tot el relacionat amb el seu nadó. No obstant això, quan s’està privat de son, les hormones que afecten la gana aconsegueixen desequilibrada. El seu cos s’accelera la producció de grelina (responsable de l’augment de fam) i s’alenteix la producció de leptina (responsable de regularitzar la gana). De fet, els metges diuen que les persones que dormen durant quatre hores o menys al dia són més propensos a consumir més calories que una persona que dorm adequadament.

Solució: Els metges suggereixen que encara que el cicle de son del seu nadó és irregular, vostè ha de tractar d’entrenar al seu cos per mantenir un horari constant, especialment en relació amb els aliments. Menjar exactament el mateix en el moment exacte iguals tots els dies ajuda a regular els seus hormones i la seva gana. A més, tractar de coordinar les alimentacions de la nit amb la seva parella i que sigui un punt d’agafar una migdiada sempre que pugui durant el dia.

2. Augment de pes de la tiroide

post embaràs desequilibri hormonal no és res de nou per a nosaltres. No obstant això, un problema de tiroides és una batalla moltes dones lluiten amb i sense saber la magnitud del seu impacte. Si vostè ha patit de problemes de tiroides abans / durant l’embaràs, aquesta serà una lluita constant per a vostè.

La glàndula tiroide és responsable de la taxa de consum d’energia en un cos humà. Si hi ha una disfunció en el seu treball, la pèrdua de pes es converteix en un gran repte, fins i tot si es redueix el consum de calories. Si a part de la incapacitat per perdre pes que ha estat experimentant pèrdua freqüent del cabell, fatiga duradora, la mala pell, i una sensació de depressió, vostè ha d’obtenir els seus nivells de tiroide marcada.

Solució: Un revisió completa és una necessitat. També, a més d’exercici regular, consultar un dietista per a una dieta de tiroide específica que l’ajudarà a tenir cura de les seves necessitats nutricionals. La medicació adequada, l’exercici i la dieta és la clau per solucionar aquest problema.

3. Massa postnatal o d’infermeria d’Aliments

Després del part, la gent gran de la família recomanen una dieta sana postnatal per a nosaltres. Si bé això és sovint suau, es pretén augmentar la seva producció de llet i ajuda en la seva recuperació bodis del part. Tot i que aquesta dieta nutritiva és definitivament molt saludable i bo per al seu cos, hi ha una cosa anomenada massa d’una bona cosa. Molt sovint, la dieta després del part consisteix en articles com la fruita seca (per exemple Panjeeri), arròs, productes de fleca, i laddoos ghi. Aquests són rics en greixos. Quan es consumeixen més calories que pot gravar, que seran emmagatzemats com a greix.

Solució : Recordeu que ha de ser conscient de les seves racions mides i tractar d’evitar l’excés de caure o cedir als desitjos. Si vostè està tenint problemes amb el control de mida de les porcions, parli amb un dietista.

4. l’excés d’esforç

Espera, com pot retardar la pèrdua de pes? Realitzar esforços ha de significar una major pèrdua de pes, oi? No necessàriament. Si creu que la despesa d’aquests 45 minuts extra al gimnàs va a donar resultats més ràpids, és hora de tornar a pensar això. Segons els experts, l’esforç excessiu no només et posa en risc de lesió i prolapse d’òrgans pèlvics, sinó que també pot aturar els seus esforços per perdre pes. Els metges també recomanen no massa cardio, ja que estimula la gana massa.

Solució: En lloc d’optar per l’alta intensitat d’entrenament, vagi per a l’entrenament de resistència que es dirigeix als grups principals de músculs de la manera més eficaç. Un entrenament de 25 minuts dues vegades a la setmana ha de fer el truc. A més, mantenir el baix impacte cardiovascular, com l’augment de la intensitat lentament li donarà un resultat més eficaç i durador. Assegureu-vos de consultar amb el seu metge abans de començar qualsevol programa d’exercicis postpart o unir-se a un gimnàs. Vostè ha d’esperar almenys sis setmanes, especialment si vostè ha tingut un part per cesària.

5. Estrès / menjar emocional

Després de la seva entrega, que està definitivament a la part alta de les emocions – i una àmplia gamma d’emocions també. Sovint pensem que menjar la nostra manera de sortir d’aquests sobtats atacs de depressió és l’única solució. És per això que sovint tendeixen a donar-se afartaments de menjar poc saludable i en estranys moments del dia (o nit). Però abans d’arribar a la seva nevera per servir-se a si mateix una bola de gelat, parar i pensar – realment necessito això ara? És probable que vostè sabrà que no ho fa.

Solució: En lloc de trobar consol en el menjar, que prengui la activitats divertides amb el seu petit. El va posar en una cadira de passeig i anar a fer una passejada, o simplement unir-se a ioga per ajudar a canalitzar la seva energia. Els afartaments de menjar no serà d’ajuda.

6. Un intestí permeable

Per estrany que pugui semblar, aquest és un problema després de l’embaràs comú entre les dones. La lactància materna pot causar nivells baixos d’estrogen, que poden afectar el seu tracte gastrointestinal (GI). Això pot conduir a la permeabilitat intestinal hiper-, millor conegut com la síndrome d’intestí permeable. Segons els metges, aquest augment de la permeabilitat a l’intestí també està vinculada a un augment del greix visceral (profunditat). Quan el tub digestiu no funciona correctament, hi ha dificultat en la digestió. Resultat: incapacitat per perdre pes.

Solució: Intenta incloent els probiòtics en la dieta juntament amb els enzims digestius. Si vostè pateix d’aquest problema, parli amb el seu metge i minimitzar el consum de productes lactis. També pot considerar optar per una dieta lliure de gluten.