Com fer Natural desinfectant de la mà a la llar

No sóc un fan dels desinfectants de mans comercials. Això pot sonar estrany, però no utilitzeu sabó antibacterià o netejadors forts a casa perquè realment crec que tenen un petit bacteri voltant és una bona cosa. M’alegro que vaig començar a fer els meus propis productes de cura personal fa anys, sobretot des que la FDA va dictaminar el 2016 que els fabricants han de deixar d’usar el triclosan, un ingredient comú en els sabons antibacterians i desinfectants en el moment, per la seva capacitat d’alterar les hormones i la contribució a un augment de soques resistents de bacteris. Només serveix per demostrar que val la pena llegir la investigació!

Per què va deixar el desinfectant de la mà?

Casa meva no és un hospital (gràcies a un sistema immunològic en general forts), així que prengui un enfocament més suau i crea aquesta mà casolana desinfectant a utilitzar només quan no podem rentem les mans o estan preocupats per l’exposició a molt males bacteris. Puc veure l’atractiu de matar un 99,9% dels gèrmens quan es té una família de nens petits, i la malaltia per una malaltia en general vol dir per a tothom. No obstant això, és útil entendre algunes raons per les quals l’etiqueta antibacterià apareixent en tot tipus de sabons, tovalloletes humides i productes de neteja podria no ser la solució que sembla ser.

 • Raó # 1: L’ús de desinfectant per a les mans per mantenir la grip de distància? No funcionarà! Els sabons antibacterians maten els bacteris, però no els virus. Els desinfectants de mans i sabons no fan res pels virus moltes persones les utilitzen per prevenir.
 • Raó # 2: Pot ser cert que els productes antibacterians maten el 99,9% dels gèrmens, però que 0,1% és la més potencialment nociu (ja que pot resistir als agents antibacterians). Aquest petit percentatge que sobreviu a continuació, races i passa en la seva resistència als antibiòtics a la seva descendència, la creació de línies de superbugs que resisteixen l’ús d’antibiòtics. Això pot ser un factor en l’augment dramàtic en soques com MRSA.
 • Raó # 3: Triclosan, el producte químic en sabons antibacterians més s’ha demostrat que interactuen amb el clor en l’aigua per formar gas de cloroform. A més d’això, s’ha demostrat que és un disruptor hormonal, especialment en els nens. M’alegro que s’hagi eliminat de tants productes, però sóc escèptic que resol el problema.
 • Raó # 4: Algunes proves indiquen que els nens que creixen en un ambient excessivament estèril tenen majors taxes d’al·lèrgies i asma que els nens que no utilitzen productes antibacterians com a molt. L’exposició a diferents tipus de bacteris, especialment hora en la vida, ajuda als nens per desenvolupar sistemes immunes.

Els bacteris donar-li una mica de respecte

La meva estratègia quan es tracta de mantenir els bacteris més perilloses a la badia és fer que els meus fills són forts sistemes immunes de donar-los de menjar una dieta d’aliments real amb un munt de verdures i begudes (bacteris bones) fermentades i la restricció de sucre. També prioritzem bon moment de joc passat de moda exterior, on es pot obtenir la vitamina D del sol i els bacteris saludables del microbioma sòl. Jo ús les pastilles de sabó fet a mà o sabó de mans la formació d’escuma feta a casa per a totes les nostres necessitats de rentat de mans, i ens va fer a través d’una altra estació de la grip sense casos de la grip. Coincidència? Potser, però no veig la necessitat d’utilitzar productes químics agressius per desinfectar la meva casa cada dia.

Beneficis de Natural desinfectant de mans (amb olis essencials)

No utilitzem fins i tot el nostre natural de la mà desinfectant molt sovint i optar per simple rentat de mans sempre que sigui possible. Jo guardo una petita ampolla de desinfectant de mà de fabricació casolana al costat del pica per garantir la seguretat després de manipular carn o canviar un bolquer, etc. A més pudent a l’alt cel, desinfectants comercials sovint contenen alcohol assecat que és massa fort per als nens a utilitzar de totes maneres. El millor de fer la meva pròpia és el que puc fer una versió més suau per a ús al voltant dels nens i un més fort a utilitzar en un lloc com un bany públic. En lloc de triclosan o altres agents antibacterians, utilitzo olis essencials que inhibeixen els bacteris de forma natural, tenint cura de triar els que són segurs per als nens.

Aquí hi ha el meu anar a desinfectant per a les mans receptes:

Suau desinfectant de la mà de la recepta (Segur per a nens)

Aquesta mà d’herbes desinfectant en gel no s’assequi la pell i és realment nutritiva a causa de la àloe vera. També és tan simple que els seus fills poden ajudar a fer-ho. Fins i tot es pot fer en el contenidor que utilitzarà perquè no s’ha d’aconseguir un plat brut.

ingredients

 • 1/4 tassa de gel d’àloe vera (utilitzo aquest un orgànic)
 • 20 gotes d’oli de germen destructor essencial (segur per als nens)

instruccions

 1. Barrejar tots els ingredients i emmagatzemar en un tub de silicona reutilitzable (com aquest).
 2. Utilitzar segons sigui necessari per eliminar els gèrmens de les mans de forma natural.

Recepta fort desinfectant de la mà

Per a un desinfectant fort mà que funciona com versions comercials (sense el triclosan), provar aquesta recepta. Si treballa en un hospital, això podria ser un bon any per al seu ús personal. Jo no faria servir aquesta recepta per als nens!

ingredients

 • 1 cullerada d’alcohol
 • 1/2 glicerina culleradeta vegetal (opcional)
 • 1/4 tassa de gel d’àloe vera
 • 10 gotes d’oli essencial de canyella
 • 10 gotes d’arbre de te d’oli essencial
 • aigua destil·lada (plata col·loïdal / plata iònica afegeix potència antibacteriana si està disponible)
 • altres olis essencials (només per a aroma)

instruccions

 1. Per fer, barrejar gel de àloe vera, glicerina opcional, i alcohol en un recipient petit.
 2. Afegir oli essencial de canyella i oli d’arbre de te al costat amb una o dues gotes de qualsevol altre oli que vulgueu afegir a olor. Herba de llimona, taronja, lavanda i menta són bones opcions.
 3. Barrejar bé i afegir aigua destil·lada (o plata col·loïdal / iònic) per diluir la consistència desitjada.
 4. Utilitza un petit embut o degotador per transferir desinfectant de mans en ampolles de tipus aerosol o bomba.
 5. Utilitzar com ho faria amb qualsevol altre tipus de desinfectant per a les mans.

notes

 • Sempre consulti amb un metge o professional de la salut abans d’usar olis essencials, especialment en els nens o si té una condició mèdica.
 • Usant fresc gel d’àloe vera no és tan estable per a l’emmagatzematge de taulell; Es recomana una marca comercial.

Si t’agrada aquesta recepta, també tractar el meu bricolatge tovalloletes desinfectants per a taulells de cuina o banys.