Com evitar que el fred i grip naturalment

La temporada de grip està en marxa, i hi ha un munt de preguntes sobre com evitar la grip i romandre bé aquest hivern. Aquesta és una pregunta important, com emmalaltir pot estressar el sistema immunològic, augmentant el seu risc de patir un atac d’asma en una condició autoimmune, Dysfunction Thyroid, o una altra malaltia crònica. Aconseguir un refredat o la grip també pot sovint conduir a la presa d’antibiòtics que solen ser innecessaris (ja que el fred i la grip són causats per virus) i pot danyar el seu intestí. Assegurar una base sòlida de la salut i seguint les millors pràctiques simples de recórrer un llarg camí per disminuir el seu risc de contraure la grip. Heus aquí deu consells per mantenir-se saludable en aquesta temporada de grip.

Renteu-vos les mans amb freqüència

Aquesta és la principal manera de prevenir la grip i altres infeccions respiratòries. Heu de fregar bé les mans amb aigua i sabó durant almenys 20 segons amb la finalitat de matar els virus. Vint segons és el temps que triga a cantar l’ABC un cop a través. No es toqui els ulls, el nas o la boca sense rentar-se primer les mans.

Curar la seva panxa

El seu intestí és el portal d’accés a la salut, el 80% del seu sistema immunològic es troba en el seu intestí. Assegureu-vos que el seu intestí es troba en plena forma, i prendre una alta qualitat, multi-probiòtic cep amb almenys 25 mil milions d’unitats. Això mantindrà els seus nivells de bacteris beneficiosos de l’intestí per ajudar a combatre les infeccions.

Reduir el consum d’alcohol i sucre

Fins i tot el consum moderat d’alcohol deprimeix el sistema nerviós central, i per tant el seu sistema immunològic. El consum excessiu de sucre pot suprimir el sistema immunològic i fer que sigui més difícil per al seu cos per combatre les infeccions com la grip. També et deixa obert per estripar infeccions com ara Candida i SIBO, que suprimeixen el sistema immunitari i causen intestí permeable.

Amb l’abundància de festa tracta terme aquesta època de l’any, els desitjos de sucre pot ser un veritable os. Per això m’encanta la meva suplement de Suport sucre en la sang. És una barreja d’herbes i vitamines que ajuden a donar suport el metabolisme saludable de la glucosa per fer la superació dels desitjos de sucre més fàcil.

Reduir l’estrès

L’estrès és conegut per suprimir el nostre sistema immunològic. Penseu en la meditació, el ioga o l’acupuntura.

Obtenir 7-9 hores de son cada nit

El seu cos es basa en el somni per recuperar-se de l’exposició diària a les toxines. privació crònica del son pot reduir significativament la funció immune.

Prendre un estimulant immunològic

Donar al seu sistema immune un impuls addicional amb un suplement que conté immunoglobulines i proteïnes, com ara la pols d’impuls immune. Aquest suplement és una forma purificada de calostre, que és la primera llet després del part dissenyat per reforçar el sistema immunològic. Les immunoglobulines en el calostre pot incrementar el seu anticossos IgA que són el seu cos primera línia de defensa. Aquests anticossos IgA són produïdes per cèl·lules immunes a l’intestí i poden desactivar i fins i tot eliminar els agents patògens i toxines, com ara els que vénen amb malaltia estacional i els desequilibris bacterianes. Això vol dir impuls immunològic enfortirà, no augmentar el seu sistema immunològic, que és clau per a qualsevol persona amb l’autoimmunitat.

Recomano aquest suplement a qualsevol que vulgui prendre mesures preventives amb la seva salut i evitar malalties estacionals. S’obtenen de productes lactis, però, és lliure de caseïna (la proteïna en els productes lactis que la majoria de persones són sensibles a), i conté tals productes lactis mínim que no causarà una reacció per a la persona mitjana.

Suplement amb glutatió, cúrcuma, i la vitamina C

Els antioxidants són molt importants per a la seva funció immunològica. El glutatió és el principal antioxidant en el cos, responsable de la millora del seu sistema immunològic i ajudar al seu fetge amb la desintoxicació. La curcumina és el pigment de color taronja a la cúrcuma i un potent antioxidant que millora la salut de les articulacions i la funció cardiovascular. La vitamina C proporciona protecció antioxidant potent i dóna suport a la funció immune òptima

Optimitzar la vitamina D

La vitamina D és un potent modulador del sistema immunològic, el que significa que és clau per combatre les infeccions i la regulació de l’autoimmunitat. Els nivells òptims oscil·len entre 50 i 70 ng / ml, per la qual cosa recomanen prendre 5.000 UI d’una alta qualitat de suplement de vitamina D per dia i treballar amb un metge per controlar regularment els seus nivells. També vol estar segur que el seu suplement de vitamina D es combina amb la vitamina K per assegurar que s’absorbeix de forma segura i no dóna lloc a calcificacions arterials.

Penseu un suplement de zinc

El zinc és un altre poderós antioxidant que juga un paper crucial en la salut del sistema immunitari. Dins del sistema immune, es necessita zinc per a la regulació de gens i el funcionament dels neutròfils, cèl·lules assassines naturals i limfòcits, que són tots els tipus de cèl·lules blanques de la sang.

Obtenir un munt d’exercicis

L’exercici pot millorar el seu sistema immunològic mitjançant l’augment de la circulació i alleujar l’estrès. Augment de la circulació permet als anticossos viatgen a través del torrent sanguini més ràpid, fent que sigui més fàcil per al seu sistema immunològic per combatre una malaltia. L’exercici també pot millorar el seu sistema immunològic mitjançant l’alleujament de l’estrès i la desacceleració de l’alliberament d’hormones de l’estrès en el cos.