Com escalfar abans de fer exercici amb facilitat

Mentre que vostè està entusiasmat amb el repte de fitness i ja d’entrar en l’estat d’ànim per a l’entrenament, no us oblideu d’una bona rutina d’escalfament. L’ajudarà a estirar molt més durant un entrenament. Busseig directament a una rigorosa rutina pot causar lesions. La importància dels exercicis d’escalfament és un assumpte seriós. Per a un entrenament de potència, cal assegurar-se que els seus músculs són suficients per gestionar el rigor solt. Proveu alguns d’aquests grans exercicis d’escalfament abans de començar amb el programa de dia complet de l’aptitud de l’accelerador.

Com escalfar fàcilment abans d’un entrenament

1. Els moviments dinàmics

La seva rutina de pre-entrenament ha de ser dinàmic i eficaç. Per a una bona sessió d’escalfament, intenti cos simple exercicis d’escalfament com l’estocada cap endavant, passeig banda, cercles amb els braços o fins i tot una posició de cames lateral. Pot fins i tot intentar 3 sèries de salts de 15 iardes lineals. Una mica d’estirament en general fa el truc.

2. Saltar al voltant

experts de l’aptitud recomanen 5 minuts de saltar la corda a un ritme lleugerament més ràpid per escalfar les seves articulacions. no senten la necessitat d’exagerar. La restricció és important. Si utilitzeu tard per deixar al seu petit a l’escola, una sessió de saltar la corda ajuda a donar el seu ritme cardíac i la temperatura corporal d’un impuls. Si encara 5 minuts és massa per a vostè, comenci amb 3 minuts i després procedir cap amunt. Com escalfar abans d’entrenar? No és tan difícil, que es veu.

3. Pugi el tempo

Una sessió de ball pre-entrenament a algunes melodies d’escalfament també pot ajudar a sortir. Aquesta rutina de ball ajuda a establir el ritme per a un gran entrenament després de l’escalfament. Sempre es pot confiar en els vells èxits de la dècada de 1990 o bé optar per algunes de les noves cançons Randb i el hip-hop per aquest impuls molt necessari. Aquest és un dels molts exercicis d’escalfament bàsics que sens dubte pot donar un tret. També impliquen els més petits en el ball.

4. jacks de salt

salts ajudar a treballar les cames, el cor i el nucli d’una sola vegada. Saltar d’una posició de peu amb els braços i les cames apuntant cap a fora. Això l’ajudarà a afluixar per a una sessió d’entrenament i ajudar a suar una mica i sense que treballa en l’os. és imperatiu que guardi la seva energia per a l’entrenament intens que segueix a continuació. Aquest és un dels millors exercicis d’escalfament per abdominals, cames i cor.

Els bons exercicis d’escalfament abans de l’exercici pot ajudar a obtenir a la ranura més ràpid. També dóna al seu cos el temps per adaptar-se a la tarda esforç. Fins i tot quan va a arribar tard o no en l’estat d’ànim, fer temps per una mica d’escalfament. Ho farà els seus músculs molt bé. S’ha de donar compte de la importància dels exercicis d’escalfament quan trobi la seva meta diària molt més assolible.