Com eliminar el borrissol corporal amb formes senzilles i eficaces

Ja es tracti d’un home o una dona, el borrissol corporal no desitjat és natural també per molts. Atès que els braços i les cames afaitades són una tendència en aquests dies, la majoria de les dones i alguns homes els resulta una molèstia. Hi ha diversos mètodes per eliminar el borrissol corporal, que inclouen remeis naturals, tractaments químics i tractaments físics. Alguns treballen per a uns pocs dies o setmanes, mentre que altres donen resultats permanents. Seguir llegint per tot el que necessita saber sobre la forma d’eliminar el borrissol no desitjat en el seu cos.

Una manera fàcil d’eliminar el borrissol corporal naturalment a casa

Si vostè està buscant mètodes de com perdre el borrissol corporal de forma natural sense l’ús d’ingredients artificials, aquests funcionen bé:

1. Raw Papaia

Les papaies es carreguen amb nutrients que són excel·lents en el manteniment de la salut de la pell, i com un bo, que contenen papaïna, que és un enzim que pot trencar els fol.licles del pèl i ajudar amb l’eliminació del borrissol. Quin és sorprenent sobre l’ús de la papaia és que també es nodreix de la pell, pel que és adequat per a persones amb pell sensible. Per tant, com un agent de depilació i nutritiva, la papaia és una de les millors opcions naturals que hi ha.

Per fer el paquet de la depilació, necessitarà una papaia crua i una arrel de cúrcuma crua. Amb un ganivet, pelar la pell i tallar petites galledes en la carn papaies. Després, usant una forquilla, picar els cubs en una polpa sucosa en un bol. Recollir una petita arrel de cúrcuma i ratllar amb un ratllador fi o barreja en una pols. Com a alternativa, també es pot utilitzar pols de cúrcuma orgànica disponible a les botigues.

Afegir una petita quantitat de cúrcuma per a la polpa de la papaia i barrejar bé. Aplicar la pasta i fer massatges suaument sobre la pell. Permetre que es mantingui durant 20 minuts i esbandir amb aigua tèbia. Repetir el remei dues vegades per setmana fins que el cabell comença a aprimar-se. A continuació, pot cera o afaitat per eliminar el pèl que queda.

2. La cúrcuma

La cúrcuma és un remei natural que s’ha utilitzat durant centenars d’anys per les dones per eliminar el borrissol facial. La cúrcuma té diversos beneficis per a la salut a causa de les seves propietats antimicrobianes i antifúngiques. També és ric en un poderós antioxidant curcumina que ajuda a reduir la inflamació i la lluita contra els bacteris, per la qual cosa és un agent de depilació eficaç.

Per preparar aquest paquet, necessitarà cúrcuma en pols orgànic, farina de cigrons i oli de sèsam. Pols de la cúrcuma pot fer mitjançant la barreja de cúrcuma cru, sec en un mesclador fins que es converteix en una pols fina. També podeu utilitzar-lo com a font de punts de venda de remeis orgànics. Per fer la pasta de la depilació, barrejar quantitats iguals de pols de cúrcuma i farina de cigró en un bol.

Afegir l’oli de sèsam fins que es formi una pasta espessa. Aplicar la pasta sobre les zones del cos amb el pèl no desitjat i permetre que romangui durant 30 minuts. Esbandida amb aigua tèbia i remoure la pasta amb un moviment suau fregament. Vostè notarà que el cabell es cau juntament amb la pasta. Repetir una vegada a la setmana per obtenir millors resultats.

3. ou, midó de blat de moro i sucre

La idea darrere de l’ús d’aquest recurs té a veure amb les propietats dels ous crus. S’assequen en una substància enganxosa, cerosa que atrapa els cabells i funciona com una màscara perfectament natural. L’addició de midó de blat de moro i el sucre accelera el procés d’assecat i fa que sigui més fàcil d’esquinçar la màscara a terme. Ja que els ous són naturals i nutritius, al mateix temps, aquest remei pot ser utilitzat amb seguretat per al cos complet de depilació pels homes i les dones.

Per preparar la màscara, obrir una esquerda en un ou en un bol i afegir una cullerada de sucre i mitja cullerada de fècula de blat de moro. Remenar i barrejar bé fins que quedi uniforme i pasta suau. Aplicar la pasta sobre la pell i el cabell i deixeu que s’assequi durant uns 25 minuts. Enlairar la màscara d’eliminar el borrissol en el procés. Repetir una vegada a la setmana per obtenir millors resultats.

4. Farina de civada i plàtan

Els davantals són una gran manera d’eliminar el borrissol corporal i s’han utilitzat durant segles per aconseguir resultats ràpids i eficaços. Oatmeals textura granulosa fa que sigui un excel·lent agent exfoliant que no només elimina el borrissol sinó també les cèl·lules mortes de la pell. Com matolls comercials poden tenir un efecte d’assecat per a les persones amb pell sensible, una pasta feta de farina de civada i puré de plàtan és una solució excel·lent. La farina de civada exfolia la pell, mentre que el plàtan manté hidratada i nodrida.

Per fer la pasta, cal barrejar un plàtan madur amb dues cullerades de farina de civada. Apliqui aquesta pasta sobre les zones amb pèl no desitjat i fer massatges suaument durant 15 minuts. Renteu-vos amb aigua freda i permeti que s’assequi de manera natural. Aquesta pasta és bo per eliminar el borrissol en zones sensibles com la cara ja que és suau, hidratant i rica en antioxidants.

5. El sucre, la mel i la llimona

Aquest recurs funciona de manera similar a un procediment de depilació amb cera de parafina per eliminar el borrissol, fent ús de sucres naturalesa enganxosa. Una barreja de sucre i mel és una alternativa natural a la cera de parafina i simultàniament nodreix la pell juntament amb l’eliminació de borrissol. Llimona ajuda en el blanqueig i redueix el creixement de cabell en el llarg termini.

Per preparar la solució, barrejar parts iguals de sucre, la mel i el suc de llimona en un recipient de metall que pot ser escalfat. Escalfar la barreja a través de qualsevol font de calor fins que el sucre es converteix en un xarop espès. Afegir petites quantitats d’aigua per controlar el gruix xarops per satisfer les seves necessitats. Si arriba a ser massa prima, es pot afegir la maizena.

Aplicar una capa fina de midó de blat de moro sobre la pell aneu a cera per evitar que la barreja s’adhereixi a la pell. Usant una espàtula de fusta o plàstic, aplicar la barreja fosa sobre el cabell en la direcció del seu creixement. Mentre la barreja està encara calenta i enganxós, poseu una tira de roba depilació amb cera sobre ella i deixar que es refredi i s’endureixi. Rip off la barreja per eliminar el pèl com la cera regular.

Altres maneres de desfer-se del borrissol corporal

Aquí hi ha altres mètodes populars per eliminar el borrissol corporal:

1. làser

Els tractaments amb làser s’estan convertint ràpidament popular com un procediment per eliminar el borrissol del cos de forma permanent. Els homes que tenen la pell més clara i cabell fosc tons especialment anar a per això. Làser funciona mitjançant el lliurament de llum altament concentrada a la part de pigmentació fosca del fol·licle pilós. El dany causat per que s’aturi el pèl torni a créixer.

Funciona en els fol.licles pilosos que es troben en la fase de creixement actiu, el que significa que només al voltant del 10 al 30 per cent del cabell pot ser tractat en una sessió. Es necessiten diverses sessions per al tractament per obtenir resultats permanents i en la majoria de les persones, es tracta de quatre a set sessions. Podeu utilitzar la depilació làser per a la barbeta, el llavi superior, patilles, aixelles, braços, cames i l’àrea del bikini. Per treure el màxim partit d’ella, vostè no ha de Tweeze cera o el cabell durant almenys quatre setmanes abans del procediment i evitar ser adobada al sol.

2. L’electròlisi

L’electròlisi pot ser utilitzat com un tractament eficaç per eliminar el pèl dels llocs on la depilació i l’afaitat no són adequats com ara mugrons, mentó, patilles i les celles. El procediment utilitza una agulla ultrafina que s’insereix en cada fol·licle pilós per lliurar un corrent elèctric.

El corrent destrueix el centre de creixement en el fol·licle pilós perquè els cabells es pot retirar manualment. Aquest procediment s’utilitza per eliminar el borrissol corporal de forma permanent i funciona en tots els tons de pell i color de pèl. L’electròlisi és també l’únic procediment que és reconegut per la FDA com un mètode de depilació permanent. No és tan popular com el tractament amb làser però, pel fet que el procés sigui lent i dolorós.

3. roscar

Threading és un mètode popular utilitzat per les dones per eliminar el borrissol a la cara. El procediment es porta a terme per un professional capacitat que utilitza un tros de fil trenat i s’estén sobre la pell per atrapar els cabells al fil i tiri d’ella cap a fora de les arrels. És una forma eficaç i higiènic per eliminar el borrissol de la cara sense l’ús de productes químics o tractaments potencialment nocius. A diferència de la depilació amb cera, roscat requereix un contacte molt mínim amb la pell; Per tant, es tracta d’un procediment de neteja per a aquells que volen evitar els productes químics. Pot, però, causar enrogiment a curt termini dels brots de la pell i acne per a les persones amb pell sensible o propensa a l’acne.

4. Depilació i Addició de sacarosa

La cera és el més popular dels mètodes de depilació. Es tracta d’aplicar una capa de cera calenta sobre el cabell i un drap suau a la part superior. La tela es va esquinçar quan la cera s’asseca, pel cap tant el cabell des de l’arrel. Addició de sacarosa funciona de manera similar. En aquest procediment, un gel d’addició de sacarosa fresc s’aplica sobre el cabell per tirar d’ells cap a fora.

es fa comunament sobre els braços, cames, aixelles i àrea del bikini, i els efectes duren de dos a quatre setmanes. A mesura que es encerat el seu cabell, amb el temps, el bulb pilós pateix danys per diverses ocasions que és treta en l’arrel. Això fa que creixi més prim amb el temps i menys dens. Des depilació implica l’ús de cera calenta, que pot causar enrogiment termini curt o erupcions per a les persones amb pell sensible. Addició de sacarosa, per contra, és més suau, i theres no hi ha risc de cremades. Tant els mètodes poden fer mal, però.

5. depilació Crema

El mètode crema de depilació és similar a afaitar, però a diferència d’afaitar en on una navalla curta brins de cabell, les obres de crema dissolent el pèl químicament que després es va netejar. Aquesta és la forma més fàcil d’eliminar el borrissol i és ideal per a aquells que són propensos a tallar durant l’ús d’una navalla. Es pot fer a casa, però consumeix més temps que l’afaitat.

El primer pas és comprovar si el nen és al·lèrgic a ella com alguna gent experimenta picor, formigueig o sensació de cremor seguit d’erupcions i altres símptomes al·lèrgics. Apliqui una petita quantitat de crema a la part posterior de la seva mà i esperar cinc minuts. Si no es presenta cap reacció al·lèrgica, procedir amb l’eliminació d’una mica de pèl a la cama inferior.

Aplicar la crema i deixar actuar durant 5 a 10 minuts i rascar amb l’espàtula de plàstic que ve amb ell. Això es fa abans d’una dutxa i observar la zona durant la nit per assegurar-se que aparegui cap irritació. Evitar l’ús de la crema al voltant de la cara, el pit i els genitals, encara que no és al·lèrgic a ella.

6. dermaplaning

Dermaplaning és un procés simple on les cèl·lules mortes de la pell i el pèl s’afaita suaument amb l’ús d’un bisturí per un practicant. que normalment es realitza a la cara i és segur i indolor. Hi ha una creença, però, que això faria que el pèl creixi més gruixut. El cabell que torna a créixer pot sentir gruixuda després de l’afaitada a causa de que es va tallar en un angle pronunciat. Els resultats poden durar un dia a una setmana.

L’eliminació del borrissol pot fer-se ja sigui a casa o per un professional. Experiment amb cada un abans de decidir-se per un que sigui més adequat per a vostè.