Com donar suport a un ésser estimat que està en la depressió

La depressió és un trastorn mental que requereix atenció i tractament. Si els seus éssers estimats pateixen d’aquest estat mental, hi ha una sèrie de coses que vostè pot fer per ajudar a superar aquesta dura prova d’una millor manera. Llegir aquest post i aprendre com ajudar a algú proper a bregar amb la depressió.

Com saber si una persona està patint de depressió?

De vegades, les persones que pateixen de depressió o de persones en prop d’aquestes persones no s’adonin que estan lluitant amb la depressió. La majoria de les persones ignoren o desestimen la seva depressió pensant que era un raig normal de l’ira o la tristesa. Això pot succeir perquè en general hi ha un estigma social massiva unit a les persones que s’ocupen dels trastorns mentals. No obstant això, alguns dels següents símptomes poden ajudar a establir si algú està patint aquest trastorn:

  • Si una persona experimenta irritabilitat o rampells sobtats d’ira.
  • Si una persona experimenta un problema en la presa de decisions a dia normal, dificultat per concentrar-se o s’enfronta a un problema en el pensament.
  • Si una persona està embolicada amb els pensaments de suïcidi o de posar fi a la seva vida de forma regular, perquè la depressió i els pensaments suïcides estan estretament relacionats.
  • Si una persona no se sent motivat o amb energia per fer tasques quotidianes.
  • Si una persona experimenta augment sobtat de pes o pèrdua de pes a causa de canvi de gana.
  • Si una persona experimenta qualsevol tipus de trastorns del son com l’insomni o hipersòmnia.
  • Si una persona experimenta pèrdua d’interès en la seva vida com les tasques habituals de la llar, activitat sexual, esports, etc.
  • Si una persones funcionament social i ocupacional es veu afectat.

Si alguns o tots aquests símptomes s’observen durant un període prolongat de temps, pot ser anomenat com la depressió. És molt important que es busca atenció psicològica immediata a causa de la depressió poques vegades es millora per si sola. medicaments anti-depressiu juntament amb la teràpia cognitiva pot ajudar a fer que la persona se senti millor.

Formes eficaces per ajudar a algú a sortir de la depressió

A part d’ajuda professional, les persones que estan estretament relacionats amb una persona deprimida també poden prendre algunes mesures per ajudar a aquesta persona sortir-ne. Aquí hi ha algunes maneres efectives d’ajudar a algú lluitant contra la depressió o mesures per ajudar a algú a superar la depressió:

1. Intenta posar-se en el seu lloc

És molt fàcil d’ajudar a algú si vostè entén el seu dolor i sofriment. Saber sobre la seva situació en detall perquè pugui identificar-se i ajudar la persona tractar amb ella.

2. Prepareu-vos

Com va a ajudar a algú que no té cap idea sobre el que l’altra persona pot estar tractant. Hi ha molts llocs web en línia, llibres i altres mitjans que poden ajudar a aprendre sobre la depressió. Vostè pot fins i tot conèixer a un psiquiatre i educar millor.

3. Només ser-hi per a ells

De vegades, només escoltar la preocupació, la por o l’ansietat poden ajudar a sentir-se millor. Vostè pot no ser necessària per oferir una solució, simplement prestar una oïda i saber exactament el que poden estar sentint i el que pot ser molesta tant.

4. Mantingui les seves emocions sota control

A l’estar en estreta proximitat amb una persona que s’ocupa de la depressió de vegades pot prendre un peatge en vostè també. No hi ha dubte que els sentiments negatius poden obtenir contagiosa també. Sortir de la casa, interactuar amb la gent positiva o passar l’estona amb els seus amics per obtenir el seu positivitat de nou en marxa.

5. Romangui en calma

Tractar amb algú que està lluitant constantment pot ser una situació molt difícil de tractar. És possible que senti frustrat, enfadat, i també experimentar altres emocions. És absolutament normal sentir-se així. Unir-se a un grup de suport, sortir amb els amics o fer altres coses que et fan feliç.

6. ocupar els seus quefers

Només la forma en què una persona que té febre té dificultats per aixecar-se i fer les seves tasques del dia a dia, una persona tractar la depressió està navegant en el mateix vaixell. Un pas endavant i ajudar-los en la cura del seu dia a dia les tasques. Pot semblar normal, però pot haver-hi una agitació massiva d’anar dins d’ells.

7. No prendre les coses personalment

En interactuar amb una persona que està experimentant la depressió, és important recordar que no es tracta que es tracta d’ells. Ells estan lluitant seus dimonis interns, i si es comporten o actuen de certa manera amb vostè, tot és causa de la seva malaltia i res més.

8. Proporcionar Incondicional Amor i Suport

No hi ha res a la vida que no es pot fer millor amb amor i cura. Quan algú que vostè està a prop s’enfronta a aquest problema de salut greu, prestant-los el seu amor i suport incondicional ajudarà a sortir de sobte. En estar allà per a ells és el millor que pot fer per ajudar.

9. Oferta Esperança

És important recordar les coses positives en la seva vida de forma regular, si es tracta dels seus fills, la seva passió a la vida, o qualsevol cosa que els ajudin a seguir endavant. És molt important per a aquestes persones per trobar l’esperança, perquè això pot ser una cosa que potser depèn de la majoria.

10. ajudar-los amb la seva teràpia i medicaments

Totes les formes anteriors funcionarà bé si prenen les seves sessions de teràpia de medicació i religiosament. Comproveu que no es perdin les sessions, i medicaments es prenen a temps també.

Quan buscar ajuda urgent

Si una persona que pateix de depressió es posa pensaments suïcides amb massa freqüència o està tractant de fer mal a si mateix, es recomana que ajuda urgent ha de ser buscada. Aquests casos solen sorgir quan la persona perd l’esperança de viure i pensa que la mort pot reduir tot el seu sofriment. Si algú en la seva família es veu afectada per la depressió, seguiu aquests suggeriments i ajudar a aconseguir millor.