Com desfer-se de la depressió amb facilitat i eficàcia

La depressió és un dels problemes passats per alt, ja que els seus signes són menys evidents en comparació amb la majoria d’altres condicions de salut mental. Hi ha al voltant de 300 milions de persones al món pateixen de depressió i la majoria d’ells enviaven encara conscients, ells mateixos. Alguns dels símptomes comuns inclouen sentiments persistents de tristesa, dificultat per concentrar-se, disminució dels nivells d’energia i la manca d’entusiasme en general. Si vostè té aquests símptomes i la depressió sospitós, aquí és com es pot curar la depressió, naturalment, per veure si millora el seu estat d’ànim.

Formes naturals per combatre la depressió

Hi ha nombroses maneres de desfer-se dels símptomes de la depressió de forma natural, i alguns d’ells es poden combinar amb el tractament que pot ser sotmès a la condició.

1. Exercici

L’exercici és un dels millors tractaments de la depressió a la llar, el que millora el seu benestar físic i mental, al mateix temps. el millor és tractar d’exercici durant 20 minuts al dia, 5 dies a la setmana. Pot ser qualsevol tipus d’exercici que li agradi, com córrer, aixecament de peses, pilates, ioga, etc.

L’exercici actua com un estat d’ànim elevat, mitjançant l’alliberament d’endorfines en el cos. Aquestes substàncies analgèsiques milloren l’estat d’ànim i provocar una sensació de benestar per a vèncer la depressió, especialment quan es combina amb la teràpia com ho demostra la investigació . Per tant, l’exercici és una teràpia natural per a la depressió i l’exercici regular us rebrà amablement.

2. dormir prou

La manca de son pot empitjorar molts problemes, incloent depressió; sovint passa que la depressió és, juntament amb els problemes del son. Els adults necessiten prop de 6-9 hores de son completament descans, la relaxació i la reparació.

Apagat s’ajusta nostres rellotges biològics, el que afecta la funció glandular i controla els nivells d’energia i estat d’ànim durant tot el dia. Establir una hora específica per anar a dormir és especialment important per millorar els patrons de son. Dormir és com el nostre sistema immune produeix citoquines, una proteïna essencial per al cos per mantenir una bona immunitat i prevenir la depressió.

3. Herba de Sant Joan

Herba de Sant Joan és una de les millors herbes per a la depressió, si no es troba en medicaments per a això. Ha estat un remei popular popular a Europa i Àfrica per a la preocupació, la tristesa, l’ansietat i la falta de son. S’ha demostrat en alguns assajos clínics per reduir la depressió lleu.

L’herba conté compostos com ara hipericina i hiperforina que funcionen bloquejant la recaptació de la serotonina, similar als antidepressius. Això augmenta essencialment els nivells de serotonina en el cervell. La serotonina és un neurotransmissor associat amb el nostre benestar i es troba que és baixa en persones amb depressió. Per tant, aquesta herba és un medicament d’alleujament depressió natural. No obstant això, parli amb un metge abans de prendre qualsevol tipus de medicament, fins i tot si és natural.

4. Teràpia de llum

mesos més foscos, com l’estació plujosa o llargs hiverns, on sovint no veu llum del sol durant llargs períodes de temps pot causar canvis d’humor estacionals i depressió. En algunes persones, que condueix a una caiguda en els nivells de serotonina, que els fa susceptibles al trastorn afectiu estacional.

La teràpia de llum implica l’exposició a la llum solar al matí o l’ús d’una font artificial de llum brillant (3.000 a 10.000 lux) durant 20 a 30 minuts cada dia. La teràpia de llum ajuda a la regulació dels nivells de serotonina en el cervell i reiniciar el cicle son / vigília dels bodis a la normalitat.

5. Dieta sana

Tenir una dieta adequada és la cura per una sèrie de malalties. Una mala dieta mancada de nutrients vitals, i en el seu lloc, ple de sucres i greixos refinades, poden empitjorar la depressió. Alguns dels aliments per a la depressió necessita ser baixa en greixos i rica en vitamina B6, magnesi, vitamina B-12 i àcid fòlic. Els aliments rics en àcid gras omega-3 i d’ajuda àcid oscil·lacions de l’estat d’ànim facilitat fòlic i reduir els símptomes de la depressió. Aliments, com ara crispetes de blat de moro, nous, civada, mantega de cacauet, i les clares d’ou són estimulants de serotonina i bo per a les persones amb depressió.

6. Edifici sana i relacions sòlides

L’aïllament social i la sensació de solitud poden causar depressió o la condició molt pitjor. Tenir amics i una estreta xarxa de confiança pot ajudar a estimular centrar-se en el costat positiu de la vida i establir metes que puguin millorar el seu benestar. Els estudis han demostrat la importància de la qualitat de les relacions, com un dels factors més importants que contribueixen a la depressió. Aquells amb majors tensions socials i la falta de suport social tenen el major risc de depressió. Estats de relació també contribueixen significativament al benestar i la depressió.

7. teràpia cognitiu-conductual

Teràpia cognitiu conductual (TCC) és el procés de parlar i analitzar els seus propis patrons de pensament que el mantenen atrapat en la depressió. Se li permet avaluar la forma en què està pensant i entendre les coses, sobretot quan els seus pensaments no són realistes, pessimistes, i hipercrítica. La TCC ajuda en la neteja de la ment dels patrons de pensament no desitjats i l’ajuda a desenvolupar una perspectiva més optimista. Expressar els seus pensaments i sentiments davant de la terapeuta li ajuda a sentir-se relaxat i produeix canvis positius en els seus pensaments i comportament.

8. meditació

La meditació i la pràctica de l’atenció plena pot recórrer un llarg camí per establir el to per al seu dia. Començant el dia amb una petita sessió d’exercicis de respiració i meditació pot ajudar a alinear la seva ment cap a ser positiu. La pràctica de l’atenció ajuda a mantenir els seus pensaments sota control durant tot el dia.

sentiments depressius sovint tenen disparadors en forma de pensaments que ràpidament es surten de control i donen lloc a fer que se senti baix i derrotat. La meditació i l’atenció l’ajuden a estar en el moment i centrar-se en la tasca en qüestió, en lloc de a la deriva en els pensaments no desitjats.

9. El te verd

Beure te verd al matí amb l’esmorzar, que es coneix per ajudar a la depressió facilitat. Un dels ingredients en el te verd anomenat L-teanina té efectes poderosos millora l’humor que poden reduir la depressió. Beure te verd també redueix la depressió post-ictus i redueix l’estrès oxidatiu.

10. Oli de Peix

L’oli de peix és una font increïble dels àcids grassos omega-3. Aquests són el tipus de greixos essencials necessaris per al cervell. Des dels nostres cossos són incapaços de prendre àcids grassos omega-3, que necessita ser obtingut a partir de la nostra dieta. Molts estudis han relacionat la baixa ingesta d’àcids grassos omega-3 amb depressió i també han trobat que els països amb nivells més alts de consum de peix, com ara Japó, tenen taxes de depressió més baixos.

Els greixos omega-3 són necessaris per a la funció dels nostres neurotransmissors, que va un llarg camí per determinar l’equilibri cerebral fisiològica i emocional. En un estudi comparant els resultats de tres estudis extensius, s’ha vist que els àcids grassos omega-3 van mostrar resultats significatius en la millora de la depressió.

11. Els probiòtics

Els suplements probiòtics són provats per la investigació per millorar significativament la perspectiva mental, la qual cosa és causa de la connexió entre l’intestí i el cervell. Els probiòtics promouen l’absorció de nutrició i ajuda en el control glucèmic, que evita que els pics i les gotes en els nivells de sucre en sang. La investigació també mostra que hi ha fortes línies de comunicació entre el cervell i l’intestí que pot influir en el nostre estat d’ànim i la química del cervell.

12. Herbes Adaptogen

adaptògenes herbes són un tipus de planta medicinal que afecten el sistema nerviós per reduir l’estrès, actuant sobre els nivells de cortisol dels bodis. Dos adaptògens ben coneguts inclouen Ashwagandha i Rhodiola. Ashwagandha actua reduint l’ansietat i la depressió i combat els desequilibris hormonals i l’estrès. Rhodiola augmenta la sensibilitat de les neurones als neurotransmissors, la dopamina i la serotonina.

13. Àcid Fòlic

L’àcid fòlic és una vitamina B essencial que es troba en els fesols, les fruites, els vegetals de fulla verda i cereals fortificats. deficiència d’àcid fòlic és comú, a causa de la mala alimentació i l’ús de certs medicaments, com els anticonceptius orals i aspirina. Es va trobar que les persones amb depressió que també tenen deficiència de folat no responen bé als antidepressius. Per tant, és important el consum d’aliments rics en folat.

La depressió pot ser gestionat a través d’una combinació de canvis en l’estil de vida, com ara un bon exercici, dieta i hàbits de repòs, i l’adopció de noves formes de pensar i fer les coses. Les persones amb depressió greu necessitat de continuar amb la medicació segons les indicacions del seu metge i demanar la seva opinió abans d’usar remeis a base d’herbes.