Com controlar la ira i fer vostè mateix calmar

Hi ha tantes coses que poden desencadenar la ira i que tots poden obtenir molest i enutjat per coses diferents. La ira és una emoció normal i que està bé per expressar que de tant en tant. Però si vostè ha observat que està rebent enutjat per assumptes trivials o per cap raó en absolut, llavors vostè necessita ajuda. És important controlar aquesta emoció a temps abans que es manifesti en alguna condició mèdica.

Per què vostè ha de controlar la seva ira

On algunes persones poden no mostrar la seva ira que altres poden arribar a ser extremadament violenta i mostrar emocions intenses. No obstant això, no importa quina és la seva reacció, és important per a desfer-se d’aquesta emoció a causa de les següents raons:

  • Enutjar sobre una base regular pot prendre un peatge en la seva salut i fins i tot pot conduir a problemes de salut. Pot experimentar problemes digestius, insomni, mals de cap, depressió i altres temes similars.
  • La superació de la ira és important ja que pot destruir o danyar les seves relacions. La ira pot fer-te fer coses irracionals, diu paraules feridores, o fer altres coses que afecten a la seva relació amb l’altra persona. Quan la gent està enfadada, podrien dir certes coses a algú que podria pertorbar ells i que podrien afectar la seva relació. Per tant, és important controlar la ira i pensar dues vegades abans de parlar quan s’està molest o enfadat.
  • La ira pot fer que vostè perdi el seu enfocament, que pot afectar negativament al seu treball.
  • L’envelliment és un procés natural, però estar enutjat la major part del temps pot portar anys de la seva cara i fer que sembli més vella que la seva edat. aspecte feliç i alegre fa que una persona es vegi més jove i el nas arrufat a la cara et fa veure més de la seva edat.
  • La ira pot prendre un peatge en la seva imatge també. Si encara no deixar de banda el seu hàbit, pot ser etiquetat com ocell enutjat pels seus col·legues, amics o fins i tot membres de la nostra família.

La ira pot tenir efectes fisiològics, emocionals, socials i físics en tu. Per tant, és important per a dominar el seu temperament en el moment adequat. A la següent secció, discutirem alguns consells eficaços sobre com fer front a aquesta emoció de la millor manera possible.

Consells per controlar la seva ira

A continuació es presenten alguns consells per controlar la ira eficaços que es poden tractar si s’enfada per assumptes trivials.

1. Mostrar la Ira

Si hi ha alguna cosa que està fent boig, ho ha d’expressar perquè reprimint els seus sentiments pot perjudicar la seva salut. És molt normal estar molest o enfadat per alguna cosa, però el que és més important és canalitzar aquestes emocions d’una manera positiva. Això li pot ajudar a sentir-se millor i no culpar altres pels seus sentiments.

2. suar

Una de les millors maneres de controlar la seva ira és fer exercici. Caure en algun tipus d’activitat física és una de les maneres més eficaces de donar curs a les emocions negatives del seu sistema. Cada vegada que es molesta per alguna cosa, intentar alguns exercicis d’estirament, practicar ioga o córrer.

3. Pensa abans de parlar

Les paraules doloroses que poden fer més mal a una persona que qualsevol tipus de dany físic. Per tant, no importa com boig o enfadat estàs, assegureu-vos de recollir els seus pensaments i pensar abans d’absoluta cosa dolenta. Això pot ajudar a controlar la seva ira i no es perd cap a fora en algú.

4. Compte Fins a 10

Si alguna cosa o algú t’ha molestat, sens dubte, que es va a enfadar. Bu aquesta explosió d’ira en general dura fins a només dos segons. Si no desitja mostrar la seva ira, compti fins a 10. Es pot arribar a deixar de banda la seva ira i pot ajudar a pensar amb seny i fer les coses de manera racional. Aquesta és una gran manera de no fer les coses en la calor del moment. Vostè pot ensenyar aquest hàbit als seus fills així com per ajudar a controlar la seva ira.

5. Respiri

Quan estàs enfadat que augmenta els batecs del cor. No obstant això, si el control de la seva respiració o el retorna als nivells normals, vostè serà capaç d’administrar bé la seva ira. exercicis de respiració profunda són excel·lents per calmar avall, ja que poden ajudar a obtenir la seva respiració de nou a nivells normals. Centrant-se en la respiració també ajuda en la canalització de l’energia, que al seu torn pot ajudar a relaxar-se.

6. Passa algun temps sol

De vegades la vida es torna tan estressant que la nostra frustració es converteix en enuig. No obstant això, si vostè pren alguns moments de tranquil·litat per estar pel seu compte o per relaxar-se, li pot ser de gran ajuda en la gestió dels seus problemes d’ira i l’estrès. Treure una mica de temps, pensar en el que ha de fer a continuació, planificar en conseqüència. Aquí significa prendre un descans per prendre un temps de descans de la situació i pensar el que pot fer al respecte. Allunyant-se de l’escenari i el pensament o donant-li voltes que pot ajudar a recuperar el seu punt de vista i fer front al que li poden estar posposant anterior.

7. Cercar una solució

La majoria de les vegades la ira pot donar lloc a una escassetat d’una solució probable. Per tant, la millor manera de deixar fora d’aquesta emoció és mitjançant l’establiment de possibles solucions als problemes que puguin estar aflorant la ira en el primer lloc. Si una cambra desordenat és el que està causant a tornar-se boig, netejar la seva habitació o demanar a algú que ho faci per vostè.

8. deixar de banda el ressentiment

Quan algú et fa mal o s’ha fet malament a vostè, sens dubte, que es va a enfadar. El més probable és que fins i tot no parlar amb aquesta persona. Però si vostè pensa sanament, s’adonarà que no parlar amb aquesta persona no podria fer-te feliç. Va a ser molest. Així que anar fora de la rancúnia o qualsevol mals sentiments perquè aquests sentiments estan fent cap mal a la persona que està enutjat amb més afecta a vostè. Per tant, el millor que pot fer és perdonar i oblidar.

9. No culpi altres

Gairebé tots nosaltres tendeixen a criticar o culpar altres per les nostres pròpies faltes i dirigir la nostra ira cap a ells. No obstant això, això no resol el problema, sinó que l’agreuja. Per tant, aprendre a acceptar els seus inconvenients o defectes. Deixa de ser enutjat o cridant a altres pels seus propis errors. Sigui pel seu compte durant algun temps i buscar solucions.

10. Mètodes de relaxació Try

Tothom sent que realitzen certes activitats tranquil·les o relaxat. Esbrinar el que et fa feliç i cada vegada que la ira et colpeja, tracta d’invertir el seu temps fent la seva activitat preferida.

11. Parlem de la seva ira

està bé si t’enfades. No ha de sentir-se culpable per això. És una emoció humana normal que de vegades pot sortir de control. Per tal de controlar aquesta emoció, és important acceptar que en primer lloc. Acceptar la seva ira i en lloc de cridar a algú, estar en silenci per un moment i compartir els seus sentiments amb els seus éssers estimats.

12. somni

Obtenir suficient son durant la nit i descansar durant el dia si és possible. De vegades, la manca de son i el descans pot fer que les seves emocions es descontrolen, que també pot conduir a problemes d’ira. Dormir prou és una de les formes ideals per a manejar la ira en l’embaràs.