Com conduir naturalment, elimina rates i ratolí de casa

Si et ensopegues amb rates i ratolins a casa, vostè sap que va a estar en mode de pànic. Si els veus, llavors és un problema, i si no ho fa, llavors és un problema més gran – mai se sap on podrien estar amagats a casa seva. Les rates i els ratolins infestació pot fer la seva vida miserable. D’altra banda, aquestes criatures també comporten el risc de malalties infeccioses. No vol això, oi? Per tant, el millor és provar alguna cosa abans de desfer d’aquestes plagues. Hi ha moltes maneres de desfer-se d’aquestes plagues de casa, però hi ha alguns remeis casolans també que pot provar – simple i eficaç.

Remeis casolans per desfer-se de les rates i ratolins

La presència de rates i ratolins pot ser entès per diversos signes. Sovint deixen diversos excrements a la casa. Fins i tot masteguen en les seves caixes i roba, o qualsevol comestibles si es deixen obertes. Per tant, és crucial per identificar aquestes plagues i els porten a terme. Segueix llegint per seguir aquests pocs remeis que li ensenyarà la manera de desfer-se dels ratolins de forma natural.

1. Oli de menta

Les rates no els agrada l’olor d’oli de menta. Ens trobem amb l’olor a menta refrescant però les rates no – per tal d’utilitzar oli de menta per conduir lluny de la seva llar. Col·loqui la menta oli submergit boles de cotó davant de diversos orificis petits a casa per mantenir a ratlla a les rates.

2. El guix de París i cacau en pols

Guix de París i cacau en pols també funciona per matar rates i ratolins. Barrejar 1 cullerada de cacau en pols amb guix de París i aspergirà voltant de la pista estàndard per a les rates i ratolins. Com la pols de cacau atrau aquestes plagues, tendeixen a menjar aquesta barreja i després se senten deshidratat i sufocat. Per salvar-se a si mateixos, es llancen fora de les llars i moren.

3. Les cebes

La col·locació de les cebes al voltant de petits forats i obertures assegurant al mateix temps que aquestes bombetes són reemplaçats cada dos dies, pot manté rates lluny de la seva llar. El penetrant olor de ceba aviat els fa tornar enrere.

4. bulb de l’all

A mesura que les rates no els agrada forta olor, vostè ha de fer ús complet d’aquest atribut de rates per espantar-los. Barrejar l’all picat amb aigua i ruixar al voltant de casa o fins i tot la difusió de les dents d’all en la via de la seva ruta regular pot conduir a les escombraries.

Powder 5. Potato

Ús de pols de patata instantani també funciona per conduir rates i ratolins de distància. Com s’empolvora aquesta pols a casa, rates i ratolins a continuació, donar la volta, seguint el rastre i s’alimenten d’aquesta deliciosa llaminadura. A mesura que la pols entra en el seu cos, els flocs de patata a continuació s’inflen a l’intestí i els maten eventualment.

6. Clau

Embolicar els claus en draps de mussolina i col·locar prop dels forats de rates. L’olor de clau serà suficient per desfer-se’n des de casa sense gaire esforç.

Aerosol 7. L’amoníac

Preparar un fàcil utilitzar l’aerosol d’amoníac. Polvoritzar l’amoníac en petites boles de cotó i col·locar-los a prop dels forats de rates, vies d’accés, i una altra cantonada de casa seva. L’olor a amoníac els farà sentir sufocada i aviat va a fugir de la seva llar per tal de salvar les seves vides.

8. Hot Pepper Flakes

flocs de pebrot picant no només fer que els éssers humans esternudar, però també mantenen rates i ratolins de distància. pebrot picant Escampar al llarg de les portes i altres racons de casa per desfer-se de les bestioles.

9. fulles de llorer

L’aroma de les fulles de llorer atreure rates i tendeixen a pensar que com el seu menjar. No obstant això, quan es tracti d’alimentar en ella, que ofeguen a si mateixos, i eventualment moren. Per tant, col·locar unes fulles de llorer al voltant de les cantonades de casa i matar aquests paràsits molestos.

10. Control Crevice

Les rates són relativament més grans en grandària mentre que els ratolins poden encaixar en esquerdes tan petites com una polzada d’ample. Per tant, és crucial per localitzar aquestes petites obertures i segellar totes. No deixar cap racó i esquerda sense segellar. Comprovar que totes les esquerdes es bloquegen és una bona manera de prevenir la invasió.

11. Rattraps

Un antic mètode de desfer-se de les rates està posant rattraps a la casa. Establir un camí per a ells mantenir els esquers i conduir aquestes plagues just fora de la casa. trampes per a rates i trampes de ratolí són formes molt eficaces per aconseguir absolutament desfer-se d’aquestes plagues.

12. netejar el desordre

Plagues, insectes i bacteris són propensos a ser produïts i són atretes a les àrees amb brutícia i pols. A les àrees d’emmagatzematge o àrees amb molt equipatge / caixes arraulits junts, ratolins i rates estan obligats a entrar i es multipliquen de manera constant. Per tant, netejar el desordre. Mantingui la seva casa ordenada, neta i ordenada, sense deixar espai per a qualsevol tipus d’infestació.

Preguntes freqüents

Sovint es reprodueixen en zones contaminades, rates i ratolins solen transmetre Salmonella i E. coli, és per això, ha mesures aviat per matar-los o expulsar fora de casa. Moltes persones tenen diferents preguntes relacionades amb les plagues. Per tant, hem tractat de respondre a uns pocs.

1. Són rates i els ratolins por dels gossos?

Sí, per suposat. Les rates i els ratolins tenen por de gossos i gats. Un gos mascota podria mantenir la rata-problema sota control. Els gossos són ferotges i generalment poden espantar els ratolins de distància. No obstant això, algunes races de gossos, per exemple, les races de gos de gossos són gossos caçadors i són coneguts per alimentar-se de petits animals com les rates i els ratolins. No obstant això, aquestes plagues poden ser verinoses i no es recomana per empassar o permetre que la seva mascota gos de festa en ells.

2. Les rates surten a la Llum O és que evitar la llum?

Les rates són molt aficionat als racons foscos, esquerdes i àrees d’emmagatzematge que no conviden a la llum. Aquests racons i esquerdes a casa seva, actuen com còmodes cases per aquestes plagues i donen pas a un brou de cultiu pesat. Per tant, es recomana que regularment la pols, net i treure les escombraries de casa per no deixar que aquestes plagues s’amaguen i es reprodueixen.

Amb aquests remeis casolans pot realitzar el control de plagues a casa pel seu compte. Prova aquests trucs i veure aquestes plagues fugint de casa seva.