Com comprovar el càncer de mama de forma segura des de casa

La mare Angelina no tenia idea de per què el seu nadó de sobte va deixar d’alimentar-del seu pit dret. Els metges li van diagnosticar moltes possibilitats, com la llet poden s’assequi o que la llet s’havien convertit en pus.When un abscés es va formar i es retira, se sospita que és cancerós. En el moment del seu diagnòstic va sortir, ella estava ja en la quarta etapa del càncer.

Un sens fi de dones estan sent presa de càncer de mama, esbrinar sobre aquesta malaltia mortal quan ja és massa tard. 37 anys d’edat mare d’Angelina era una d’aquelles dones. Els metges em deien que la llet pot ser assecat a terme, perquè jo faci servir un coixinet tèrmica, que hauria de bombar la llet a intervals regulars, i que la meva llet s’havia convertit en pus. Quan se li va preguntar a sotmetre a una cirurgia per extirpar la borsa de pus, el metge sospita que el tumor és cancerós. Quan l’informe de la biòpsia va sortir, els temors es va demostrar correcta. Reddys càncer s’havia estès a la quarta etapa.

Càncer de pit és un assumpte costós

Erny Vivian va dir que sentia un bony similar a la pedra al pit el 2014. En aquell temps ella tenia 37 anys. Un cop provat, se li va diagnosticar un càncer de l’etapa dos al pit esquerre. Es va sotmetre a cirurgia i 16 sessions de quimioteràpia, 31 rondes de radiació. Tot això per eliminar el tumor. Va passar Rs 10 lakhs a canvi d’una vida saludable de nou.

Però, hi ha esperança?

Segons el Dr. Reetu Jain, un oncòleg mèdic a l’Hospital Mumbais Jaslok, fins fa tan sols cinc anys menys, etapa 4 pacients amb càncer de mama se’ls donaria una perspectiva de 6-8 mesos pels metges. Les seves possibilitats de supervivència més enllà de 8 mesos van ser baixos. Avui, però, els avenços mèdics han donat esperança a moltes dones sotmeses a aquest assaig.

Els tractaments com la teràpia anti-HER2, la teràpia hormonal injectable, etc., poden perllongar la vida i deixar que fins i tot les dones amb càncer greu tenen 4-5 anys amb els seus éssers estimats. La detecció primerenca, per descomptat, s’obté una major probabilitat de supervivència i la possibilitat que el pacient es va salvar d’una mama aconseguir la seva extirpació quirúrgica (mastectomia)

Quins són els factors de risc que causen càncer de mama?

La següent quan s’observa que les principals causes de càncer de mama en les dones.

 • Vivint a les ciutats metropolitanes
 • Consum d’alcohol i el cigarret
 • obesitat
 • Antecedents familiars de càncer
 • Tenir nens Més endavant en la vida
 • La manca d’exercici físic
 • Exposició a substàncies químiques nocives (en aliments, cosmètics, etc.)
 • Ús de píndoles anticonceptives

Estadístiques del càncer mostren que la incidència de la malaltia mortal és més gran en l’estil de vida metropolitana cities.The que promou l’obesitat, consum d’alcohol, i tenir fills en una etapa posterior es sospita atributs que se sap que augmenten el risc de càncer de mama. L’edat mitjana de les dones en ser colpejat pel càncer de mama també va més baixa any rere any. Les dones índies es troben a patir càncer de mama deu anys abans que les dones en el west.Women a l’Índia són cada vegada càncer de mama tan joves com de 19 anys d’edat.

El estrogen té un paper en el càncer de mama?

El tenir fills abans dels 30 anys pot reduir el risc de càncer de mama. Sí, qualsevol exposició a l’excés d’estrògens augmenta el risc. Aquesta és la raó per tenir fills abans dels 30 anys pot reduir el risc de càncer de mama cancer.When una dona està embarassada i en període de lactància, que està exposat a més de progesterona, el que redueix les seves chances.This per descomptat, té les seves excepcions, com en el cas d’Angelina Reddy .

33 anys d’edat i mare de dos, Shikha Singh, va tenir un destí similar. Diagnosticat amb la tercera etapa del càncer de mama, mentre que encara en període de lactància, va ser remesa immediatament a un fet oncologist.In, un terrible dolor al braç esquerre i un bony al pit, el va fer insuportable per a ella fins i tot sostenir el seu nadó, i molt menys continuar infermeria .

Shikha ni tan sols sospita de càncer. Com una mare que acabava de donar a llum, ella també suposa que els dolors i protuberàncies poden ser normals durant breastfeeding.In fet, fins i tot va sorprendre al seu metge ja que encara estava exposat a la progesterona de la lactància materna. Altres factors que condueixen al càncer de mama són la menopausa tardana i menarquia primerenca (que és el començament de la menstruació), ja que ambdues exposen a les dones a excés d’estrogen.

Detectar el càncer de mama

Els metges recomanen que totes les dones majors de 20 han d’obtenir acte-examinar-se amb regularitat. Aquest breu vídeo que mostra com examinar-se a si mateix per al càncer de mama.

Com comprovar el càncer de mama

 • Utilitza les puntes dels dits i premeu fermament en diferents punts en els pits per detectar bonys o qualsevol irregularitat.
 • Comproveu si els mugrons es retreuen i si hi ha alguna descàrrega o secreció.
 • Fer aquesta comprovació set dies abans o després de la menstruació, durant l’ovulació.

Mentre autocontrols poden estar bé en els seus vint anys, s’aconsella per obtenir un examen clínic de mama publicar la marca dels 30. Post-40, es recomana una ecografia. Després de 45 anys d’edat, una mamografia és una necessitat absoluta. Les possibilitats que el càncer de mama són altes en les dones que tenen un historial familiar de càncer de mama o qualsevol altra forma de càncer.

Les coses que vostè pot fer per prevenir el càncer de mama

El Dr. Bharat Bhosle, un oncòleg mèdic, diu que fumar i beure s’ha d’evitar per complet. Això vol dir que fins i tot els bevedors socials i ocasionals i els fumadors estan en risc. Si es desitja absolutament a gaudir, mantenir-lo a una clavilla o 2 per setmana. Ha d’augmentar la ingesta de fibra, reduir el consum de carn vermella, i gaudir d’exercici regular.

La prevenció és definitivament el camí a seguir, ja que la batalla la més alta mai ocurrència de malalties mortals. Tots nosaltres tenim tanta gent i els records que viure, pel que només té sentit mantenir un ull per les coses que poden interferir amb aquests moments que la vida ha esperant-nos.

L’autocura és important, però que com a mares tenen un hàbit de posar a tots abans de nosaltres mateixos. Les senyores, gaudeixi d’una revisió, i li va a donar a la seva família i vostè mateix una raó per valorar i apreciar l’important que ets per a tanta gent, que sens dubte són.