Com calmar la ment de l’estrès i l’ansietat

A mesura que les nostres vides més ocupades i més productiu, el nostre cos i ment comencen a experimentar estrès. L’estrès superfícies en forma de malalties, les malalties, l’alimentació poc saludable, i molt més. De fet, tots sabem que l’estrès és dolent per a nosaltres, però la majoria de nosaltres no fem res al respecte. Però avui en dia, així que caminar a través d’un seguit de consells i trucs per calmar la ment de l’ansietat.

10 maneres de fer que la seva ment tranquil·la i pacífica

Aquí hi ha 10 maneres que vostè pot entrenar-se per calmar la ment de l’estrès i l’ansietat. Si vostè està tenint un atac de pànic o necessita una rutina de pick-em-up simple per a les hores punta del dia, això ajudarà.

1. No fer res

No fer res és, bàsicament, meditant. Comença a poc a poc mitjançant el bloqueig de fins a 5 minuts al dia per meditar o simplement no fer res. Val la pena. Si no sap com fer res, aquí hi ha un exercici – anar a un lloc apartat i veure com les persones es mouen sense parlar amb ells. També hi ha atenció plena aplicacions per aquí a la botiga de Google Play que proporcionen guiat sessions de meditació. Comproveu a terme si vol ajuda addicional.

2. La pràctica de la gratitud

Canviant les seves energies en una direcció positiva comença amb agraïment. Feu una llista de cinc coses bones que van succeir a vostè al final de cada dia o abans d’anar-se’n al llit. Reflexionar sobre això i gaudir de la sensació que s’experimenta. Somriure davant del mirall després d’aixecar i anar al llit també. L’acte de somriure reforça com se sent sobre si mateix i els dies.

3. Fer un hàbit positivitat

Igual que els comportaments negatius s’estableixen en les rutines negatives, es pot practicar calmar la ment mitjançant la creació de rutines positives. Reservar temps per a la diversió i la relaxació en la seva rutina per treure el màxim profit d’això. No vol només el treball, treball i treball. Fer temps per anar de compres, sortir amb els amics, dibuixar, meditar i fer les coses que li agrada. I que sigui una rutina regular perquè això és el que rejoveneix.

4. L’exercici diari

Fer exercici cada dia l’ajudarà a alliberar les endorfines o sentir-se bé hormones. Ells són els que fan sentir viu i li donarà energia. A més, a més de tenir beneficis per a la ment, l’exercici es manté en gran forma també. A només 10 minuts d’alta intensitat d’entrenament a intervals (HIIT) o cardio al dia és un bon començament per collir aquests beneficis. Si no té ganes de fer exercicis intensos, pot intentar inscriure en el Qi Gong i classes de ioga. Aquests inclouen meditacions en moviment i són molt terapèutic a la seva manera també.

5. No prengui els seus pensaments Personalment

Els pensaments són com núvols que planen sobre la seva ment. Es poden portar personalment o triar no fer-ho. Si se sent massa distret, pot etiquetar els pensaments que està sentint l’emoció. Per exemple, algunes etiquetes estarien jutjant, preocupar-se, o criticar. Etiquetar i deixar-los en això. Això l’ajuda a no deixar-se atrapar pel contingut dels pensaments i permetre que passin simplement.

6. menjar de forma saludable

El que menja influirà en com se sent. Si va a menjar ferralla i aliments processats, el que vas a sentir malament, tard o d’hora. La millor manera de començar a corregir aquesta és pel consum de fruites i verdures fresques. Anar per carns alimentades amb pastura orgànics i carns magres i no us oblideu de prendre peix per als omega-3.

7. Dibuixar i Doodle

Hi ha diversos exercicis de consciència o de teràpia d’art que hi ha per calmar la ment. Un d’aquests exercicis està arribant zectangles. Fins i tot els patrons com Mandala l’ajudarà. Sigui el que sigui, tracti de dibuixar i fer gargots. I vostè no ha de ser el millor artista tampoc. Només assenyalar a fondre l’estrès de distància en el paper. Qui sap? A mesura que millori les seves habilitats, és possible que tingui alguna cosa més que esperar – igual que mostrar el seu art als seus amics i familiars.

8. Començar diari

Diari seus pensaments i emocions sobre el paper. Fins i tot si vostè ha tingut un dia avorrit i gens interessant, anoti-ho. El simple fet d’anotar tindrà un efecte terapèutic en la seva ment, el que va provocar la resposta de relaxació en el seu cos i calmar.

9. Anar a fer una passejada

No hi ha res millor que la natura quan es tracta de proporcionar vostè amb la seva dosi diària de relaxació. Anar a fer una passejada, gaudir de l’aire fresc i el sol i simplement deixar anar. Fer atenció al seu entorn i fer una nota mental dels llocs d’interès que observi. Youd es sorprendrà del que es necessita coses de la seva ment i no costa res en absolut.

10. Fer nous amics

Tenir gent negativa que t’envolta vol dir que vostè és més probable que recollir en les seves emocions i sentir el blues. Distanciar-se de la gent tòxica i tractar de fer nous amics. Reunir-se amb persones que són positives i llest per enfrontar el món cada dia amb un somriure. Aquests són els tipus que elevar-los, calmar la ment, i és agradable per passar el temps amb. Podem dir només una cosa aquí- funciona, fas nous amics que duren tota la vida i les seves preocupacions desapareguin.

No costa diners o qualsevol cosa luxosa per calmar la seva ment en un instant. Tot el que necessita és de 5 a 10 minuts del seu temps al dia i quan es manté en ella, es donarà compte dels efectes positius de bola de neu i convertir-se en alguna cosa gran. De fet, la ment i l’ànima li ho agrairan. Per començar, provi els nostres consells i trucs anterior, donar-li una o dues setmanes i veure com la seva ment es reprograma o canvis per a millor. L’ansietat fonent serà un gran avantatge al lateral.