Com beure el te verd per a la pèrdua de pes

Si t’agrada el te, i t’agrada opcions de begudes saludables, que s’han unit a les files dels altres 158 milions de persones que estan gaudint d’una tassa en un dia determinat. S’estima que l’any passat, més de 80 mil milions d’porcions de te van ser consumits pels amants del te de tot el món. Això es tradueix en aproximadament 3,60 MIL MILIONS de galons.

Tot i que el te negre és el més popular (que representa aproximadament el 84 per cent de tot el te es consumeix), s’informa de te verd per estar creixent a un volum molt més gran del negre. La nostra hipòtesi és que és a causa del paper potencial de te verd en la pèrdua de pes. Vam decidir prendre una ullada més de prop a la forma en què es pot beure te verd per a la pèrdua de pes.

Com es pot beure el te verd per a la pèrdua de pes

A continuació es presenten alguns consells que ha de seguir per a beure te verd per a la pèrdua de pes:

El te verd pot ajudar a perdre pes

Diversos estudis han suggerit que els flavonoides i la cafeïna en el te verd pot ajudar a elevar la taxa metabòlica, augmentar l’oxidació dels greixos i fins i tot millorar l’activitat de la insulina. Un estudi va demostrar que els que van consumir te verd i cafeïna van perdre una mitjana de 2.9 lliures durant un període de 12 setmanes, mentre que s’enganxi a la seva dieta regular. Un altre estudi va suggerir l’augment de la producció de calories va ser igual a l’entorn de 100 calories més d’un període de 24 hores.

No cal beure molt te verd per ajudar a perdre pes

Mentre que els beneficis de pèrdua de pes varien en funció de diferents dinàmiques, que s’han trobat pel consum de tan sols 2,5 tasses de te verd per dia.

Algunes varietats de te verd són millors per a la pèrdua de pes que altres

Si vostè és tot sobre el fet que el verd i en una missió per baixar de pes, és possible que vulgueu triar el te verd matcha (te verd la font més rica de nutrients i antioxidants). La dietista registrada Isabel K Smith explica per què: “El full sencera es mol i es consumeix com a part de la beguda, a diferència d’altres (la majoria) els tipus de te verd on les fulles estan immersos i després es consumeix el te.”

Hi ha un camí correcte i l’incorrecte per preparar el te verd

En preparar el te verd, prendre una mica més de cura, com aigua bullint és dolent per a les catequines del te preciosos (productes químics sans). No portar l’aigua a ebullició, però es deixa reposar durant uns deu minuts. A continuació, abocar l’aigua sobre el te i reposar durant aproximadament un minut abans de servir. Per descomptat, el temps de preparació pot fer-se més curt o més llarg, depenent del seu gust.

El te verd té molts beneficis per a la salut

“Conté molts nutrients, incloent antioxidants i anti-càncer i compostos per a la salut cerebral”, Smith ens recorda. Una cosa és segura: independentment de si està o no va llançar lliures amb el te verd, beure de totes maneres. “Tots els tes contenen molts nutrients saludables, sinó que és una de les opcions més saludables per a una beguda!” diu Smith. No obstant això, només tenir cura de no omplir en la mel o sucre!