Com baixar de pes només per caminar cada dia

Vostè pot perdre pes només per caminar. Sona fantàstic, però impossible? Bé, és molt possible si només es tingui en compte aquesta guia pas a pas en caminar per baixar de pes. mares ocupades i els entrenaments no solen anar junts. Si vostè és capaç d’esprémer el temps d’entrenament en el seu horari – felicitats. Però si no és així, fes un cop d’ull a aquest pla d’entrenament per caminar que l’ajudarà a començar 2016 amb una explosió. Tot el que heu de fer és mantenir a la mateixa religiosament i no perdre la meitat del cor. A què estas esperant? Anem a aprendre a caminar fora el pes.

Consells importants sobre com baixar de pes en caminar

Es pregunta si es pot baixar de pes en caminar? Per descomptat que pot. És un dels més simples exercicis de cardio. No obstant això, si vostè està a punt de començar a caminar per baixar de pes, aquí hi ha algunes coses importants que ha de tenir en compte perquè funcioni per a tu.

1. escalfar abans de començar a caminar

Comenceu el seu passeig diari amb una sessió d’escalfament de 5 a 10 minuts. Això permetrà que els músculs saben que necessiten utilitzar les reserves de greix i proporcionar energia per al proper passeig. Més greix cremada, més poder per a vostè.

2. Caminar a un ritme Decidit

El caminar per l’aptitud i la pèrdua de pes és diferent de, per exemple, caminar a la botiga de queviures. Un dels factors importants és el ritme al que camina. Quan vostè està respirant dur (i audible), però no panteixant, és un indicador que vostè està caminant a bon ritme. Caminar a un ritme que exerceix el seu cor, així com els músculs. Recordeu: a pas lleuger, amb moviment de les extremitats, i sense esbufegant.

3. Caminar durant 30 minuts cada dia

La quantitat de passos que es necessita per baixar de pes? Considerables. No hi ha escapament d’aquest. Si vostè vol perdre pes amb només caminar cada dia, cal mantenir a la mateixa i garantir que caminar durant 30 minuts cada dia. També pot prendre dos petits passejos de 15 minuts cadascuna al matí ia la nit.

4. Hidratar abans i després de caminar

Això no només és vital per evitar la deshidratació i la fatiga, però també és una cosa que ajuda a augmentar el flux d’antioxidants en el seu cos. Això augmenta la pèrdua de pes encara més.

5. No excedeixi massa ràpid

Per què és això important per a la pèrdua de pes? no és el més intens és el millor? No. No, a menys que vulgui cancel·lar el seu entrenament per caminar a causa del dolor i lesions. Ha d’augmentar gradualment la seva velocitat i durada de moderada a vigorosa.

6. Què tan ràpid pot perdre pes per caminar?

Bastant ràpid. caminar a pas lleuger és més eficaç per a la pèrdua de pes del que creu. Els experts han suggerit que regular de caminada, a pas lleuger de 30 minuts pot ajudar a perdre fins a 200 calories en una setmana. Multiplicat per 7 dies, això equival a 1,6 lliures o un quilogram en quatre setmanes.

7. Què més pot aconseguir de caminar?

Mentre que la pèrdua de pes és probablement el major benefici, hi ha altres grans beneficis de caminar 30 minuts al dia també. Caminar cada dia ajuda a controlar la diabetis, la salut mental, els nivells de colesterol i fins i tot el càncer. Els músculs i les articulacions estada a forma de primera classe i se sent més fresc també.

Així així com caminar a pas lleuger ajuda a perdre pes. Vine dames, anem a caminar el nostre camí a l’aptitud. Ha començat a caminar ia?