Cele mai bune uleiuri esențiale pentru a îmbunătăți Athletic de performanță

sportivii împinge corpurile lor dorinelor mai greu decât oricând înainte, și căutarea constantă pentru a maximiza performanța este ceva care poate lua o mare cantitate de timp și energie. În timp ce performanța generală va fi în mod natural legat de propriile capacități fizice și mentale, există, de asemenea, o mulțime de diferite instrumente de acolo, care pot fi utilizate pentru a vă ajuta de-a lungul.

Instrumente, cum ar fi frânghii sari sau mașini de exercițiu sunt evidente opțiuni de aici, și prin investiții în dreapta poate ajuta să începeți să vedeți îmbunătățiri ale performanței. Dar există soluții mai accesibile și mai surprinzătoare acolo, dar care merită să căutați în. Un exemplu perfect este uleiuri esentiale.

Uleiuri esențiale pentru o mai bună performanță Athletic

Ea surprinde pe mulți să aud că ceva la fel de simplu ca un ulei esential ar putea ajuta un atlet obține mai mult de la performanțele lor, dar este adevărat. De la păstrarea corpul curat pentru sprijinirea în ameliorarea durerii musculare in gat pentru a ajuta da un impuls de energie, uleiul esențial drept poate avea o mare influență asupra modului în care lucrați afară. Iată câteva opțiuni de luat în considerare.

Mentă

Menta este una dintre cele mai bune opțiuni pentru cei care sunt serioase cu privire la creșterea performanțelor lor atletice. Acesta oferă o gamă largă de beneficii, inclusiv cele ce urmează.

 • Ajuta la ameliorarea greață și indigestie, inclusiv cele trepidarea pregame nervos.
 • Îmbunătățirea vigilență mentală și o concentrare mai buna
 • Ameliorarea dureri, în special dureri musculare și dureri de artrita
 • funcția respiratorie îmbunătățit

Prin ajutându-vă să respire mai ușor și îmbunătățirea performanței mentale, mentă iese în evidență ca o opțiune trebuie utilizat pentru cei care sunt în căutarea pentru o modalitate de a îmbunătăți performanțele atletice, prin utilizarea de uleiuri esențiale.

Lămâie

Bright și citrusy, ulei esential de lamaie este ușor de găsit, ușor de utilizat, și ajută să furnizeze organismului cu o gamă largă de beneficii diferite, inclusiv mai multe care sunt specifice pentru sportivi.

 • Aceasta poate ajuta la stimularea performanței sistemului nervos și să mențină stare bună de sănătate
 • Starea de spirit și ajută elevates creșterea pozitivitate pentru acele zile, atunci când nu se simt 100%
 • Poate fi utilizat pentru a trata și preveni sportivi picior
 • Poate ajuta la detoxifierea organismului și menține performanța de vârf

cuișoară

ulei esențial de cuișoare este ceva care a fost testat pentru a se uite în eficiența generală a acesteia pentru diverse lucruri. Este dovedit a asigura rezultate foarte reale într-o serie de aspecte legate de sănătate și în performanța sportivă.

 • Studiile arată că aceasta poate crește numărul de globule albe și funcția imună, ținându-vă sănătos pentru antrenament.
 • Aceasta poate ajuta la reducerea inflamației, ajutând la reducerea durerii artrita și de a îmbunătăți flexibilitatea.
 • Proprietatile sale antiseptice poate face mai ușor pentru a menține corpul curat și liber de infecții ale pielii și, de asemenea, ajuta la lupta impotriva sportivilor picior.

Eucalipt

Ulei de eucalipt esential are o aroma de recunoscut, puternică, care este o parte esențială a modului în care ajută la o mai bună promovare vindecare și performanțe îmbunătățite. În special, acesta oferă mai multe avantaje, printre care:

 • Funcția respiratorie îmbunătățită pentru o mai bună rezistență și performanță
 • Luptele de inflamație în mușchi pentru a reduce durerea și de a promova o mai bună flexibilitate
 • Amestecat cu apa intr-o sticla cu pulverizator, aceasta poate ajuta la menținerea rece a corpului
 • Mare pentru a trezi corpul și mintea chiar înainte de meci, un joc sau cursa

Lavandă

Lavanda este renumit pentru capacitatea sa de a ajuta la relaxarea mintii si a corpului si convinge-l într-un somn mai odihnitor. Asta nu poate fi exact ceea ce doresc sportivi, dar considera ca obtinerea unui somn bun este o necesitate pentru performanțe de vârf a doua zi și veți vedea de ce folosind lavanda sa se relaxeze este atât de important. In plus, aceasta poate ajuta la calmarea si vindeca tăieturi, arsuri, contuzii, astfel încât să puteți obține înapoi pe teren din nou rapid.

Cum se utilizează uleiuri esențiale

Uleiurile de mai sus sunt printre cele mai bune pentru îmbunătățirea performanțelor atletice și utilizarea lor este simplu, de asemenea. Există două opțiuni pe care le recomandăm;

 • Utilizați o nebulizare Dispersor – Adăugați 20-25 picături de ulei și de a respira normal ca uleiul este dispersat prin aer.
 • Utilizarea într-un ulei de masaj – Adăugați 5 la 10 picaturi de ulei la un purtător, cum ar fi uleiul de migdale dulci și masaj în mușchii

Uleiurile esențiale sunt puternice și puternic. Atunci când se aplică uleiuri esențiale direct pe piele, să fie conștienți de orice iritație și să oprească imediat aplicare. Linia de jos este simplu, uleiuri esențiale poate îmbunătăți performanțele atletice într-un mod semnificativ. Păstrați informațiile de mai sus în minte și veți începe să vedeți performanța îmbunătățită pentru tine.