Cele mai bune momente pentru a hidrata în timpul zilei

Nu este nimic ca apa pentru a vă ajuta să rămână activi și odihnit după un antrenament greu sau alergând după copii. Dacă vă întrebați cum și când să se hidrateze, câteva sfaturi utile pot ajuta să profitați la maximum de aportul de apă de zi cu zi. Când hidrata la momentul potrivit, stai să culeagă unele dintre cele mai bune beneficii pentru sănătate asociate cu apa potabila. Aveți posibilitatea să savurați în orice moment al zilei, desigur, dar de încărcare pe această esență a vieții în timpul anumitor activități într-adevăr dă corpului care de combustibil suplimentar.

Cum să se hidrateze pentru un beneficiu maxim

1. Dupa trezire

Încercarea de a aduna energia pentru a obține copii îmbrăcați, hrănite și a scăzut la școală? În timp ce tot ce poate doriți este doza de cofeina, este esențial să bea două pahare de apă, după trezire. Nu numai că hidratezi corpul tau dupa o noapte de somn bun, dar se declanseaza, de asemenea, organele interne pentru a începe funcțiile lor de curățare. Vei simti mai treaz și odihnit prea.

2. Înainte de un antrenament

Hidratarea înainte de un antrenament bun vă va ține de uscare și senzație de sete. Serviți în jurul valorii de 12 uncii înainte de a începe sesiunea și să păstreze sorbindu în timpul exercițiului ca pe intensitatea activității. Dacă decideți pe care rulează pe vreme rece, consuma o sticla de 16 uncii pe oră. Și dacă temperatura crește, bea în jurul valorii de două-patru sticle. Daca nu bei suficienta apa, veti intelege ce este hidratarea (și cât de mult corpul tau are nevoie de ea), la fel de greu.

3. înainte de masă

După ce găti o masă delicioasă pentru familia ta, să ia o pauză și să bea un pahar de apă 30 de minute înainte de a începe să mâncați. Acest lucru va ajuta la digestie și păstrați-vă simțiți un pic plin – o idee grozavă, dacă aveți tendința de a mânca prea mult. Încercați să obțineți soțul și copiii să facă același lucru. Cu cât mai repede vor intra în obiceiul de a bea apă, cu atât mai bine. Mai mult, acesta este un sfat de hidratare, care este super-usor de urmat.

4. înainte de culcare

Expertii in sanatate dezbat de multe ori dacă apa de băut la culcare ajută de fapt sănătatea dumneavoastră. Ei bine, dacă ți-e sete sau nu au îndeplinit cota dvs. de apă pentru a doua zi, sigur se poate termina pe timp de noapte. În plus, corpul tau poate incepe detoxifiant in sine. Un efect secundar de disconfort poate trezi pentru a merge la toaleta. Dacă doriți să evitați că, încercați să bea apă în jurul valorii de una sau două ore înainte de a merge la culcare.

5. Medicamente Atunci când se iau

Acesta este un sfat de hidratare care mulți sări peste din cauza ca nu este suficient de sete. Deși poate părea rece la pop pastile fără apă, este nesănătoasă. Apa ajuta rinichii alunga medicamente astfel încât acestea să meargă în jos fără probleme. Nu vă asigurați că nu luați medicamente cu lichide altele decât apa. Numai apa este in siguranta cu medicamente, deoarece nu conține nimic care poate afecta negativ modul în care sunt absorbite de medicamente.

Corpurile noastre sunt formate din aproximativ 60 la sută din apă. Fără această substanță dătătoare de viață, organele noastre, țesuturi și celule nu ar fi capabil să funcționeze corect. Figura când să se hidrateze și să urmeze un model stabilit pentru a reduce excursii la medic si cazuri de asteptare bolnav la locul de muncă.