Cele 5 Cele mai bune uleiuri esențiale pentru sănătoase Digestia

Sistemul digestiv lucreaza din greu de rupere jos alimentele pe care le mananci in nutrienti care cererile corpului. Acesta le absoarbe, și ajută la conversia acestor substanțe nutritive în energie pentru a sprijini buna funcționare a tuturor celulelor, organelor si sistemelor din corpul dumneavoastră. De asemenea, este responsabil pentru aproximativ 80% din imunitatea ta!

După cum probabil știți deja, sistemul digestiv este o parte foarte importantă de a menține starea generala de sanatate, dar având grijă de ea poate fi dificil în lumea fast-paced în care trăim. Pentru ca dieta ta este # 1 influentarea factor în menținerea sănătate digestiv, acesta poate fi ușor afectat de american standard Dieta, sau trist.

DAU este doar că – SAD. Astăzi, cei mai mulți oameni din SUA consuma cantitati mari de alimente foarte procesate, inclusiv cereale rafinate (glucide), deserturi, ambalate și băuturi cu zahăr și cantități foarte mici de alimente integrale naturale, cum ar fi fructe, legume și pește. Este acest lucru pentru că mulți oameni suferă de o varietate de tulburări digestive, de la disconforturi, cum ar fi gaze, balonare si indigestie la simptome periculoase de indigestie mai grave, iritabilitate cronică, hemoroizi și inflamații intestinale.

Cele 5 cele mai bune uleiuri esențiale pentru Digestia

Dacă suferiți de supărat digestiv, uleiurile esențiale pot oferi o oarecare ușurare! Începeți cu aceste 5 uleiuri esentiale pentru o sanatate mai buna digestiv:

Ghimbir

Cald și picant, acest ulei parfumat este derivat dintr-un rizom (root). Rădăcina în sine a fost utilizat în bucătării din întreaga lume timp de secole pentru capacitatea sa de a reduce simptomele de stomac comune deranjat, inclusiv greață, balonare și gaze. De asemenea, cunoscut pentru a stimula digestia, calma si confort.

Tarhon

Abilitatile unice ale uleiului tarhon includ lubrifierea pereților intestinali pentru a sprijini procesul digestiv. Capabil să promoveze digestia și absorbția substanțelor nutritive, este de asemenea implicată în eliminarea toxinelor. De asemenea, oferă proprietăți puternic anti-fungice pentru a ajuta la menținerea paraziților intestinali departe.

Mentă

Unul dintre uleiurile esențiale mai bine recunoscute și larg utilizate pentru digestie. Menta este minunat parfumat, stimularea și revigorant. De asemenea, un ulei puternic, care facilitează în mod eficient greață comune, indigestie și gaze și stimulează procesul digestiv.

cuișoară

Liniștitor și reconfortant pentru întregul sistem digestiv, ulei de cuișoare este cunoscut pentru a reduce inflamatia mucoasa intestinala. Acest lucru poate ajuta la ameliorarea stomac deranjat. diminuă disconforturi prin relaxarea tesuturilor musculare netede ale tractului digestiv pentru a calma spasme, greata, gaze si balonare. Un compus unic numit eugenol, gasit in ulei de cuișoare este cunoscut pentru a trata in mod eficient drojdie infecții și candidoza (parazit intestinal) suprainfectia.

Ulei de Oregano

Una dintre cele mai puternice uleiuri esentiale pentru digestie. Acest ulei conține puternic antibacterian, vindecarea anti-fungice și anti-parazitare compusi care rivale over-the-counter caile de atac pentru menținerea unui tract digestiv sanatos. Abilitatea de a ucide bacteriile intestinale patogene care trăiesc în sistemul digestiv, uleiul de oregano este cel mai bine atunci când sunt utilizate numai în vremuri de primejdie pentru a obține o digestie regulată din nou pe drumul cel bun.

Cum uleiuri esentiale de lucru pentru a calma tulburari digestive

Uleiurile esențiale conțin constituenți chimici pe bază de plante responsabile de beneficiile puternic de vindecare. Acești compuși declanșează un răspuns în sistemul nervos, trimițând semnale la creier. Aceste semnale pot include de calmare a tractului intestinal, sau stimularea digestiei prin stimularea activității parasimpatic. Fiecare ulei este diferit, dar la doar câteva picături de ulei esențial orice face un mare impact.

Există 2 moduri de a folosi uleiuri esențiale pentru a sprijini un sistem digestiv sănătos:

  1. Aromatic. Atunci când este utilizat în difuzor, sau pur și simplu inhalat din sticlă, vaporii transporta molecule chimice active , in corpul tau prin nas. Ele stimulează nervul olfactiv, localizat în cavitatea nazală. Acest nerv conține fibre care transmit semnale direct în sistemul nervos central. Acesta este sistemul prin care este guvernat de digestie.
  2. Topici. Pielea ta absoarbe tot ceea ce ai pus pe el. Atunci când este aplicat ca o freca, loțiune sau în masaj compușii activi se găsesc în uleiurile esențiale intra in fluxul sanguin pentru a sprijini sistemul digestiv.

Digestive Instrucțiuni de masaj: Pornind de la ombilic, aplicați uleiul și apoi masaj ușor în piele folosind o mișcare circulară în sus (se aplică o presiune ușoară cu buricele degetelor, circling la dreapta). Acest lucru poate fi făcut , de asemenea , în partea din spate, peste ficat și stomac. Amintiți – vă pentru a dilua întotdeauna uleiuri esențiale în nucă de cocos sau ulei de migdale dulci.

NOTĂ: Vă rugăm să nu folosiți uleiuri esențiale pentru stomac deranjat sau orice altă problemă de sănătate fără a consulta furnizorul de îngrijire a sănătății. Și vă recomandăm să nu le utilizați pe plan intern.

Ce ar trebui să ia în considerare

Atunci când utilizați un produs care știți că va intra în corpul tău, trebuie să fiți siguri că este non-toxic. La urma urmei, tu vrei doar cea mai înaltă calitate, ingrediente pure pentru tine si familia ta. Din păcate, în prezent există multe companii petroliere esențiale acolo care nu respectă practicile reglementate cu privire la modul în care sunt crescute, extrase și prelucrate produsele lor.

La Solutions vindecare, sănătatea și fericirea ta este prioritatea noastră. Acesta este motivul pentru fiecare lot de uleiuri esențiale, veți găsi aici conține doar ingrediente 100% pure. Nu există materiale de umplutură, substanțe chimice testate numai, verificate și certificate uleiuri esențiale terapeutice grad, pentru burticile fericit, sănătos!