Ce trebuie să știți despre obezitate și diabet

Studiu de cercetare recomandă să se poate transforma în jurul valorii de probleme cu diabet zaharat pentru totdeauna dacă vă menține greutatea potrivită. Diabetul zaharat se bazează pe consumul de zahăr, precum și grăsimea rezultată salvat în pancreatic. Un pancreas gras aruncă capacitatea sa de a crea suficientă insulină, care determină un profil de diabet zaharat. Pentru a vărsat țesutului adipos din organism stocate, trebuie să re-tren corpul dumneavoastră pentru a face uz de grasimi, spre deosebire de carbohidrati ca combustibil organism recomandat. Am fost demonstrat, la fel ca profesioniști noastre medicale, ca cresterea in greutate sugereaza diabet zaharat. Permiteți-ne să ia o privire la cercetarea efectivă, dar în primul rând, permiteți-ne verifica unele realități de bază în ceea ce privește diabetul zaharat, precum și excesivă în greutate.

5 Fapte importante cu privire la diabet

  1. Diabetul zaharat nu este o boala, este un semn și simptom.
  2. probleme cu diabet zaharat pot, de fapt, să fie întors. Acesta nu este un proces pe tot parcursul vieții în jos.
  3. Una dintre cele mai eficiente medicamente, cu fiecare dintre pericolele lor, se bazează pe separarea substanțelor din plante naturale și fabricație (industria farmaceutică nu poate câștiga bani pe punctul autentic).
  4. Un fel diabet zaharat 2 nu este o condamnare pe viață. Nou studiu a constatat ca acesta este un simptom care poate fi inversat, și, de asemenea, puteți fi lipsit de ea pentru tot restul vieții tale, dacă vă păstrați greutatea în jos.
  5. Un fel de diabet 2 are de fapt o serie de motive, care este motivul pentru care majoritatea persoanelor supraponderale nu au probleme cu diabet zaharat.

Ce Cauzele diabet?

Există o serie de motive pentru contul persoanei cu diabet zaharat. Ați văzut vreodată numărul de persoane care au diabet sunt slabe! Diabetul ar putea fi declanșată de:

  • Diferite tipuri de infecții sau de suprasolicitare suprarenale.
  • Mult prea mult zahăr în planul de dieta sau de a manca prea multe alimente care devin rapid de zahăr.
  • aportul ridicat de zahăr (sau vechi consum), care creează AGEs in corp. AGEs sunt glicozilării avansate produse finite declanșat atunci când există exces de zahăr, precum și de zahăr începe încorporarea cu grăsimi sau proteine ​​sănătoase, fără un proces chimic. Aceste AGEs sunt mult mai dăunătoare în plus față de radicalii liberi, deoarece acestea se conecteze la celule, pe tot corpul, și, de asemenea provoca tulburări, celulele canceroase sau moartea celulei.
  • disfuncție hepatică sau probleme ale tractului digestiv (de exemplu, discrepanța sau epuizarea de microbiotei).
  • Un număr de diferite tipuri de inegalități de hormoni.

În greutate și diabet zaharat

Peste 70% dintre persoanele supraponderale nu au diabet. Legătura dintre greutate precum diabetul zaharat operează în moda respectarii:

În cazul în care greutatea dumneavoastră este, în principal din cauza aportului de zahăr, aveți o mare posibilitate de a dezvolta diabet zaharat. Atunci cand corpul tau pare sa pur si simplu utilizarea de zahăr pentru gaz; se oprește folosind grăsimi pentru combustibil. Oricine cu o înțelegere de bază a procesului de luare a combustibilului în celulele recunoaște că există 5 diferite căi care introduc gluconeogeneza sau cai glicoliză, ciclul Krebs și ETC (Chain Electron Transport) care produce ATP (adenozin trifosfat).

Când opriți utilizarea de grăsime pentru gaz, țineți pe grăsimi. Trebuie să re-tren corpul dumneavoastră pentru a face uz de grăsimi în loc în comparație cu zaharuri și, de asemenea, Voila și, prin urmare, veți începe cu siguranță pierde celulele adipoase. Profesor Roy Taylor, profesor de Medicina si, de asemenea, rata metabolica de la Universitatea din Newcastle a precizat că „Acesta susține conceptul nostru de un prag de grăsime personal. În cazul în care un câștiguri individuale greutate chiar mai mult decât în ​​mod direct pot tolera, probleme atunci cu diabet zaharat este dezactivată, cu toate acestea, dacă acestea după care vărsat acea cantitate de greutate, atunci du-te înapoi la regulat“.

De ce este instana?

Se pare că depinde de cât de mult de grăsime este salvat în pancreatic. Dacă aveți un pancreas gras, ea interzice pancreasului de a face insulina, care in mod natural este doar una dintre multele probleme de capăt creând un profil de diabet zaharat persoană. Mult timp înainte de pancreatic, avem nevoie de a face cu intestin, ficat, precum si a suprarenalelor. Profesorul Taylor a recunoscut că, de asemenea, diabetul zaharat de durată ar putea fi eliminate.

Componenta regretabilă a problemei este ca persoanele care iau metformin (un medicament antidiabetic bazat pe compusul artificial situat în numeroase plante) diminuează corpurile lor de CoQ10 (similar cu droguri statina fac si cele mai multe anti-depresive fac), care provoacă haos pe tot corpul, deoarece celulele nevoie de CoQ10 pentru a câștiga combustibil. Cu toate acestea, componenta bună a problemei este că orice fitoterapeut, medicale profesionale de toate-naturale medicament, naturopat, etc, recunoaște aceste lucruri fundamentale și, de asemenea, ce plante să renunțe la ce doză la rândul său, în jurul valorii de diabet zaharat.

Pe de altă parte, planul de dieta trebuie în mod normal să funcționeze în combinație cu procedura, deși planul de dieta ar putea fi foarte diferit în funcție de doar ceea ce creează probleme diabetici. De exemplu, regimul de dieta ar putea avea diverse componente în cazul în care problemele cu diabet zaharat este rezultatul disfuncției hepatice comparativ cu disfunctie suprarenale. O soluție simplă pentru acest lucru este descoperi un practician mare de sanatate, care, de fapt, face studiul lor și poate recunoaște cauza și a rezolva problema de bază.