Ce ar trebui să faci dacă vrei să te trezești dimineața devreme

Trezirea devreme sa dovedit a fi nu numai productiv, dar bun pentru emoționale și fizice. Theres ceva mistic în creștere la zori și începe ziua doar dreapta. Ai pentru a se potrivi într-un timp mai mult, face mai mult, și de timpul de 8 am greve, Sunteți încălzit și gata să se confrunte cu o zi. Și știința spune că modul în care începe ziua decupeaza modul în care restul zilei arată. Vă permite să exploreze mai multe despre ce ar trebui să te trezești devreme de mai jos.

De ce este bine să te trezești devreme?

V-ați găsit-te pentru timpul sau legat întotdeauna de funcționare de ceas? Poate ai dorit întotdeauna să lucreze și de a lua în formă, dar nu găsesc nici timp de când te trezești târziu și capul direct la locul de muncă. Cu viața noastră de a obține mai ocupată zilele, este o idee bună să se trezească devreme, deoarece vă permite să obțineți ceva timp personal.

Ganditi-va ca timp singur cu tine pentru reflecție, gândire creativă, și din ce în ce mai productiv. Din păcate, crearea de noi obiceiuri nu este ușor. Este nevoie de muncă și de angajament. Dar noi vă putem ajuta cu sfaturi și tehnici care vor face tranziția la o pasăre timpurie mai ușor.

Cele mai bune moduri de a se trezi dimineața devreme

Aici sunt unele dintre cele mai bune moduri de a se trezi devreme în morning-

1. Scapa de perdele și Blindfolds

Dacă dormi cu o fereastră din apropiere vă în dormitor, sau este aproape de cap, cel mai bun mod de a se trezi devreme este de a începe a scăpa de perdele. Acest lucru ar putea suna cliseu, dar funcționează de fiecare dată. De îndată ce lumina zilei lovește corpul în dimineața, vă semnalizează să se trezească. Ridică-te și ieși imediat ce deschizi ochii, nici o scuza.

2. Practica qigong-ului

Qi Gong este arta de a cultiva și circulant Chi-ul în corpul dumneavoastră. Dacă aruncăm o privire la exerciții de dimineață Qi Gong, veți observa că acestea întineri și vă reîmprospăta. este mult mai bine decat cafeina si scapa de fire nestatornica dimineața. nu a lovit sala de sport data viitoare te trezești. Face unele Qi gong, și veți găsi te temîndu mai puțin și se trezesc devreme în fiecare zi.

3. Începeți cu ceva distractiv

Dacă vrei să te trezești devreme și nu se simt obosit, trebuie să începeți ziua cu ceva distractiv. Acest lucru ar putea fi jurnalizare într-un notebook, ceea ce face arta, ascult muzica, sau giugiuleală cu prietena ta în pat. Noile obiceiuri sunt construite pe temelia fericirii și bucurie. La urma urmei, de ce te-ai stick cu ceva în cazul în care wasnt plăcută pe termen lung? Același lucru este valabil și pentru trezirea mai devreme.

4. Set Doua Alarme

Setați o alarmă de Fitbit sau lângă patul la îndemână de arme și un alt un pic mai departe. Asigurați-vă că theres un decalaj de 15 minute între cele două dintre ele. Ceea ce face acest lucru este că vă ajută să se trezească ușor și nu se confruntă cu acea grogginess dimineața. Când te trezești pe prima alarmă, începe prin a face ceva placut cum ar fi cititul sau se întinde în pat. Când a doua alarma se stinge, trezește-te, spală-ți fața, și pregătiți-vă pentru a începe ziua. Tu nu te simți vinovat, fie, și este ușor să rămânem la. Cu practica, Tu vei trezi devreme fără o alarmă.

5. Ai o ce

Dvs. de ce este motivul cel mai important pentru trezirea devreme, fără o alarmă. Au un motiv din spatele de ce faci acest lucru. Este pentru că doriți să-și petreacă mai mult timp cu familia sau să învețe o nouă abilitate? Sau pentru ca vrei sa te dezvolti si sa creasca cariera aflând mai multe? O navă fără o destinație merge nicăieri. Același lucru este valabil pentru a stăpâni cum să se trezească devreme și senzație odihnit.

6. Planul dvs. Timpul liber

Unii dintre voi poate fi deja productiv în timpul săptămânii și pot întreba: Ce punctul de a se trezi devreme la sfârșit de săptămână? Ei bine, acest lucru este în cazul în care vine timpul liber în. Gândiți-vă la hobby-urile preferate sau ceea ce doriți să obțineți mai bine la. Asta este ceea ce la sfârșit de săptămână sunt proiectate pentru. Gândiți-vă că pentru un minut și planul de weekend-la punctul Sunteți ocupat și nu a plecat întrebam.

7. Munca în jos Detalii

Când vi se trezesc devreme, și ai plecat cu atât de mult timp liber, se poate obține descurajantă. Ați putea obține chiar tentat să atipi. Acesta este motivul pentru care am vorbit despre mare dumneavoastră de ce. Dar, în acest context, au vorbit despre dvs. mici problemă. Începeți prin gândire ceea ce vrei să faci după ce te trezești.

Va te speli pe dinți, lucra câteva minute și peste cap de la birou? Sau petrece timp pentru a citi și de câteva momente cu familia și apoi locul de muncă. Programați intervalul de timp sau cât de mult timp v-ar dori să-și petreacă pe aceste micro-sarcini și de a ajunge la ea până când se simte mai ușor în fiecare zi.

8. Se depozitează departe Electronics

nu utilizați dvs. Smartphone-uri, laptop-uri, sau tablete de o oră înainte de a merge la culcare. Dă-le departe la altcineva și nu deranjez în căutarea ei. nu le porniți și păstrați-le departe, dincolo de raza de dormitor.

9. De asemenea, este Mental

Trezirea devreme este design-ul nostru natural ca ființe umane, dar cu toate noutățile din lume, ceva atât de intuitiv poate simti nenatural. Amintește-vă de beneficiile de a se trezi devreme și modul în care este starea ta naturala. ReWire mintea cu gânduri pozitive, acționează asupra lor, și să păstreze repetarea acestui pas pentru a schimba viața.

10. Bazați-vă pe dvs. Pet

Dacă vă place să luați animalele de companie la plimbare, este timpul să ia ajutorul lor cu trezirea mai devreme. Hraneste animalele de companie dimineața devreme și să le reamintesc că în fiecare zi. Dacă vă dor de o singură zi, sau nu se trezesc devreme, puteți fi siguri că vor fi pe tine ca cei bresa de securitate declanșează.

11. Ia un partener Responsabilitate

Gasirea de noi prieteni care se trezesc devreme sau sta aproape de casa ta este un mod excelent de a obține mingea rulare. Du-te pentru antrenamente timpurii sau plimbări cu acel prieten și cere el / ea să bată la ușa dumneavoastră dacă pare vreodată că o să dor de o zi. Aceasta funcționează ca un farmec.

12. Încercați Dormit polifazate

Acest lucru este pentru cei care doresc sa ma trezesc devreme, plus dorm mai puțin, fără a sacrifica calitatea desigur. De obicei, lumea doarme timp de 8 ore pe zi. Ai patru etape de somn si doi termeni cunoscut sub numele de Slow Wave Sleep (SWS) și Mișcarea rapidă a ochilor (REM). somnul de calitate se află în faza REM. Puteți încerca chunking somn sau împărțirea ciclului de 8 ore în trei părți. Șase ore noaptea, și patru reprize de somn de putere de 30 de minute pe tot parcursul zilei. Doar căutați termeni cum ar fi cicluri bifazice sau Everyman de somn, si vei primi ideea.

13. nu merge la rece Turcia

Au așteptări realiste, în cazul în care schimbarea programul de somn este în cauză. nu merg curcan rece de la Ziua 1. De obicei durează un plin de 4 până la 5 zile să se obișnuiască cu noua rutina, dar trece prin faptul că schimbarea este o poveste complet diferită. Acordați-vă timp, să fie pacient și schimbați programul împingând ora de trezire în trepte de câte 10 minute la fiecare câteva zile (până când ajunge trezi țintă până timp).

14. Optimizați ceea ce mănânci

influențează dieta ta cum te simți înainte de a merge la culcare și după trezire. Treci cofeina si du-te pentru ceaiuri de plante. Mananca mai multe fructe, legume, nuci și semințe, și de a lua proteine ​​din carne slaba. alimentele organice sunt prea bune. Aspiratorul mănânci, cu atât mai mult disciplinat Vei fi. Și mai mult disciplina si vointa te cultiva, cu atât mai ușor va fi crearea de noi obiceiuri – cum ar fi trezirea devreme. este o reacție în lanț pozitiv de soiuri.

15. Fiți consecvent

Odată ce ați început trezirea devreme, să fie coerente și stick la el. Fără scuze. Nu contează dacă este vorba de o vacanță, concediu, sau evenimente speciale. Ai lucrat pentru ea, iar acum nu doriți pentru a spăla că în toaletă. Amintiți-vă de ce ai început să trezesc devreme, în primul rând și să rămână angajat la motivele. mintea si corpul tau iti va multumi pe termen lung. Puteți paria pe asta.

Trezirea devreme este ca construirea unui nou obicei. este vorba de ședere adevărat pentru tine și de a fi onest și comis. Cu toate sfaturile și tehnicile de mai sus vor ajuta, trebuie să aveți o dorință de a schimba. Sau voința de a merge mai departe. Odată ce aveți dorința de ardere în tine, aceste instrumente și tehnici sunt apoi puse la cea mai bună utilizare. Și nu uitați – este nevoie de timp. Se obiceiul întâmpla peste noapte, asa ca da-te un pic mai multă libertate și să fie blând când vei fi prima pornire. Și nu uitați să ne spui cum merge.