Ce ai vrea ca instructor de fitness pentru a ști, dar s-ar putea să nu-ți spun

Fiecare antrenor sau instructor de fitness personal are o poveste despre ceva care doresc un client sau participant la clasă ar face în mod diferit, cum ar fi utilizarea de deodorant, perie dinți, sau să poarte un sutien mai mult sprijin.

Igiena personală și defecțiuni garderoba deoparte, o perspectivă din interior profesionist de sănătate și de fitness ar putea ajuta să funcționeze mai bine și de a obține mai multe rezultate și plăcerea de antrenamentele. Aici sunt patru dezvăluiri care antrenor personal sau instructor de fitness vrea ca tu să știi, dar nu s-ar putea să vină și să spună.

Nu fi târziu dacă vă puteți ajuta

S-ar putea crede că popping într-o clasă de fitness 10 sau 15 minute după ce a început, sau ajunge la o sesiune de formare bine în urma programului, nu e mare lucru pentru că numai dor de tine, nu? Nu este vorba doar despre tine, totuși.

încetineală în exercițiu de grup este de a provoca probleme la alte persoane din clasa si distrage atentia la instructor. Plus că nu ajunge să se încălzească în mod corespunzător, fapt care poate împiedica performanța și crește riscul de rănire. Aceasta este ceea ce se întâmplă prin minte instructor ca aluneci la sfârșitul anului.

Chiar dacă încă mai ajunge să se încălzească atunci când sunt în întârziere pentru o sesiune de formare personală, nu este ideal. antrenorul tau probabil a avut un program de trasat pentru orice alocat timp trebuia să fie împreună. Când difuzați în mod neașteptat până târziu, antrenorul tau trebuie sa fie figura pe zbor cum să acopere programul în mai puțin timp sau încăierare mental pentru a veni cu un plan de modificat.

Expresia facială spune totul

Cerând mai mult din corpul dumneavoastră decât este folosit pentru a face poate simti inconfortabil, dar este modul în care progresul cu sala de fitness. Cu toate acestea, uneori, clienții și participanții de fitness încearcă să evite disconfortul de exercițiu viguros trecând prin mișcările unei mișcări fără într-adevăr ei înșiși împingere. Ghici ce? Formatorii și instructorii sunt conștienți.

Din fericire, mulți clienți / participanți afișa o tell clară și imediată cu privire la adevărata lor efort: expresii faciale. Atunci când oamenii muncesc din greu și se concentrează pe un exercițiu, îl puteți vedea pe fețele lor: ele arata ca ei se concentrează, iar ei pot grimase sau pietriș dintii lor. Formatori / instructori caută repere cum ar fi acestea pentru a ajuta la a determina dacă aveți de gând pentru el, preface sau pur și simplu nevoie de mai mult de o provocare.

În cazul în care nu se simte bine, vorbi

Cu cele de mai sus a spus, nici un antrenor sau instructor vrea să zâmbiți și să suporte ea atunci când ceva nu se simte bine sau este pur și simplu dureros. Există o diferență între o provocare-te si te doare. Dacă un antrenor vă cere să faci un exercițiu care se simte greșit pentru corpul sau ca în cazul în care aveți de gând să facă pagube, spune ceva. Într-o clasă de fitness, modifica după cum este necesar și apoi lăsați instructorul știe după clasă, astfel încât să puteți discuta alternative pentru data viitoare.

Energia curge în ambele sensuri

Ca un client sau participant la clasă, este posibil să apreciezi un antrenor personal sau instructor de fitness cu energie bună – vă ajută să obțineți motivat pentru antrenament! Dar fluxul de energie merge în ambele sensuri, iar acest lucru este ceea ce de sănătate și de fitness profesioniști vrei să știi.

Un client care se plânge în mod constant sau întotdeauna mopes în jurul valorii de sala de sport va zap în cele din urmă o energie antrenor. Participanții la clasa de fitness care apar complet unenthused face același lucru la un instructor. Deși este un loc de muncă de sănătate și de fitness profesionale pentru a seta un ton optimist pentru antrenament, o atitudine client poate fie intensifica sau să împiedice experiența generală.