Cauzele și sfaturi pentru a ușura durerea de gât după dormit

Când te trezești dimineața, pe care doriți să vă simțiți în stare proaspătă și energic pentru a putea obține prin restul zilei. Dar, sa trezit cu dureri de gat poate fi o adevărată amortizorului. Un torticolis și dureri după dormit este destul de comună și poate repeta o singură dată prea multe. Dar puteți încerca moduri simple de a evita sau cel puțin a reduce durerea.

Motive de ce gat Hurts dupa somn

Nu este ușor să se creadă că somnul ar putea provoca dureri de orice fel. Cineva s-ar aștepta să se trezească o senzație de reintinerire, nu o durere de îngrijire medicală; în special în gât. Există o serie de motive pentru care se întâmplă acest lucru. Aici sunt cauzele durerii de gât după dormit:

1. torticolis

Când dormi, corpul tinde să devină rigid din cauza orelor lungi de inactivitate. Dormitul în poziții incomode pot afecta ligamentele si tendoanele. Mușchii gâtului devin inflexibile, mai ales în cazul în care organismul rămâne rigid în poziția de dormit dureri de gât, cu alte cuvinte, o poziție amuzant sau ciudat de dormit.

2. Dormit Poor Postura este vinovatul

Cel mai frecvent motiv pentru dureri de gât de dormit greșit este poziția de dormit. Dacă vă place să dorm pe burtă, atunci va trebui să-l șanț imediat. Când dormi cu vedere spre pat, gâtul este transformat într-un unghi extrem. Acest lucru este sigur de a vă oferi o durere urât atunci când te ridici.

3. Pernă dvs. să nu fie Pal tau

Oamenii petrec o mulțime de timp și energie încercarea de a alege perna dreapta. Nu este un mic feat. O pernă bună este aceea care menține nasul, capul si coloana vertebrala intr-o linie. Cotul gâtului și capului neîndemânatic în cazul în care perna este fie prea grăsuț sau prea subțire. Alegerea unei perne care vă ajută să păstreze un cap și gât poziție sănătoasă este importantă.

4. saltea Adaugă la Misery dvs.

Salteaua dormi pe pot adăuga, de asemenea, la problemele tale. Dacă utilizați o saltea foarte moale, atunci sunt șanse arent menținerea unei poziții sănătos în timpul somnului. Aceasta poate face ca organismul dumneavoastră să se scufunde în pat, care, la rândul său, s-ar indoi coloanei vertebrale și umerii stînjenit. În toate acestea, gâtul ar trebui să suporte greul.

5. Sarcina si gatului Woes

Dacă sunteți gravidă, atunci un organism nu este nou dureri pentru tine. Este posibil să apară dureri de gât din cauza modificărilor hormonale din organism. Aceste dureri pot soluționa în jos un pic. Dar al treilea trimestru vine cu cota sa de mai mica durerea de spate, care afectează în mod evident, gâtul prea. Adăugat la faptul că, o femeie gravidă se luptă pentru a găsi o poziție confortabilă pentru a dormi. Asta este o veste mai proastă pentru gât.

Pe lângă acestea, în cazul în care suferiți de artrită sau alte dureri cervicale cronice sau au avut un fel de prejudiciu gât cum ar fi pleasna, etc, atunci cel mai bine este de a cere sfatul medicului.

Metode pentru a calma dureri de gât de la Sleeping

Pentru a vă scuti de această durere de gât, cum să doarmă trebuie să fie luate în considerare în mod serios. Cu acest lucru și alte câteva obiceiuri sanatoase menționate mai jos, puteți săruta durerea și la revedere gât inflamat.

1. Dormi pe spate

Shavasana sau cadavrul prezintă de yoga cu ambele mâini plasate pe partea este cea mai bună poziție pentru a evita orice durere de gât. Acest lucru asigură faptul că partea din spate și gât sunt sprijinite pe pat, atunci când dorm.

Când culcat, ar trebui să păstrați picioarele și mâinile relaxate. Gâtul trebuie să fie în conformitate cu partea din spate și mustnt cad de ambele părți.

2. Dormitul pe partea ta

Aceasta este o altă poziție de dormit adecvată. Această poziție asigură faptul că gâtul și din spate sunt într-o poziție sănătoasă și că nu există nici o tulpina inutile asupra coloanei vertebrale cervicale, cu alte cuvinte, gât.

3. Evitați păstrarea mâna pe frunte

Când dormi cu o mână pe frunte, mușchii scalene ai gâtului și mușchii trapez superioare sunt inegal activate. Acest lucru duce la nealinierea ca gât devine rotit. Amintiți-vă să nu facă acest lucru, dacă doriți să evitați un gât înțepenit în dimineața.

4. Hands-on-piept Poziția ar trebui evitate

În acest caz, cu toate că mușchii de pe ambele părți sunt în mod egal activate, trapezul și gât superior mușchii au tendința de a strânge și provoca senzație de amorțeală. Este probabil că, dacă dormi în această poziție, v-ar trezi cu un gât inflamat și dureri.

5. Alegeți o pernă adecvată

Perna utilizați poate face diferența. O pernă care susține gâtul bine este cel mai bun. Ar trebui să fie de așa natură încât atunci când plasați capul, în plus, cu fiecare schimbare de poziție, perna prea trebuie să se schimbe forma. De asemenea, asigurați-vă că vă schimbați perna în cazul în care începe să căderi de tensiune, din cauza utilizării prelungite.

6. Utilizați perna de dormit specifice

Pentru cei care dorm pe partea lor, se recomandă să folosească o perna care este mai mare sub nivelul gâtului decât capul. Utilizați o bună pernă gât atunci când călătoresc în avioane, etc pentru a sprijini gât și spate.

7. Acordați atenție la saltea

Întoarceți salteaua din când în când, astfel încât să nu începe să se prăbușească într-un singur loc. De asemenea, face schimb vechea saltea pentru unul nou, în mod regulat, astfel încât aceasta continuă să sprijine spate și gâtul într-o poziție sănătoasă.

8. Dormitul pe stomacul este interzis

Poate fi greu să se schimbe brusc obiceiul de a dormi pe burtă. Dar va trebui să facă un efort pentru a corecta poziția de dormit de dragul gâtului.

9. Pentru femeile gravide

Dacă dormi pe spate, apoi a propunerii o pernă sau două sub genunchi. Sau, dacă preferați dormi pe o parte, apoi se pune perne între genunchi.

10. Dimineața Întind

întinderi simple sau yoga se poate face într-adevăr o diferență. Aceasta va ajuta la relaxarea mușchilor și articulațiilor din corpul dumneavoastră și de a le face mai flexibile.

Natura durerii și intensitatea poate diferi de la o persoană la alta, cu toate acestea, acestea sunt simple moduri de a un somn liniștit și o dimineață fericită.

Exerciții de dimineață pentru a ușura un gât înțepenit

Doar dacă nu este durere cronică sau de alte probleme medicale grave, există puține că exercitarea nu poate avea grijă de. Un simplu gat inflamat poate fi facilitat cu următoarele exerciții:

1. Picături de cap

Stai drept și încet picătură cu capul spre dreapta. Continuă să te uiți în fața ta ca să faci asta. Așteptați 10 capete de acuzare și apoi se repetă pe stânga. Se repetă întreaga secvență de trei ori. Puteți întinde mai mult prin cădere umărul opus pentru fiecare parte.

2. sus-jos Motion

Stai drept. Coborâți încet capul și atinge bărbia în piept. Așteptați 10 capete de acuzare. Apoi, înclina capul sus. Așteptați 10 capete de acuzare. Se repetă de trei ori. O versiune ceva mai intensă este de a pune în piept în jos pe pat, astfel încât numai capul este de peste marginea patului. Se repetă mișcarea sus-jos de trei ori.

3. peste umăr

Stai drept și să privească înainte. muta încet capul să se uite peste umarul drept. Așteptați 10 capete de acuzare. Se repetă în partea stângă. Se repetă secvența de trei ori.

4. juts cap

Stai drept cu spatele erect ta. Împingeți capul afară și țineți apăsat pentru 10 capete de acuzare. Apoi împinge tot drumul înapoi și mențineți. Amintiți-vă pentru a menține corpul în poziție verticală. Repeta de 5 ori.

5. Ascensoarele de cap

Intins plat pe o saltea. Atinge cerul gurii sau de pe cerul gurii cu limba. Acum, pe măsură ce numeri până la 10, ușura bărbia spre piept. Apoi, ridicați foarte încet capul de saltea. Imaginea la baza craniului și imaginați-vă că capul este îndoit între urechi. Acest lucru ajută să se întindă mușchii în ceafă. Țineți pentru 10 capete de acuzare și să se relaxeze. Se repetă acest lucru pentru aproximativ două minute. Fii lent.