Care sunt efectele oversleeping pentru sănătatea ta?

Lovirea pat după o zi obositoare de lungă este una dintre sentimentele cele mai fericite din lume. Poate doriți să-și petreacă cât mai mult timp de dormit, snuggled în pat cald, confortabil ca nu există nici mâine. Dacă dormi prea mult o dată într-un timp ce nu poate fi atât de mare o afacere; Cu toate acestea, în cazul în care acesta devine un obicei, atunci acesta poate afecta sănătatea dumneavoastră în mai multe moduri. În cazul în care acest lucru evocă îngrijorare, vă sugerăm să citiți următorul articol și să înțeleagă modul în care oversleeping vă poate afecta.

Care este ideal cantitatea de somn are nevoie de o persoană?

Noi toți trebuie să dormi bine să fie viguroși. Somnul este cel mai bun mod de corpul nostru se bazează și recoups. Cu toate acestea, mai mult de somn nu poate fi atât de bun al unei idei. Deci, ceea ce este cantitatea ideala de somn pe care o persoană are nevoie? Ei bine, tabelul de mai jos poate ajuta să obțineți o idee corectă. Valorile menționate mai sus starea cantitatea estimată de somn diferite grupe de vârstă necesită. Cu toate acestea, cerințele de somn poate varia de la o persoană la alta.

Care sunt cauzele posibile ale oversleeping?

Oversleeping este atunci cand dormi mai mult decat corpul tau are nevoie. Prin urmare, o persoană de dormit pentru mai mult de 10 până la 12 ore pe zi, poate intra în categoria de hipersomnie. Multe cauze pot duce la oversleeping. Unele dintre cele mai comune motive oversleeping sunt după cum urmează.

  • Dacă sunteți care suferă de depresie sau anxietate, s-ar putea dormi pentru ore.
  • Dacă aveți apnee de somn, din pat poate părea o sarcină dificilă.
  • Dacă aveți probleme de tiroida, poate duce la somn excesiv.
  • Dacă sunt suferă de boli de inima, aceasta poate duce la oversleeping.
  • Uneori, oboseală extremă poate determina să dormi prea mult.
  • Dacă luați anumite medicamente, poate face sa dormi mai mult decât de obicei.

Cum este diagnosticul de oversleeping Done?

Dacă modelul dvs. adormirii se extinde până la șase săptămâni sau mai mult, acesta poate fi un indiciu al unei probleme medicale care stau la baza care pot face astfel de modificări în modelul de dormit. Este vital ca te-te examinat în detaliu pentru a stabili cauza reală a adormirii. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda anumite teste și pot cere chiar pentru a merge într-un studiu de somn. În cazul în care nu există probleme medicale evidente asociate cu adormirii, medicul dumneavoastră vă poate sugera următoarele tehnici de diagnostic:

1. Testul polisomnografia

Vi se va cere să rămână în centrul clinica sau de somn, și diverse instrumente vor monitoriza ritmul cardiac, activitatea creierului, mișcările picioarelor, mișcări ale ochilor, etc.

2. Epworth Scala de somnolenta

Medicul dumneavoastră vă poate măsura somnolență pe această scară pentru a stabili modul în care somnul ar putea fi să fie afectate de o zi la funcționarea zi.

3. Teste multiple latența somnului

În plus față de sau după testul polysomnogram, medicul poate recomanda mai multe teste de latență de somn pentru a avea o imagine mai cuprinzătoare a modelului de somn și de modul în care pui de somn in timpul zilei.

4. Menținerea unei lactate

Medicul dumneavoastră poate cere chiar să mențină un jurnal de model de dormit, adică atunci când dormi atunci când te ridici, cât de multe reprize de somn într-o zi te ia, etc.

Care sunt efectele secundare ale oversleeping?

La fel ca și modul în care corpul nostru are hrană din alimente, somnul hrănește simțurile corpului nostru. Ne simțim relaxat și întinerit după prinderea pe unele somn liniștit. Cu toate acestea, dormit mai mult decât ceea ce este cerut de corpul nostru nu poate fi bun pentru noi, și poate duce la diverse complicații fizice și mentale. În urma sunt unele riscuri oversleeping fizice și mentale care pot apărea.

Efecte fizice

Dacă vă întrebați cum corpul tau poate reactiona negativ la ochi închis prea mult, bine, aici sunt cateva motive care ar putea face sa reconsidere dacă ar trebui să amânați departe de glorie sau nu.

1. Aceasta poate crește șansele de a dezvolta diabet zaharat

Moțăi pentru mai mult de 9 ore pe zi, ai putea pune la un risc crescut de a dezvolta diabet zaharat. Deci, dacă ai crezut că dormi pentru câteva ore suplimentare nu poate atât de mare un hassle; bine, acesta poate fi și poate provoca diabet. Acest lucru se datorează faptului că a fost dovedit într-unul dintre studiile pe care oamenii care au dormit timp de 9 sau mai multe ore pe zi, a avut un 50 la suta mai multe șanse de a avea diabet decat cei care au dormit timp de ore mai mici pe o bază de zi cu zi.

2. Se poate face sa hefty

Tu consuma alimente pentru a furniza energie pentru corpul tau, iar corpul tau arde caloriile atunci când faci treburile de bază în timpul zilei. Cu toate acestea, atunci când petrece majoritatea timpului dormind, corpul tau poate păstra palplanse pe calorii in plus, ceea ce ar conduce la creșterea în greutate. Potrivit unui studiu, persoanele care au dormit timp de 9 sau mai multe ore pe zi, în mod regulat au fost mai multe sanse de a deveni obezi într-un interval de șase ani, decât oameni care didnt face acest lucru.

3. Aceasta poate provoca dureri de cap

Dacă vă confruntați cu crize constant de dureri de cap, există o sumă bună de posibilitatea ca s-ar putea să se complac prea mult somn. Acest lucru se întâmplă pentru că somnul excesiv afectează în mod negativ neurotransmițătorii din creier, care, la rândul său, poate duce la probleme cum ar fi dureri de cap și dureri.

4. poate provoca dureri de spate

Poate suna un pic din loc, dar de dormit pentru durate mai lungi pot provoca dureri de spate și dureri. Acest lucru se datorează faptului că organismul dumneavoastră nu este făcută să fie într-o poziție de stabilire pentru o lungă perioadă de timp, ci mai degrabă ar trebui să fie în mișcare. Culcat pe pat pentru mult timp poate duce la probleme de postura si dureri de spate.

5. Se poate amesteca în fertilitate

Snoozing și fertilitatea, nu au vreo legătură? Ei bine, dacă sunteți de planificare pe obtinerea gravidă, acesta poate fi un lucru înțelept să ia în considerare cât de mult timp petrecut de dormit, deoarece dormit pentru durate mai lungi ar putea împiedica fertilitatea prin perturbarea echilibrului hormonal și care afectează ciclurile circadian. Într-unul dintre studii, sa observat că femeile care au dormit timp de 9 până la 11 ore pe zi, au fost mai puțin fertile, în comparație cu femeile care dozed timp de opt sau mai putine ore pe zi.

6. Acest lucru poate provoca inima Strokes

Potrivit unui studiu, acesta a fost observat că persoanele care dorm mai mult de 8 ore pe zi sunt la aproximativ un risc de 50 la suta mai mare de a suferi un accident vascular cerebral decat persoanele care au dormit timp de 8 sau mai putine ore pe zi. Prin urmare, mai multe ore de somn vă poate pune în pericol de un accident vascular cerebral. Amânați mai puțin pentru a menține accident vascular cerebral inima la golf.

Efecte mentale

În afară de a afecta dvs. de bunăstarea fizică, oversleeping poate avea un impact negativ dvs. mentale bine-a fi prea. Iată câteva modalități oversleeping pot afecta sanatatea mintala:

1. Se poate să vă neliniștească sau cauza anxietate

Anxietatea este atunci când vă faceți griji mai multe despre lucruri și situații decât este necesar. Uneori poate face să dormi lipsit, cu toate acestea, uneori poate face exact opusul. Acest lucru va poate face mai somnoros și nesigur pe picioare, deoarece poate doriți să timid departe de realitate și petrece timpul somnului.

2. Aceasta poate provoca depresie

Oversleeping poate afecta nivelul serotoninei, care, la rândul său, poate duce la simptome de depresie sau alte astfel de condiții mentale. Prin urmare, aceste ore suplimentare de somn nu se poate face nimic frumos pentru a obține starea de spirit în creștere, dar poate face să vă simțiți totul sumbru sau condamnat, astfel încât să păstreze un control asupra amânării timp.

3. poate cauza probleme de memorie

Oversleeping poate juca cu memoria sau modurile în care amintesc lucruri. Acest lucru se datorează faptului că multe ore de somn în mod regulat, poate afecta bodys neurotransmitatori, făcându-te uituc.

4. poate provoca Sleep Hangover

Când dormi mai mult, este posibil să apară cețos sau tembelism. Aceste sentimente sunt, de asemenea, numit mahmureala de somn. Când vă confruntați cu astfel de simptome, aceasta poate afecta modul în care gândesc și acționează. Prin urmare, pentru a fi mai alert si activ, somn cu moderatie pentru a evita prea mult somn greață și alte astfel de sentimente.

5. poate provoca tulburarea bipolară

Poți să crezi că oversleeping poate duce la tulburări bipolare prea? Ei bine, potrivit unui studiu, sa observat că persoanele care au avut tulburări bipolare dormit pentru durate lungi decât cele care în careu.

6. poate provoca iritabilitate și alte probleme emoționale

Deci, ai crezut că o oră suplimentară de amânare ar da o stare fericit de spirit, dar te afli toate morocănos și iritabil. Ei bine, oversleeping se poate amesteca cu echilibrul hormonal făcându-te neregulat și irascibil.

Cum de a te opri de la duratei de somn?

Dacă ați dormit departe de glorie sau oversleeping, există măsuri pe care le pot lua pentru a opri acest lucru. Iată câteva remedii oversleeping care pot ajuta cu adevărat.

  • Asigurați-vă un program pentru somn și încercați aderarea la ea.
  • Ia-un ceas cu alarmă la salvare și de a seta o alarmă de trezire pentru a depăși tulburare oversleeping.
  • Expune-te la lumina mai natural și asigurați-vă că camera are lumină puternică pentru că prea lumini strălucitoare sunt foarte eficiente în a face cu simptome oversleeping.
  • Uneori, anumite medicamente prescrise poate provoca această problemă prea. Este posibil să întrebați medicul dumneavoastră pentru a schimba rețeta.

Aceste sfaturi vă pot ajuta să se ocupe de problemele adormirii și, de asemenea, ajuta la menținerea lor la golf. Deși oversleeping nu poate fi faptul că în comun de persoane și această condiție poate să apară în doar 2 la suta de persoane, dacă credeți că aveți de-a face cu această condiție, trebuie să acționeze prompt și să ia măsuri corective. Adresați-vă medici de ajutor pentru același lucru.