Cand bebelusii pot incepe apa potabila si cat de mult avem nevoie pentru a da?

Regulile de apă potabilă și îndeplinind o anumită cantitate pentru starea generala de sanatate si de hidratare pe care o urmăm în mod frecvent, nu se aplică în cazul copiilor. Acest lucru ne conduce la mai multe întrebări, cum ar fi de la care lună poate bea apă nou-născuți? și care sunt semnele de deshidratare la copii? Poate te intrebi chiar daca un vechi 1 luna se poate bea chiar apa? Deci, să ne aruncăm o privire la toate detaliile relevante și exacte cu privire la modul în care să dea apă la copii.

Când pot începe să consume alcool Bebelușii de apă?

Mulți părinți noi nu sunt siguri atunci când ar trebui să introducă apă în dieta lor babys. Spre deosebire de adulții care trebuie să consume cantități semnificative de apă de zi cu zi, cazul este diferit pentru sugari. cerința lor de apă variază în funcție de vârstă, și dând prea multă apă, înainte de sistemele lor sunt pregătite pentru aceasta poate avea efecte adverse.

Naștere la 4 luni

bebelusii alaptati nu au nevoie de apă suplimentară, deoarece laptele matern este considerat a fi un super-aliment care îndeplinește toate cerințele dietetice și fluide ale unui copil. Acest lucru se datorează faptului că laptele matern furnizează cantitatea necesară de lichide pe care copilul trebuie să rămână hidratat. Pe scurt, should fi chiar îngrijorat cu privire la furnizarea de apa in plus pentru copilul nou-născut, atâta timp cât asistenta la cerere.

Un copil hrănit-formulă, de asemenea, nu are nevoie de prea multă apă suplimentară. Cele mai multe formule pentru sugari conțin instrucțiuni specifice pentru cantitatea de apă care trebuie adăugată pentru diluare suficientă. Când urmați aceste instrucțiuni și să ajusteze consistența formulei la vârsta copilului, păstrează-l suficient de hidratat atunci când el se hrănește cu timp.

5 – 8 luni

În cazul în care bebelușii bea apă în aceste luni? Răspunsul este că nu există nici o regulă greu și rapid în acest sens. Până la vârsta de 6 luni, nu este nevoie pentru copilul tau sa bea nimic în afară de laptele matern sau formula. Apa este introdusă, în general, la copii odată ce au trecut de stadiul de nou-născut și trecerea încet la produsele alimentare de lângă laptele matern.

Bebelusii, de obicei, începe cu alimente solide între 5 și 8 luni. În acest moment, puteți furniza apă într-o ceașcă sippy pentru copilul dumneavoastră să savurați câteva ori pe zi. Acest neednt fi prea frecvente, presupunând că încă alăptează sau formula hrana copilului, în afară de furnizarea de solide.

9 – 12 luni

Odată ce au rândul său, un an sau cam asa ceva, puteți continua alăptarea, dar oferă apă sau suc diluat într-un pahar la ora mesei. Cu toate acestea, pentru a evita oferind bauturi acidulate sau băuturi cu îndulcitori artificiali. Ca o nouă mamă, ați putea fi confuzi cu privire la nevoile de apă babys. Din moment ce acestea sunt prea puțin să-și exprime sete, s-ar putea fi îngrijorat de faptul că bebelușul nu este hidratat în mod corespunzător, iar dacă ar trebui să completeze laptele matern cu apă. Dar, la fel ca și el își exprimă sete, o mica ta va fi, de asemenea, posibilitatea de a-și exprima setea prin anumite semnale ca albire.

Cum pot pune apă la sugari?

Trebuie acordată apă pentru sugari numai dupa ce au inceput alimente solide. Până acestea sunt un an, rinichii lor maturizat suficient pentru a havent metaboliza prea multă apă. Ca urmare, nevoile lor de apă sunt minime. Cu toate acestea, este posibil să se introducă copilul la gustul apei prin furnizarea de copilul tau inghitituri mici, la un moment dat. Puteți umple sticla babys sau cupa sippy cu apă și să-l dea câteva înghițituri de la ea, când el exprimă sete. De asemenea, nu dau apa copilului dintr-o ceașcă deschis, până când este mult mai veche.

Cât de mult apă pentru a da copii?

Dacă vă întrebați cum este esențială de multă apă pentru copil în vârstă de 6 luni, trebuie să știi că depinde de copil și obiceiurile sale alimentare. Dacă el este încă alăptat, câteva înghițituri sunt mai mult decât suficient pentru a-l îndestulat. Pat deshidratare este rar, atunci când copiii lor obține fluidele necesare din laptele matern sau formula de alimentare. Deci, această should să fie un motiv de îngrijorare. Bebelușii care sunt mai mult de 4 luni, vârsta nu au nevoie de apă să fie furnizate separat pentru a le. Corpurile lor sunt hidratate din fluidele din feed-urile lor.

Intoxicație cu apă în Sugari

In timp ce prea multa apa nu produce nici un prejudiciu ireparabil la adulți sănătoși, poate fi destul de periculos la sugari. Oferirea de copii, care sunt mai mult de 6 luni, prea multa apa poate perturba capacitatea de bodys naturale de a absorbi nutrientii din laptele matern sau formula de alimentare. Băut cantități extreme în deschideri foarte scurte de timp poate cauza nivelului de sodiu în corpurile lor să scadă. rinichii lor arent suficient de matur pentru a gestiona cantități mari de apă la un moment dat, iar acest lucru poate duce la o stare periculoasă numită intoxicație cu apă. Dacă există simptome de intoxicație cu apă în copilul, cum ar fi vedere încețoșată, iritabilitate sau epuizare ca urmare a consumului de apă, aceasta necesită o atenție medicală imediată. Prea multă apă poate provoca convulsii la copii. Acesta este, de asemenea, același motiv pentru care nu este înțelept să se administreze lecții de înot pentru sugari mici. În probabilitatea ca ei înghiți dintr-o mari cantități de apă în timp ce în piscină, aceasta poate provoca intoxicație cu apă și să conducă la o urgență medicală.

Nu bebelușii trebuie să bea apă Anytime?

Cu toate că un copil nou-născut nu are nevoie să bea apă, corpurile lor vor avea nevoie de ea pe măsură ce îmbătrânesc. Deci, pe masura ce copilul creste, puteți introduce în condiții de siguranță de apă în dieta lui. Bebelușii pot bea aproximativ 30 ml de apă până la momentul în care sunt în vârstă de 4-6 luni, dar restricționează orice cantitate de apă mai mult. Puteți crește încet aportul său de apă, atunci când copilul este de 9 luni până la vârsta de 1 an. Odata ce copilul este un an, sistemul de corpul său este suficient de matur pentru a tolera cantități mai mari de apă. Cu toate acestea, chiar și după ce ajunge la prima sa zi de naștere, menține aportul de apă în conformitate cu Regulamentul.

Întrebări frecvente privind apa dătătoare pentru a copilului tau

Să ne abordeze unele dintre cele mai comune îndoieli cu privire la a da apa la copii tineri și clar orice confuzie suplimentară.

Este sigur să dea apă la 6 luni sau mai tineri pentru copii?

Răspunsul este că vă poate da întotdeauna câteva înghițituri de apă pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 până la 6 luni. Cu toate acestea, cantitățile care sunt mai mari decât 30-60 ml sunt nesigure într-o singură zi.

Ne putem dilua cu apă Formula?

Dacă utilizați formula gata de utilizare, nu poate fi necesar să adăugați orice apă la acesta. Cu toate acestea, dacă utilizați formula sub formă de pudră, va trebui să adăugați apă pentru a-l amesteca. Aveți grijă să nu se amestece mai multă apă decât este recomandată, deoarece poate provoca complicații, cum ar fi un atac de apoplexie.

Când pot începe să consume alcool Bebelușii de apă?

Mulți părinți se întreabă cu privire la vârsta la care poate da un copil de apă. După cum a fost menționat mai devreme, copiii care sunt alăptați la sân și formula hrănite nu necesită apă suplimentară. Este, de fapt, a recomandat ca apa să fie introdusă într-o dieta babys numai după ce el este de 4-6 luni.

Ce se întâmplă dacă un bebeluș deshidratați?

Un copil care este alaptat exclusiv la cerere are șanse foarte mici de deshidratare. Chiar si hraniti formula copii primesc cantitatea necesară de apă cu hrana lor

Putem dea apă la un copil Alaptarea?

Nu se sugerează să dea apă la un copil care alăptează. Babys Cerințele de fluid sunt îndeplinite de laptele matern în sine.

Poate prea multă apă pentru copii duce la semnele de Convulsii?

Da, consumul de apă prea mult va provoca o afecțiune numită intoxicație cu apă la sugari. Aceasta este o condiție foarte periculoasă, care poate duce la convulsii dramatice. De asemenea, are un impact semnificativ asupra organismului babys, deoarece nivelurile de sodiu vor tinde să scadă cu prea multă apă de intrare.

Concluzie: Apa este o necesitate inevitabilă pentru supraviețuirea organismelor vii. Ca adulți, suntem sfătuiți să bea multă apă în fiecare zi, și să îndeplinească cerința recomandată zilnic pentru o sănătate optimă, dar nu este același lucru cu copii. Nu asigurați-vă că urmați recomandările medicilor pe a da apă pentru copilul tau pentru a se asigura că el rămâne sănătos.