Betydningen av friluftslivet for personer med ADHD og fedme

Tidlig i seng og tidlig å stige gjør en mann sunt, rik og klok og Helse er rikdom, er noen ordtak undervist til barn på skolen. Disse ordtak ofte gå inn gjennom det ene øret og ut gjennom det andre, i de fleste barn. Ikke bare barn, men mange ganger, selv foreldre ikke gi betydning til å spille utendørs.

Vi knapt se barn spille utenfor, ikke sant? Borte er de dager da barna ville komme tilbake fra skolen, ta en rask matbit hjemme, og deretter jag utenfor å spille. Barn født mellom 1986-2000 elsket å leke ute. Mens barn født i den siste tiåret elsker å spille TV-spill hjemme og se på TV. Hvorfor tror du utendørs lek er et must for barnet ditt? Vel, jeg er her for å påpeke fordelene med utendørs spille.

Utendørs lek styrker barnet ikke bare fysisk, men også ved å gjøre hjernen mer aktiv, noe som resulterer i god faglige prestasjoner. Det øker hukommelse makt og gjør at barnet føler seg frisk. Barnet lærer også sosiale ferdigheter (hvordan å dele ting / leker) og kan lett få nye venner.

Viktigst, det forbedrer utholdenhet også. Utendørs lek er også et viktig aspekt i å øke brutto motoriske ferdigheter, kognitive ferdigheter, logisk tenkning og så videre. Derfor kan foreldre spare mye penger ved å la sine barn leke ute, heller enn å sende dem til ulike klasser, noe som er unødvendig.

Svette er gunstig fordi det fjerner giftstoffer fra kroppen. Et tips er å sikre at barnet holder seg hydrert. Disiplin vil automatisk falle på plass, når barnet spiller utenfor, ved å inhalere frisk luft. Komme inn i denne rutinen gjør også at barnet er sliten etter å ha spilt og spiser og sover tidlig.

Mange foreldre tar barna sine til en barnepsykiater fordi deres unge en er hyperaktive og har ADHD (Attention-deficit / hyperactivity disorder) sikret svaret er at barnet har for mye energi i kroppen. Derfor, hvis du la barnet leke ute, all energien vil bli brukt på en konstruktiv måte. Så, kan oppmuntre utendørs lek å forebygge fedme og fremme god psykisk og fysisk helse, for at ungene i dag til å bli den sunneste versjonen av seg selv, når de vokser opp.