Betydningen af ​​udendørs aktivitet for mennesker med ADHD og fedme

Tidligt i seng og tidligt at stige gør en mand sund, rig og klog og sundhed er rigdom, er et par ordsprog lært at børn i skolen. Disse ordsprog ofte går ind gennem det ene øre og ud gennem det andet, i de fleste børn. Ikke kun børn, men mange gange, selv forældre ikke giver betydning for at spille udendørs.

Vi ser næppe børn, der leger udenfor, ikke? Borte er de dage, hvor børnene ville komme tilbage fra skole, snuppe en hurtig snack derhjemme, og derefter haste uden at spille. Børn født mellem 1986-2000 elskede at lege udenfor. Betragtninger, børn født i den seneste årti elsker at spille videospil derhjemme og se tv. Hvorfor tror du, at udendørs leg er et must for dit barn? Tja, jeg er her for at påpege fordelene ved udendørs spille.

Udendørs leg styrker barnet ikke kun fysisk, men også ved at gøre hjernen mere aktiv, hvilket resulterer i god akademiske præstationer. Det øger hukommelse magt og gør barnet føler sig frisk. Barnet lærer også sociale færdigheder (hvordan du deler ting / legetøj), og kan nemt få nye venner.

Vigtigst er det, det forbedrer udholdenhed så godt. Udendørs leg er også et vigtigt aspekt i at øge grovmotoriske færdigheder, kognitive færdigheder, logisk tænkning og så videre. Derfor kan forældre spare en masse penge ved at lade deres børn lege udenfor, i stedet for at sende dem til forskellige klasser, hvilket er unødvendig.

Sved er gavnligt, fordi det fjerner giftstoffer fra kroppen. Et tip er at sikre dit barn forbliver hydreret. Disciplin vil automatisk falde på plads, når barnet leger udenfor, ved at indånde frisk luft. Kom ind i denne rutine gør også sikker på at barnet er træt efter at have spillet og spiser og sover tidligt.

Mange forældre tager deres børn til et barn psykiater, fordi deres unge en er hyperaktive og har ADHD (Attention-deficit / hyperactivity disorder) .Den Svaret er at barnet har for meget energi i kroppen. Derfor, hvis du lader dit barn lege udenfor, al den energi vil blive brugt på en konstruktiv måde. Så, lad os opfordre udendørs leg at forebygge fedme og fremme god mental og fysisk sundhed, for børn i dag at blive den sundeste version af sig selv, når de vokser op.