Beneficiile pui de somn de putere și cum să o facă în mod corect

Înapoi în zilele de liceu le – ați dormit timp de câteva minute în clasă sau a fost certat de către profesorul dvs. pentru dormeai prea des. Poate ai avut note bune in ciuda snoozing off între lecții și a început să întrebați dacă există o legătură. Sau poate doar vă simțiți prea obosit în timpul zilei și nu pot par pentru a menține pleoapele deschise. Din fericire, theres o soluție la problemele cognitive – un pui de somn de putere . Și ei sunt surprinzător Adevăr bune pentru tine. De ce ei îți dau putere? Puns deoparte, le permite să exploreze mai jos.

Ce este un Nap de putere?

Un pui de somn de putere este un pui de somn foarte scurt, care durează oriunde între 8-30 minute. nu este ca siestas după-amiază în cazul în care vă moțăi timp de două sau trei ore. Vă puteți gândi la un pui de somn de putere ca un fel de ca o gustare rapidă pentru creier. Intrebati fiecare oameni de succes sau antreprenor și vă vor spune că motivul din spatele lor, productivitatea și performanța de vârf este napping de putere – este una dintre obiceiurile de succes, care pare inselator pur și simplu de la prima vedere.

Beneficiile de putere diurn

Aici sunt următoarele beneficii ale PNA-urilor de putere pentru începători și pentru cei cu mai multă experiență în arta de a napping de succes:

1. Stimulează starea de spirit și vigilenței

Dacă aveți o zi proastă la locul de muncă și doriți să apăsați pe butonul de resetare, să ia un pui de somn de putere. Te vei trezi o senzație de reintinerire și gata să-și asume tot ce vine drumul tau. Potrivit Harvard Medical School, un pui de somn de putere vă oferă un somn de restabilire și de a ajuta bate insomnie.

2. Îmbunătățește productivitatea

Durata ta atenție se îmbunătățește atunci când te pui de somn de putere. Acest lucru se traduce la o productivitate sporită și performanțe de vârf la locul de muncă. De fapt, chiar NASA au facut un studiu despre acest lucru pe subiecte și dovedit-o. În cazul în care munca ta este de a obține mai multe lucruri de facut la birou si timp liber pentru relaxare la sfârșitul zilei, pentru a primi un pui de somn de putere – fără nici o întrebare.

3. Îmbunătățește nivelul de energie

reprize de somn de putere sunt o alegere excelentă înainte de împărtășirea în sarcini care implica abilitati motorii, cum ar fi schitand o nouă piesă, cântând la pian, sau care lucrează cu mâinile. Din moment ce un pui de somn de putere întineri mod clar sau toxinele din creier, ea ajută memoria de lucru și de rechemare pe termen lung prea. Te vei gasi a lua decizii bune pe tot parcursul zilei și menținând calmul atunci când lucrurile devin dificile.

4. Ajută la Get Slow Wave Sleep (SWS)

Slow Wave Sleep durează aproximativ 30 de minute și un pui de somn de putere intră în etapa 2 de somn, oferindu-vă toate SWS aveți nevoie. Slow Wave Sleep îmbunătățește abilitățile de luare a deciziilor, în cazul în care nu știam. Și dacă vă încadrați în faza SWS în după-amiaza, devine mult mai ușor să adormiți în timpul somnului REM pe timp de noapte.

5. Nivelurile de testosteron heightens

Fie că sunteți în căutarea de a îmbunătăți performanța dormitor sau pentru a obține macră și mărunțită, în timp ce de ambalare pe musculare, de putere pui de somn vă ajuta să stimuleze testosteron. Cercetătorii au confirmat acest lucru prin a face un studiu asupra nivelului de testosteron la barbati care au dormit timp de patru ore, comparativ cu cei care au dormit timp de 8 ore. napping de putere declanșează eliberarea hormonului de creștere uman dvs. (HGH), care este ceea ce ai nevoie pentru a construi musculare, pentru a primi slabă, și să fie foarte dvs. fizice cel mai bine.

6. Scade markerilor stresului si creste imunitatea

Napping sa dovedit a reduce markeri de stres și de a da un pick-me-up pentru sănătatea ta endocrine. nivelul norepinefrinei merge în sus cu somn limitate și sunt responsabile pentru răspunsul lupta-și-zbor și sentimente stresante. Conform Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, atunci când ia un pui de somn de putere, nivelul norepinefrinei rămână normal și nu cresc – ceea ce înseamnă că te simți calm și mult mai fericit.

7. Napping Îmbunătățește Timpul de reacție

La vârstnici, napping puterea este cunoscută pentru a îmbunătăți timpii de reacție și de a stimula sănătatea emoțională. Și nu doar la vârstnici, beneficiile au fost studiate cu personalul medical, piloți, soldați, și oameni care nu dorm suficient. De fapt, puteți inversa o noapte de privarea de somn prin luarea de mai multe reprize de somn de putere pe tot parcursul zilei.

8. Creativitate Ridică

Heresa Da Vinci folosit Secret pentru pui de somn la fiecare patru ore. Și el a fost cu adevărat creativ. Dar noi nu trebuie să fie Da Vinci la pui de somn de putere. reprize de somn de putere s-au dovedit a stimula creativitatea, deoarece acestea îmbunătățesc abilitățile motorii și de a restabili functia mentale. Conform unui studiu realizat de cercetatorii de la Neuroscience reuniunea de la New Orleans, din nou, în 2012, pe un traseu de 15 persoane a arătat că participanții care plușate au arătat o creștere a activității de dreapta a creierului, care este responsabil pentru creativitatea si gandirea imaginativa.

Cum la putere Nap pentru a culege beneficiile?

Puteți profita de avantajele de a face un pui de somn de putere le-dreapta. Iată ghidul dvs. pentru a napping puterea de a experimenta beneficiile:

1. Stick la 30 de minute Tops

Întregul ciclu de somn este împărțit în 5 etape – etapa 1 și 2 fiind dedicate Slow Wave Sleep și Etapa 3 până la 5 în REM tranzitia (miscarea rapida a ochilor), care este atunci când începi să visezi. S-au preocupat de stadiul 1 și 2 din moment ce este spectrul de putere în cazul în care se află napping.

De asemenea, dacă te duci dincolo de limita de 30 de minute risti pentru REM pregatindu-i, dacă nu sunteți întrerupt în această etapă, vei trezi te simți nesigur pe picioare și nu este bine odihnit. Efectivă metodă este de a păstra lungimea dvs. pui de somn de putere pentru a nu mai mult de 30 de minute pentru obținerea de beneficii.

2. Stinge lumina

Investește într-o masca de somn, unele Blindfolds sau perdele pentru camera dvs., și asigurați-vă că nu există întreruperi atunci când vă pregătiți să adormiți și profita din plin de durata ta putere pui de somn. Dacă nu se poate pui de somn timp de 20 până la 30 minute dreaptă, divizați-l în 6 sau 10 minute bucăți pe tot parcursul zilei.

3. Nap între 13 – 15

Acesta este timpul a fost nesigur pe picioare sau a lovit o criză de după-amiază, ceea ce face este momentul perfect pentru pui de somn de putere. Timpul dvs. pui de somn de putere ideal ar trebui să fie între 13 – 15. De ce? Deoarece nostru o spune ritmului circadian bazat pe designul nostru biologic.

4. nu Nap 3 ore înainte de culcare dvs.

Pentru ca acest lucru va arunca programul de somn in debandada si te simti lipsit de somn, obosit și irascibil a doua zi. Dacă faci pui de somn, asigurați-vă că pentru a se potrivi în mod înainte de a marca de 3 ore înainte de culcare – chiar dacă pierdeți fereastra pm la 3 13.

5. Utilizați o alarmă sau un temporizator

Dacă theres nimeni să te trezești, setați un cronometru. Aceasta ajută și erau siguri de asta.

6. Utilizați White Noise sau Sleep Muzica

Ia o pereche de căști de anulare a zgomotului și joacă zgomot sau muzică de somn piese albe cu ea. Acest lucru va contribui la crearea unui mediu de putere napping și în cazul în care casa ta este prea zgomotos, pentru a primi o pereche de dopuri de urechi și de a pune pe cineva să te trezești după marca de 30 de minute (în cazul în care persoana este de încredere). Există, de asemenea, de somn aplicații disponibile pentru Android și iOS aceste zile, care vă permit să lovit un buton și să vă amânați off – te trezeshte imediat ce pui de somn este de peste.

reprize de somn de putere elemente mistice sau arent magice. Theyve fost dovedit științific pentru a lucra și theres o întreagă comunitate dedicată studierii și explorarea acestui concept prea. De fapt, un pui de somn de putere cad sub capota de dormit polifazic și genii din perioada Renasterii erau maestri ai acestei metode de dormit. Ei bine, vestea bună este – acum știi ce este și cum să facă să funcționeze pentru tine. Rețineți că fiecare persoană este unică, ceea ce înseamnă temporizări dvs. de putere pui de somn sau de mediu vor fi diferite. MENIUL cheie este de a adapta într-o zi, care funcționează pentru tine.