Beneficiile pentru sănătate incredibil de mersul desculț pe care ar trebui să știți

Stiati ca mersul pe jos desculț poate avea o influență pozitivă asupra sănătății dumneavoastră? Acest lucru se datorează faptului că ionii negativi prezenți în balanța pământului din ionii pozitivi prezenți în interiorul tău, creând un echilibru care vă va oferi o imbunatatire a sanatatii. Când mersul pe jos desculț, punctele de presiune pe picioarele tale fi activate și să dea corpului de energie.

Beneficii uimitoare de mersul desculț

Există multe beneficii pentru sanatatea corpului tau daca mergi desculț. Iată câteva mai jos:

1. Se poate controla Insomnie

Dacă aveți probleme cu somnul pe timp de noapte și de multe ori găsi te nesomn chiar și până la primele ore ale dimineții, este posibil să suferi de insomnie sau de insomnie, care este un tip de tulburare de somn. Se crede că unul dintre beneficiile de mers pe jos desculț pe iarba este ca insomnia poate fi vindecată.

2. Îmbunătățește Vederii

Există un punct de presiune pe picioarele tale, care se crede a fi conectat la nervii ochiului. Mersul cu picioarele goale poate stimula acest punct de presiune și de a ajuta la îmbunătățirea vederii de ansamblu.

3. Sistemul nervos poate fi îmbunătățită

Mersul pe jos desculț la domiciliu poate stimula puncte de acupunctura specifice în picior, iar acest lucru va, la rândul său, stimulează nervii și venele, îmbunătățind astfel sistemul nervos. diabetici care sufera de dureri de varice poate ameliora în cazul în care merge desculț în mod regulat.

4. Imunitatea poate fi crescută

Copiilor le place să se joace în jurul desculț. Din moment ce mersul pe jos desculț stimulează sistemul nervos, de asemenea, ajută la creșterea imunității celor de a face o mai puternică și mai puțin sensibile la boli.

5. Crește Energie

Unul dintre beneficiile de mers pe jos desculț pe nisip este că vă oferă o rezistență și acest lucru stimulează punctele de presiune pe picioarele tale. Puteți găsi că este dificil să meargă pe nisip pentru câteva zile, dar ca picioarele tale sa se obisnuiasca cu el, se va dezvolta mai multă putere în picioare și corpul. Nivelul dvs. de energie va crește și vă menține activ în timpul zilei. Veți obține aceleași beneficii de mers pe jos desculț pe pietricele sau desculț pe pietre.

6. Ajută la menstruală și Hormonal Probleme

Cand hormonii tăi nu sunt în echilibru, veți experimenta probleme fizice și mentale. Femeile care au sindromul premenstrual au adesea modificări ale dispoziției, dureri de cap, dureri de stomac, un câștig în greutate, acnee, constipație, și alte probleme. Mersul cu picioarele goale pe sol poate ajuta ușura multe dintre aceste simptome.

7. reduce inflamatia

Inflamatia este cauzata de deteriorarea celulelor, ceea ce poate bodys duce la complicatii, cum ar fi cancerul, imbatranire, probleme cardiace, precum și alte probleme. Mersul cu picioarele goale ajută electronii din actul de masă, ca anti-oxidanți și de a reduce inflamația în corpul dumneavoastră.

8. Activitatea cardiovasculară este îmbunătățită

Așa cum am discutat, mersul pe jos desculț ajută la îmbunătățirea sistemului nervos. Aceasta, la rândul său, ajută la îmbunătățirea circulației sângelui în corpul dumneavoastră. Mai mult circulația sângelui înseamnă un sistem cardiovascular sanatos.

9. Înțelege tensiunii arteriale

nivelurile de stres vin automat atunci când merge desculț ca nervii din picioarele tale sunt stimulate, eliberarea de stres. Acest lucru este similar cu atunci când obține un masaj la picioare reflexoterapie. Deoarece stresul vine în jos, tensiunea arterială, de asemenea, devine stabilă.

10. Elibereaza-ti mintea si imbunatateste starea de spirit

Dacă aveți o mulțime de palavrageala interne se întâmplă în cap și suferă de modificări ale dispoziției, mersul pe jos desculț în zăpadă sau pe iarba poate ajuta să se relaxeze și să se concentreze pe prezent. Corpul tau absoarbe electroni negativi prin pământ, care ajută la crearea într-un mediu bioelectrice echilibrat.

întrebări frecvente

Este posibil să aveți în continuare câteva întrebări cu privire la beneficiile de mers pe jos desculț. Mai jos sunt câteva întrebări și răspunsuri:

1. Puteți obține boli de la umblatul desculț?

Atâta timp cât sunt de mers pe jos pe o suprafață curată și nu pe substanțe nocive, cum ar fi substanțe chimice sau nămol, nu există nici un motiv să credem că mersul pe jos desculț vă va da boli. Ar trebui, de asemenea, asigurați-vă că nu aveți tăieturi deschise pe picioare atunci când merge desculț, pentru a evita infecțiile.

2. Are umblatul desculț Cauza dureri de spate?

Mersul cu picioarele goale nu provoacă dureri de spate, dar în schimb reduce orice durere pe care organismul dumneavoastră poate experimenta. Din moment ce mersul pe jos motive desculț corpul si reduce radicalii liberi, acesta poate ajuta la vindecarea durerea pe spate și slăbiți orice mușchi strâmt.

3. Este sigur să meargă desculț pe plajă?

Dacă sunteți conștienți de ceea ce este în fața ta în timp ce mersul pe jos și pentru a evita pas cu pas pe pietre ascuțite sau sticlă, este destul de sigur și sănătos să meargă desculț pe plajă.

4. Are de mers pe jos pe iarbă Îmbunătățește Vederii?

Există un punct de presiune pe picioare care se conectează la nervii ochiului. Mersul cu picioarele goale stimulează acest punct care, la rândul său, ajută mai bine vederii.

Mersul cu picioarele goale pe iarba, pe plajă, sau sol ajută la îmbunătățirea atât sănătatea mentală și fizică prin consolidarea picioarele, îmbunătățirea sistemului nervos, și reducerea stresului. Deci, eliminați pantofii ăia și să ia o plimbare.