Beneficiile pentru sănătate ale urcatul scărilor

Exercitarea este o parte esențială a vieții noastre, și toată lumea ar trebui să încerce să obțină cel puțin 25 de minute de exerciții pe o bază de zi cu zi pentru a rămâne sănătoasă mai mult. Ființele umane nu au fost făcute pentru un stil de viață sedentar. Deși există multe săli de sport, care au cele mai bune echipamente profesionale și de spațiu pentru a obține într-un antrenament bun, puteți economisi timp și bani și doar să lucreze la domiciliu. Puteți folosi ceva la fel de simplu ca un zbor de scări pentru a obține un antrenament mare. Nu numai că este foarte simplu, dar are, de asemenea, multe beneficii.

Care sunt beneficiile pentru sănătate ale urcatul scărilor?

Iată câteva avantaje ale urcatul scarilor ca un exercițiu:

1. Pierdere în Greutate

Există cu siguranță mai multe beneficii de urcatul scarilor pentru pierderea in greutate. Doar du-te în sus și în jos pe scări, timp de cel puțin cinci minute în fiecare zi pentru a obține într-un antrenament bun și pentru a ajuta organismul dumneavoastră vărsat greutate în plus și vă va oferi energie.

2. Tonuri Organismului

corp și rezistența dumneavoastră se va îmbunătăți pe măsură ce ajunge în obiceiul de a urca scări. Mușchii dumneavoastră va începe să se tonifiat, iar forma corpului tau va deveni mai ferm și îmbunătățite. Când vine vorba de urcatul scarilor, la 20 minute ar trebui să fie obiectivul în fiecare zi.

3. Bun pentru tensiunii arteriale

urcatul scarilor asigură o mai bună sanatatea inimii si a tensiunii arteriale, deoarece ajută la desfundarea arterelor. Acest lucru va îmbunătăți în cele din urmă ritmul cardiac și crește starea generala de sanatate cu mai bine fluxul de sange.

4. Reduce riscul de mortalitate

Urcatul scarilor prevede un astfel de exercițiu bun pentru organismul care starea generala de sanatate tinde să se îmbunătățească. Doar demaraj lent se va asigura că forma în curând obiceiul de a urca scari, obtinerea exercitarea de zi cu zi și scăderea ratei de mortalitate.

5. Sănătatea mintală

Chiar și mintea devine reîmprospătate ca pompe de corpul tau de sânge și veți obține adrenalina din simplul act de urcatul scarilor. Riscul de a dezvolta probleme de sanatate mintala se duce în jos în mod dramatic. Stresul si anxietatea nu va fi în măsură să pară atât de copleșitoare, odată ce corpul tău este într-o formă mai bună.

6. Construiește Stamina

La început, este posibil să apară crampe musculare și unele dureri, dar cu atât mai mult stick la el, cu atât mai bine rezistența dumneavoastră va deveni pe termen lung. Veți găsi în curând te plini de energie și capabil de mult mai mult decât ați crezut că este posibil, atunci când este vorba de activități fizice.

7. Diabetul

Urcatul scarilor îmbunătățește tensiunii arteriale și de zahăr din sânge și ajută la menținerea simptomelor de diabet zaharat de la golf. Orice slăbiciune că problema aduce cu ea va fi anulată dacă vă ține obiceiul de a urca scări.

8. Dureri de cap Luptele

Studiile au aratat ca urcatul scarilor vor avea rezultate foarte bune atunci când vine vorba de a lupta impotriva durerilor de cap temut. Acest lucru se datorează faptului că îmbunătățește fluxul global de sânge, ceea ce face dificil pentru noduri, pentru a forma în nervii de atribuire care provoca dureri de cap.

9. Cheltuieli Nu Extra

Prin alegerea de a urca scari, sunt obtinerea beneficiile unui organism lucreze pe care le puteți obține de la sala de sport – doar, nu plătiți nimic. Urcatul scarilor este convenabil și se poate face în complex de casa sau apartamentul, fără a arde găuri în buzunare.

10. Nu Aptitudini necesare

Unii oameni consideră că este dificil să lucreze, deoarece acestea nu sunt siguri dacă acestea sunt capabile de mișcările necesare. Pentru urcatul scarilor, nu ai nici un astfel de gânduri sau temeri. Este ușor și toată lumea poate beneficia de urcatul scarilor de zi cu zi, atâta timp cât acestea nu sunt suferă de probleme cu picioarele lor.

 

întrebări frecvente

Pentru cei care doresc să afle mai multe, aici sunt câteva întrebări frecvente referitoare la urcatul scarilor ca un exercițiu.

1. Cât de multe scări Este un antrenament bun?

Desi urcatul scarilor este un antrenament excelent, ar trebui să vizeze cât mai multe ca tine poate. Nu urca doar un zbor de scări și se așteaptă să existe o diferență. Începeți cu patru scări și să încerce să urmărească opt zboruri în fiecare zi. Acest lucru va asigura că veți avea o lucrare corectă în cazul în care mușchii se vor simți cu adevărat munca. Încercați urcatul scărilor 2 la un moment dat pentru o lucrare chiar mai intensa.

2. este mersul pe jos în sus și în jos Bad pentru genunchi?

Uneori, scara alpinism poate fi raspunsul la problemele tale genunchi, dar alte ori, se poate face mai rău. Medicul dumneavoastră va ști cât de mult vă puteți descurca, astfel încât să fie sigur de a menționa acest lucru pentru ei. Dacă nu aveți probleme medicale majore cu genunchii, nu ar trebui să existe probleme cu urcatul scarilor pentru exercitarea.

Dacă sunteți cineva care a avut anterior sau în prezent, are o mică problemă cu genunchiul, poate doriți să se consulte cu medicul dumneavoastră înainte de a vă decide că doriți să includă acest tip de activitate în rutina de zi cu zi exercițiu. Chiar dacă problema pare prea mult în greutate mică, pe genunchi sau prea mult activitatea poate agrava starea, ceea ce face mai rău. În cazul în care medicul spune că este în regulă, puteți începe prin exercitarea urcatul scarilor.

3. este urcatul scarilor mai bine decât să fie difuzate?

Ambele scări de rulare și alpinism sunt mari forme de exercitare. Ele sunt simple, și vă oferă multe beneficii. Cu toate acestea, scara alpinism pare a avea câteva avantaje în plus față de funcționare, deoarece îndeplinește anumite taxe mai bune. urcatul scarilor poate ajuta sa pierzi mai multe calorii decât să fie difuzate, si va contribui, de asemenea, pentru a consolida corpul tau mai mic.

urcatul scarilor destul de mult forțele corpului tau pentru a lupta împotriva gravitației și se deplasează în sus, care transportă greutatea corpului cu ea. În acest fel, vei arde mai multe calorii decât v-ar în timp ce rulează. Un alt motiv pentru care urcatul scarilor este mult mai benefică decât de funcționare este din cauza accesibilității zonei.

Nu este atât de ușor de a găsi o porțiune de teren în cazul în care puteți rula în pace, fără pericolul de a fi lovit de un vehicul sau alte probleme. Scările sunt destul de mult disponibile pentru oricine și toată lumea ca ei sunt acolo, în clădiri de apartamente, locuri de muncă și orice clădire care are un lift. Merge atât de departe încât să aleagă să urce scările în loc de a lua liftul este un start bun pentru antrenamentul urcatul scărilor și urcatul scarilor în spate poate adăuga o modificare a rutinei și face mai dificilă.

4. Cine ar trebui să evite urcatul scărilor Ca formă de exercițiu?

Cei care suferă de probleme de genunchi sau la șold și cei care au afecțiuni cardiace acute ar trebui să se abțină de la urcatul scarilor ca o formă de exercițiu. Dacă aveți membrele tremurate, trebuie să evite, de asemenea, acest tip de exercițiu, deoarece există un risc crescut de a cădea și rănind-te. Oricine care suferă de oricare dintre aceste probleme ar trebui să se consulte întotdeauna medicul lor pentru mai multe sfaturi cu privire la această formă de exercițiu. Este mai bine pentru a evita probleme mai rău.

5. Este benefic pentru a urca scarile in timpul sarcinii?

Urcatul scarilor in timpul sarcinii cu siguranta vine cu riscuri. Cel mai mare este că s-ar putea călătoria și toamna, ceea ce ar fi catastrofale. Urcatul scarilor din motive de zi cu zi este rezonabil, dar atunci când încercați să folosiți scările ca o formă de exercițiu, devine foarte riscant atunci când sunteți gravidă.

Pe măsură ce începe să crească mai mare, centrul de greutate se va schimba, ceea ce face dificil pentru tine să continui în sus și în jos, la fel de ușor cum ar fi fost în stare să o dată. Cel mai bine este de a evita acest tip de exercițiu, pentru a evita riscurile legate de cădere, care ar putea duce la un avort spontan sau de o problemă care poate apărea mai târziu în timpul sarcinii sau după naștere.

Deși poate părea frumos pentru a merge la sala de sport și de a lucra, este, uneori, mai practic și benefic pentru a lucra cu ceea ce ai. Toată lumea are scări într-o formă și pot încorpora cu ușurință exercitarea urcatul scarilor în viața de zi cu zi. Numai cei care au motive medicale reale nu ar trebui să-l evite. Urcatul scarilor este chiar mai benefic decât să fie difuzate, așa că, dacă nu sunt un mare fan deosebit de funcționare, puteți apela la acest mod la îndemână de exercițiu pentru a ajuta vă menține în formă, pierde in greutate si tonifica corpul.