Beneficiile mersul cu bicicleta de zi cu zi și de ce ar trebui să o facă

Ciclism este activitatea pe care o combină distracție fără sfârșit, cu o multime de exercitii pentru organism. Acesta va ajunge de la punctul A la punctul B, în timp ce arde calorii și oferindu-vă un bun antrenament cardio. Dacă vă gândiți să luați la mersul cu bicicleta, iată câteva lucruri interesante pe care trebuie să le știți despre el.

10 beneficii uimitoare de ciclism că toată lumea ar trebui să valorifice

Aici sunt unele beneficii de sănătate de exercitare de ciclism pe care trebuie să oblige să utilizați bicicleta mai mult.

1. promovează sănătatea și construiește musculare

Unul dintre avantajele mersului pe bicicleta de zi cu zi este că acesta este un antrenament complet al corpului, deoarece implică utilizarea tuturor mușchilor pornind de la brațele la picioare. Aceasta ajuta la arderea grasimilor, promovează transpirație și oferă o lucrare cardio bun afară pentru oricine care cicluri pentru mai mult de 20 de minute. Deoarece există o rezistență implicată în ciclism care variază, promovează, de asemenea, construirea de mușchi care întăresc picioarele, din spate și umeri. Creșterea masei musculare, de asemenea, ajuta la arderea mai multa grasime, chiar si in repaus.

2. Promovează mentală a bunăstării

Este bine stabilit că persoanele care exercita in mod regulat au, în general, bine bine ființă mentală. Un studiu a aratat ca persoanele care au avut un stil de viață activ care implică exerciții de diferite tipuri, inclusiv mersul cu bicicleta marcat 32 la suta mai mare decat persoanele sedentare. Exercitarea are efectul de a stimula starea de spirit, prin eliberarea de endorfine, care sunt calmante naturale, organismul are nevoie pentru a se vindeca. Aceste substante chimice stimula starea de spirit noastre si ne ajuta sa se simta bine pe tot parcursul zilei. Ciclism în aer liber este, de asemenea, de ajutor pentru persoanele care suferă de depresie.

3. Ajuta cu pierderea in greutate

Când vine vorba de a pierde în greutate, matematica este destul de simplu. Dacă arde mai multe calorii decat consumi, vei pierde în greutate. Când sunt cu bicicleta pentru pierderea in greutate ar trebui să știți că mai intens cu bicicleta este, cu atât mai mult se va arde. Ciclism în mediul rural va ajuta sa arzi oriunde intre 400-1000 de calorii în funcție de cât timp sunt la el și dificultatea terenului. Încercați cu bicicleta în locuri diferite în fiecare zi, pentru o nouă provocare pentru corpul tau si arde mai multe calorii.

4. Reduce stresul

Stresul este cauza unui număr de boli între oameni. Aceasta duce la cresterea in greutate, diabet, astm, anxietate, probleme de digestie, hipertensiune arteriala, boli cardiovasculare, depresie si multe altele. Ciclism este un lucru bun faptul că vă ajută să bată stres în timp îmbunătățind bunăstarea fizică. Mergând pentru plimbări cu bicicleta în mediul rural, cu un peisaj în schimbare și vederi frumoase noi are un efect pozitiv asupra starii de spirit si reduce stresul.

5. Îmbunătățește funcționarea creierului

Ciclism în aer liber presupune coordonarea mintii si a corpului, cu fracțiune de secundă abilități de luare a deciziilor. Riding bine necesită să rămânem concentrați și să acorde o atenție la tot ceea ce vine drumul tau si, prin urmare, cizme funcția creierului. Această activitate pare exigent la exterior, dar în realitate este foarte eficient în compensare mintea pentru a vă ajuta să se relaxeze. De asemenea, promovează creșterea de noi celule in partea hipocampus a creierului care vă protejează în continuare de boli neuro-degenerative.

6. Îmbunătățește de fitness

mersul cu bicicleta regulată ajută la menținerea de fitness fizice de ansamblu. Călare pe terenuri montane sau campii de lucru toate muschii pentru a arde grăsimea din jur. Cel mai bun exercițiu de ciclism pentru reducerea burtă este de a merge off-road pe o pistă de murdărie, așa că funcționează mușchii abdominali și arde de grăsime. Ciclism îmbunătățește, de asemenea, rezistență, flexibilitate, capacitatea pulmonară, rezistenta osoasa, si masa musculara. Spre deosebire de alte forme de antrenament, mersul cu bicicleta nu se simte ca tine sunt pune efort în exercitarea ca toate grupele musculare din organism tind să lucreze în coordonare.

7. ajuta la imbunatatirea somnului

Te should surprinde că, după o sesiune de antrenament bun, poti dormi mai bine. Starea fizică este direct legată de calitatea somnului, și cu bicicleta în fiecare zi promovează somn bun. Este deosebit de eficient printre cei care au insomnie si duce o viata sedentare. Deși cel mai bun timp pentru a merge pentru o plimbare este seara, ciclism oricând în timpul zilei este mare pentru a vă ajuta să adormi.

8. Este un mijloc excelent de navetă

Există o serie de beneficii de ciclism pentru a lucra. Pentru a începe cu, cu bicicleta la locul de muncă este sănătos. Ai o multime de exercitii fizice pe drumul spre locul de muncă, care are, de asemenea, avantajul suplimentar de a menține mintea ascuțită și de alertă pe tot parcursul zilei. fac naveta în fiecare zi pe un vehicul cu motor poate consuma o bucată de bani sub formă de cheltuieli de combustibil și să nu mai vorbim; poluează mediul înconjurător. În cele din urmă, dacă sunteți într-un oraș aglomerat, care fac naveta prin intermediul bicicleta poate fi mai rapid decât transportul public sau o mașină pe măsură ce va obiceiul reținuți de trafic.

9. construiește cercul social

Dacă naveta de multe ori pe biciclete, theres o șansă bună va rula în oameni ca-minded. cluburi de ciclism sunt un loc minunat de a întâlni oameni noi și să crească cercul social. Prieteni vechi, cu bicicleta este, de asemenea, o modalitate bună de a avea o mare de timp cu oameni aproape de tine.

10. Îmbunătățește ansamblu Productivitate

Bicicliști împrospătează mintea ta în fiecare zi și menține corpul sănătos. Ambele contribuie cu o mai bună senzație de bunăstare și productivitate crescută dacă este la locul de muncă sau la școală.

Sfaturi de siguranță să ia în considerare în timpul pedalării

Similar cu toate celelalte exerciții, există sfaturi de siguranță aveți nevoie pentru a păstra în minte.

  • Investește în echipamente de protecție bună, cum ar fi o cască, cot și genunchiere. Veți avea nevoie de ea.
  • Purtați îmbrăcăminte din fibre high-tech concepute pentru ciclism. Se dispensează sudoare mai bine, iar materialul este de obicei reflectorizant, făcându-te mai vizibil pentru alții pe drum.
  • Cumpara o bicicletă cu suspensie bună și pneuri largi care aderență la drum bine.
  • Utilizați șei de potcoava pentru un confort mai bun și re-distribuie presiunea din șolduri. Setați înălțimea mânerului și loc pentru o poziție corectă.
  • Evitați în timp ce asculta muzica tare pe drum.
  • Respectați regulile de circulație.
  • Procedați cu precauție de fiecare dată când luați un viraj sau pentru a comuta benzi. Utilizați întotdeauna semnale de mână.
  • transporta întotdeauna suficientă apă cu tine.
  • Utilizați decalcomanii reflectorizante sau să instalați o lumină stroboscop în spate.
  • Ferește-te pentru mașinile care trage peste înaintea ta; acestea ar putea deschide ușile fără avertisment.

întrebări frecvente

1. Cât de mult ar trebui sa ciclu zilnic pentru cele mai bune rezultate?

Timpul pe care trebuie să-și petreacă cu bicicleta depinde de cât de mult aveți de gând să ardă prin exercitarea în fiecare zi și ceea ce aportul de calorii este. În medie, o oră de mersul pe bicicleta este destul de bun pentru cei mai mulți oameni pentru a obține beneficiile de sănătate din exercițiu. mersul cu bicicleta de echilibru și regulate arde aproximativ 300 de calorii pe oră, și se estimează că arde cel puțin 2000 de calorii pe săptămână, prin exercitarea este benefic pentru sănătate. Pentru cei care nu pot face o oră, beneficiile pentru sănătate ale ciclism 15 minute pe zi, în mod riguros este suficient pentru a le menține sănătoși.

2. Ciclism Versus Running, care este mai bine?

Ambele ciclism și de funcționare a da exercitarea corp bun și să lucreze seturi diferite de muschi. Cu toate acestea, de rulare este un exercițiu de mare impact și mai intens pe corp și nu este potrivit pentru toată lumea. Ciclism este o modalitate blanda de a arde mai multe calorii in fiecare zi, comparativ cu funcționare.

Ciclism este un exercițiu extrem de eficient, care este atât de distractiv și ajută la arderea o mulțime de calorii. Ciclism Regular are numeroase beneficii de sănătate pe care un exercițiu perfect pentru oameni de toate vârstele face.