Beneficiile dovedite științific de dormit, fără o pernă

Perna de dormit au devenit o parte integrantă a accesoriilor noastre de somn. Și nu este surprinzător, deoarece acestea sunt introduse pentru noi chiar de la o vârstă fragedă. În cazul în care o persoană care se utilizează pentru a dormi cu capul pe o pernă, este dificil pentru ei de a adormi, fără o pernă. Dar întrebarea este, într-adevăr sunt perne benefice? Nu ei ne ajuta sa dormi mai bine sau pentru a îmbunătăți sănătatea noastră sau ar fi mai bine pentru a scăpa de ele?

15 Beneficii incredibile de Dormit fara perna

Dormit fara perna poate fi foarte benefic pentru sănătatea ta. Noi știm dacă sunt utilizate pentru a dormi cu capul pe o pernă, va fi greu pentru tine să renunțe, (este posibil să nu dormi sunet pentru câteva nopți) – dar, odată ce știi beneficiile, s-ar putea dori să regândim . Aici sunt mai multe moduri în care de dormit, fără o pernă poate fi benefic pentru tine:

1. Previne durerile de spate

postura proasta este principalul motiv pentru care atât de mulți oameni suferă de dureri de spate, iar unul dintre principalele motive pentru postura proasta este alegerea greșită perna. Unii oameni aleg perne care lucrează împotriva curba naturală a coloanei vertebrale lor, ceea ce duce la mai curbură a coloanei vertebrale. Dormit fara perna este mult mai bine pentru tine înapoi decât să dormi cu perna greșit.

2. Previne dureri de gât

Când dormim, gâtul nostru ar trebui să fie aliniate paralel cu salteaua. Dar când dormim cu capul pe o pernă, capul nostru este fie împinge gâtul în sus sau în jos este îndoit, care este una dintre cauzele dureri de gât frustrant. O pernă greșită poate agrava postura de dormit, motiv pentru care ar trebui să încercați să dormi fără o pernă. Fără o pernă, capul se va odihni într-o poziție naturală și va preveni, de asemenea, leziuni ale nervilor. Mai mult decât atât, se va relaxa, de asemenea muschii gatului încordate.

3. Previne Acnee și cutele

Cand dormi cu o pernă, mulți oameni au obiceiul de a dormi pe o parte, cu fețele lor odihnindu-se pe perna. O pernă este un teren propice pentru bacterii, iar dacă dormi împreună cu o parte a feței, se poate obține transferat la fata ta. Acest lucru ar putea duce la Branșamente și acnee. Ați putea obține, de asemenea riduri, deoarece acestea sunt cauzate de presiunea capul sprijinit pe perna ta toata noaptea.

4. Îmbunătățește Aliniere Bone

A doua zi, pentru a se pisa zi afectează diferite persoane în diferite moduri, și, de asemenea, depinde de postura lor. Dormit fara perna va ajuta la reducerea efectelor acest lucru și aduce postura înapoi la normal.

5. Împiedică Stresul

Dormit cu o perna greșit poate perturba somnul, deoarece s-ar putea continua să se schimbe poziția. Și dacă nu obține un somn odihnitor, s-ar putea tind să fie mai iritabil si stresat in timpul zilei. Dar fără o pernă, vei dormi mai bine. Odată cu îmbunătățirea calității somnului, nivelul de stres va scadea in mod natural.

6. Previne Insomnie

De dormit, fără o pernă poate îmbunătăți calitatea somnului. Dacă te trezești în mijlocul nopții sau sunt insomniacă, încercați dormit fără o pernă, vei purtat de vânt pentru a dormi destul de repede.

7. Se poate îmbunătăți nivelul de energie

Știm că sunteți de gândire, cum poate dormi fără o pernă a îmbunătăți nivelul de energie? Ei bine, nu există nici o legătură directă, dar se poate. După ce renunți perne, nu vei mai avea dureri în spate și gât. Corpul tau va primi restul necesar de care are nevoie si vei dormi mai bine. Si pentru ca de somn de calitate și de odihnă amplu, te vei trezi a doua zi bine odihnit și plin de energie. Un somn bun nopti poate avea un efect miraculos asupra corpului tau.

8. Creativitate și memorie Îmbunătățește

Calitatea somnului poate imbunatati creativitatea si memoria celor. Mintea noastră folosește în momentul în care dormim pentru a sorta prin toate informațiile pe care le stochează în timpul zilei. Cu cât dormi, cu atât mai bine acest lucru se face, și mai bine memoria ta este. Când doarme fara perna, sa dormi mai bine si corpul tau devine suficient de odihnă. Și un somn bun nopți poate face minuni pentru sanatatea ta mentala si fizica.

9. Reduce Alergii

Mulți oameni au o alergie la praf, și de dormit pe fețe de pernă și perne care nu sunt schimbate în mod regulat pot agrava alergia. Bacteriile, praful, murdăria și alte lucruri tind să se așeze pe și în pernă în timp, iar când vine în contact cu fata si respira in atat de aproape, s-ar putea agrava alergiile. Nu există perne va însemna mai puține șanse de alergii care acționează în sus.

10. Îmbunătățește posturii

Cand dormi pe perne care sunt prea groase, gâtul devine împins într-o curbă care devine permanentă în timp. Aceasta afectează postura. De dormit, fără o pernă poate îmbunătăți postura.

11. Previne sindromul cap plat

Atunci când un cap babys devine plat pe de o parte, din cauza poziției nenaturale de a dormi pe o pernă, se numește sindromul cap plat. Prin faptul că nu da o pernă pentru copilul tau, el va dormi într-o poziție naturală și pentru a preveni copilul dumneavoastră de a dezvolta sindromul cap plat.

12. Împiedică Depresie

De dormit, fără o pernă vă oferă un somn mai bun, așa că, dacă evitați utilizarea unei perne, vă va reduce șansele de a obține deprimat. Nu este suficient de somn poate strica starea de spirit destul de repede în timpul zilei, ceea ce ar putea duce la depresie pe termen lung. Prin renunțarea la perne, calitatea de somn cu îmbunătăți și starea de spirit va fi mai bine, și vor exista mai puține șanse de a vă obținerea deprimat.

13. Ajuta la repararea deteriorate Celulele

Când am dormi noaptea, vindecă corpul nostru și reparații celulele deteriorate orice. Cu somn intrerupt, procesul de vindecare si repararea devine afectate. Prin dormit fara perna, calitatea somnului se îmbunătățește, iar corpul tau devine o șansă de vindecare în sine.

14. Previne Sufocare la copii

Uneori, atunci când un copil are prea multe perne sau perne care sunt greșite pentru el sau ea, accidente se poate întâmpla. Un copil poate sufoca sub pernă sau poate răni la gât în ​​cazul în care devine stabilit într-o poziție ciudată. Copilul tau va primi un somn mai bun, fără o pernă.

15. Reduce riscul de boli

Noțiuni de bază o sumă bună de somn asigură faptul că producția de melatonină și cortizol din organism rămâne constantă. Cortizolul poate ajuta organismul lupta împotriva celulelor canceroase în cazul în care acestea sunt în bună aprovizionare și într-o stare sănătoasă. Acesta este motivul pentru obtinerea de somn bun, fără o pernă poate ajuta în prevenirea multor boli și afecțiuni.