Beneficiile de apă de nucă de cocos pentru sănătate, în special pentru pierderea în greutate

Cei mai mulți dintre noi rula la buna apa de nuca de cocos atunci când avem probleme de burta, in special diaree. Nucă de cocos de apă este cea mai bună soluție pentru firi deshidratare și ajutoare pentru a restabili rapid echilibrul electrolitic al organismului. Cu toate acestea, oamenii descoperă rapid că această băutură umil are o mulțime de alte beneficii prea.

Cum ajuta de nucă de cocos de apă în Pierdere în Greutate?

Există mai mult pentru apa de nuca de cocos umil decât doar rehidratare posta un bout de diaree. Iată câteva dintre modurile în care vă puteți îmbunătăți în mod semnificativ pierderea in greutate cu apă de nucă de cocos.

1. Obiectiv Apă și Satiety Quotient

Nucă de cocos de apă este o modalitate foarte bună de a finaliza obiectivul de apă. Știm cu toții că se poate ajunge plictisitor să bea tot ce apa în timpul zilei. Substituind unul dintre dvs. zilnic 8 pahare de apă, cu o porție de apă de nucă de cocos, puteți face o lume de bună. Bonusul este: apă de nucă de cocos are, de asemenea, un coeficient ridicat de satietate. Acest lucru înseamnă că va ajuta să vă mențineți sentimentul de satietate, reducerea pofte înainte de vreme și chef-a manca.

2. Mai bine decât bauturi energizante

Apă de cocos este ambalat cu minerale, în special potasiu. Ea are, de asemenea, o bună cantitate de zaharuri naturale și grăsimi saturate prea. Deci, este una dintre cele mai bune bauturi energizante natura are de oferit. Știm cu toții că multe băuturi energizante, băuturi sportive, și apele fortificate ambalaj, de asemenea, o sumă bună de zaharuri și calorii inutile. Deci, de ce nu merge naturale?

3. No More Balonare

Nucă de cocos de apă este perfect diuretic toate naturale. Un diuretic este o substanta care te face … pipi. Deci, bea un pahar de apă de nucă de cocos în fiecare zi poate ajuta la reducerea retenție de apă. Este una dintre cele mai bune remedii pentru balonare.

4. Fibre de mare

Fibre este absent în cele mai multe băuturi – inclusiv apa, cola, sucuri acidulate, electroliți, etc Deci, apa de cocos vă poate ajuta în ambalaje de fibre suplimentare in dieta ta – și noi știm deja beneficiile de fibre pentru pierderea in greutate. Nu numai ca nu-l ajuta sa te simti plin, curata intestinele în mod eficient, și menține, de asemenea, nivelul de zahăr din sânge, ajutând astfel pierderea in greutate.

5. Luptele Colesterol

Nucă de cocos apă vă ajută să mențină un profil lipidic sănătos. Colesterol și derivații săi sunt strâns legate de pierderea în greutate și multe alte tulburări ale stilului de viata (cum ar fi diabetul, obezitatea, probleme cardiace, etc.) – toate acestea pot fi evitate prin includerea apa de nuca de cocos in dieta ta de zi cu zi.

6. Metabolismul îmbunătățită

Nucă de cocos de apă, datorită conținutului de fibre și proteine, ajută la accelerarea metabolismului. la rândul său, acest lucru va face corpul tau arde mai multe calorii, accelerând pierderea in greutate.

Beneficiu nutritiv de nucă de cocos de apă potabilă

Există mai mult decât beneficiile de pierdere în greutate, care ar trebui să vă luați în considerare adăugarea de apă de nucă de cocos la dieta ta de zi cu zi.

1. O mai bună a pielii

Nucă de cocos apă ajută toxine spăla. Este, prin urmare, un bun remediu natural pentru acnee si cosuri. Bea în fiecare zi, pentru o piele mai clare.

2. Rinichii mai bune

Nucă de cocos de apă este un aliment diuretic și, prin urmare, ajută rinichii să funcționeze mai bine. Este un mod natural de a păstra pietre la rinichi departe prea.

3. O mai bună imunitate

Diferitele vitamine in apa de nuca de cocos – cum ar fi tiamina, riboflavina, niacina, etc ajuta la lupta impotriva infectiilor comune. apă de nucă de cocos este, de asemenea, anti-virale si anti-bacteriene în natură. Perfect pentru a păstra boli legate de schimbările sezon departe.

4. O mai bună presiune sanguina

Acest beneficiu de apă de nucă de cocos provine din capacitatea sa de a reglementa circulația sângelui. Conținutul de fibre păstrează, de asemenea, de zahăr din sânge sub control, reducând astfel la minim fluctuații ale tensiunii arteriale.

5. O mai bună Digestia

Nucă de cocos apă conține o mulțime de enzime, cum ar fi catalază, fosfor, și multe altele. Ele reglementează activitatea metabolică în organism, păstrând digestia pe drumul cel bun.

6. O mai bună electroliti Balanța

Zahăr, vitamine, minerale, și grăsimi în apă de nucă de cocos este perfectă naturală soluția de rehidratare orală face.

7. Radicali No More Free

Nucă de cocos de apă conține o enzimă importantă numită peroxidaza. Acesta ajută la eliminarea radicalilor liberi din organism – lucrurile care te face vârsta.

8. Nu mai Migrene

Magneziul este strâns legată de migrene. S-a sugerat că o deficienta de magneziu este responsabil pentru cele mai multe cazuri de migrene. apă de nucă de cocos, fiind încărcat cu magneziu, ar putea ajuta la combaterea migrenelor.

9. No More Blues

Credeti sau nu, apa de nuca de cocos poate ajuta, de asemenea, lupta impotriva depresiei, motivul fiind din nou, magneziu.

Sfaturi utile pentru băut de nucă de cocos de apă

apă de nucă de cocos nu trebuie păstrat odată ce acesta este scos din nuca de cocos, și ar trebui să fie consumate în stare proaspătă. Evitați de refrigerare-l. De asemenea, este cel mai bine să nu adăugați zahăr sau chiar orice tip de îndulcitor artificial la băutură. Doar bucura de gustul său natural.

Când să bea

În timp ce poate avea apă de nucă de cocos doar despre orice moment al zilei, puteți optimiza acest factor, în scopul de a maximiza beneficiile sale. Bea apă de nucă de cocos:

  • imediat după un antrenament
  • ca gustare după o zi obositoare
  • după ce a petrecut ore în soare
  • 20 de minute înainte de masă (pentru a controla porțiuni de masă)

Cât de mult pentru a bea

Este cel mai bine, de obicei, pentru a avea o portie de apă de nucă de cocos pe zi. Cel mai bun mod de a calcula cantitatea de apă de nucă de cocos pe care sunt consumatoare este de a avea apă de nucă de cocos direct din nucă de cocos licitație proaspete. Consumand apa de nuca de cocos 1 licitație o zi este ideal. Unul dintre lucrurile pe care oamenii se greșit despre apă de nucă de cocos este cât de mult băutura.

Este important de remarcat faptul că apa de nuca de cocos – fiind în același timp extrem de sănătos – este, de asemenea, ridicat de zahăr și grăsimi ambele. O singură ceașcă de apă de nucă de cocos conține zahăr 6,3g și 3-4% din RDA zilnic de grăsimi saturate. In timp ce corpul are nevoie de ambele aceste elemente nutritive, prea mult ar putea, de fapt, inversa pierderea in greutate.

FAQ pe nuca de cocos Apa pentru Pierdere în Greutate

1. Cât de mult de nucă de cocos de apa ar trebui sa bea pe zi?

Este recomandat să păstrați aportul de apă de nucă de cocos la o portie pe zi (1 portie fiind apă de 1 nucă de cocos licitație în stare proaspătă sau 1 cană).

2. Ce se va întâmpla dacă bea nucă de cocos de apă de zi cu zi?

Vei recolta toate beneficiile sale. Dar, de asemenea, rețineți că, este important să se sprijine pierderea in greutate cu apă de nucă de cocos, cu modificarile dietetice ghidate adecvata si exercitii fizice. Doar bea apă de nucă de cocos nu va ajuta să piardă în greutate. Fi inteligent.

3. Cât de multe calorii sunt în nucă de cocos de apă?

O singură ceașcă de apă de nucă de cocos are 46 de calorii. Cu toate acestea, amintiți-vă că 25 dintre aceste calorii provin din zaharuri prezente în ea.