Az okok és tippeket, hogy megkönnyítsék nyaki fájdalom után alszik

Amikor felkelek reggel, azt szeretnénk, hogy úgy érzi, friss és energikus, hogy képes átjutni a többi nap. De felébred a nyaki fájdalom lehet egy igazi csillapító. A merev és sajgó nyak után alvás elég gyakori, és megismételheti egy időben túl sok. De akkor próbálja egyszerű módon, hogy elkerüljék, vagy legalábbis minimalizálják a fájdalmat.

Ok, amiért a nyak Hurts után alszik

Nem könnyű elhinni, hogy az alvás fájdalmat okozhat semmilyen. Az ember azt várná, hogy felébredjen Megfiatalodva nem szoptatása fájdalmat; különösen a nyak. Számos oka van, hogy miért történik mindez. Íme az okok a nyaki fájdalom után alszik:

1. nyakmerevedést

Amikor alszik, a szervezet hajlamos lesz kemény, mert a hosszú órákig nem. Alvó kényelmetlen testhelyzetben hatással lehet a szalagok és inak. Az izmok a nyak lesz rugalmatlan, különösen, ha a test merev marad a nyaki fájdalom alvási pozíció, más szóval, egy vicces vagy kínos alvási pozíció.

2. Gyenge Alvás testtartás a tettes

A leggyakoribb oka a nyaki fájdalom alszik rosszul van az alvási pozíció. Ha tetszik alszik a gyomor, akkor lehet, hogy az árok azonnal. Amikor alszol néz az ágy, a nyak be van kapcsolva egy extrém szögben. Ez biztos, hogy kapsz egy csúnya fájdalmat, amikor felkel.

3. A párna nem lehet az Pal

Az emberek töltenek sok időt és energiát próbálják felvenni a megfelelő párnát. Nem kis teljesítmény. A jó párna, ami fenntartja az orrod, a fej és a gerinc egy sorban. A nyak és a fej kanyarban félszegen, ha a párna vagy túl kövér vagy túl sovány. Kiválasztása egy párnát, amely segít megőrizni az egészséges fej és a nyak helyzete fontos.

4. A matrac ad az Ön Misery

A matrac alszol is hozzáadhat a gondok. Ha egy nagyon puha matrac, akkor esélye van arent az egészséges helyzetben alvás közben. Ez problémát okozhat a szervezetben, hogy elsüllyed az ágyban, ami viszont azt meghajlítani a gerinc és a váll szorongva. Mindezekben a nyak kellene viselnie a terhét.

5. Terhesség és Neck Bánatos

Ha Ön terhes, akkor fájó test nem új neked. Előfordulhat, nyaki fájdalmak miatt hormonális változások a szervezetben. Ezek a fájdalmak is megnyugszik egy kicsit. De a harmadik trimeszterben jár részesedése alacsonyabb hátfájás, ami nyilvánvalóan kihat a nyak is. Hozzá, hogy egy terhes nő küzd, hogy megtalálja a kényelmes helyzetben aludni. Ez több rossz hír a nyakát.

Ezeken kívül, ha szenved ízületi gyulladás vagy más krónikus nyaki fájdalmak, vagy volt valamilyen nyaki sérülés, mint a nyakcsigolyák, stb, akkor a legjobb, hogy kérje ki orvosa tanácsát.

Módon, hogy enyhíti nyakfájás alvásának

Mentesíti Önt ennek nyaki fájdalom, hogyan kell aludni komolyan kell venni. Ezzel és néhány más egészséges szokások alább említett, akkor csók a fájdalmat, és fáj a nyaka viszlát.

1. Alvás a hátadon

Shavasana vagy a holttest jelentenek jóga két kézzel oldalán elhelyezett van a legjobb helyzetben, hogy elkerülhető legyen a nyaki fájdalom. Ez biztosítja, hogy a hát és a nyak támogatja az ágyon, ha alszik.

Ha fekve, meg kell tartani a lábak és kezek nyugodt. A nyak legyen összhangban a hátsó és mustnt esik, hogy mindkét oldalon.

2. Alvás az Ön oldalán

Ez egy másik alkalmas alvási pozíció. Ez a pozíció biztosítja, hogy a nyak és a hát vannak egészséges pozícióban van, és nincs felesleges terhet ró a nyaki gerinc, más szóval, a nyakát.

3. Ne tartsa a kezét a homlok

Amikor alszol egyik kezével a homlokára, nem egyenlő szárú izmok a nyak és a felső trapéz izmok egyenlőtlenül aktiválódik. Ez azt eredményezi, ferde, mint a nyak lesz forgatva. Ne feledje, hogy nem így, ha el akarjuk kerülni a merev nyak reggel.

4. Hands-on-mellkas állást kerülni kell

Ebben az esetben, bár az izmok mindkét oldalán egyaránt aktív, a felső trapéz és nyaki izmok hajlamosak szigorítani, ami zsibbadást. Valószínű, hogy ha aludni ebben a helyzetben, akkor ébred fel egy fájdalmas és fájó nyakát.

5. Válasszon megfelelő párna

A párna használata lehet, hogy a különbség. A párna, amely támogatja a nyak jól a legjobb. Meg kell lennie, hogy amikor elküldi a fejét, sőt, minden változást a helyzetben a párnát is meg kell változtatni alakját. Továbbá arról, hogy megváltoztatja a párna, ha elkezd megereszkedik, mert a hosszan tartó használatot.

6. Egyedi párnák

Azok számára, akik aludni az ő oldalukon, akkor tanácsos használni egy párnát, ami magasabb a nyak alatti, mint a fej. Használjon jó nyakpárnával utazáskor a repülőgépen, stb, hogy támogassa a nyak és a hát.

7. figyelni, hogy a matrac

Kapcsolja be a matracot időnként úgy, hogy nem indul el az összeomlás csak egy helyen. Továbbá, kicserélik a régi matrac egy újat rendszeresen úgy, hogy továbbra is támogatja a hát és a nyak egészséges helyzetben.

8. alszik a gyomor egy tiltott

Lehet, hogy nehéz hirtelen változtatni a szokást alszik a pocakját. De akkor meg kell tenni annak érdekében, hogy javítsa a alvási pozíció kedvéért a nyakát.

9. A terhes nők

Ha alszik a hátadon, akkor prop egy párnát, vagy két alatt térdre. Vagy ha inkább alszik az oldalán, majd helyezze a párnák között térdre.

10. Reggel terül

Egyszerű szakaszokon vagy a jóga valóban különbséget tenni. Ez segít az izmok ellazítására és az ízületek a szervezetben, és rugalmasabbá tétele.

A természet a fájdalom és intenzitása eltérhet személyenként, de ezek egyszerű módon, hogy a nyugodt alvást, és a boldog reggel.

Reggeli torna enyhíteni a merev nyak

Kivéve, ha a krónikus fájdalom, vagy más súlyos betegség, kevés, hogy a gyakorlat nem vigyázni. Egy egyszerű fáj a nyaka lehet enyhíteni a következő feladatokból áll:

1. Head Csepp

Állj egyenesen, és lassan csökken a fejét jobbra. Keresd előtted, ahogy ezt. Várjon 10 rendbeli, majd ismételje meg a bal oldalon. Ismételjük meg az egész sorozatot háromszor. Ön tudja húzni inkább csökken a másik váll mindkét oldalon.

2. Fel-le Motion

Állj egyenesen. Lassan engedjük a fejét, és érintse meg az álla a mellkasát. Várjon 10 számít. Ezután döntse a fejét. Várjon 10 számít. Ismételje háromszor. A kissé intenzívebb változata feküdt mellkas lefelé az ágyban, hogy csak a feje fölött az ágy szélére. Ismételjük meg a fel-le mozgás háromszor.

3. a vállon

Állj egyenesen, és előre nézni. Lassan mozgatni a fejét, hogy nézd át a jobb vállát. Várjon 10 számít. Ismételjük meg a bal oldalon. Ismételje meg a sorozatot háromszor.

4. Head kiugró

Ülj egyenes háttal egyenes. Nyomja ki a fejed, és tartsa lenyomva 10 számít. Ezután tolja teljesen hátra, és tartsa. Ne feledje, hogy tartsa a testet felfelé. Ismételjük meg 5-ször.

5. Fej liftek

Fektesse le lakás egy szőnyeg. Érintsd meg a szájban vagy a tető a száját a nyelvével. Most, ahogy számoljon 10, megkönnyíti az álla felé, a mellkasát. Ezután nagyon lassan emelje fel a fejét a mat. Képzeljük az alapja a koponya és elképzelhető, hogy a feje hajlító a fülek között. Ez segít, hogy nyúlik az izmokat a tarkó. Tartsa 10 számít, és pihenni. Ismételjük meg ezt a körülbelül két percig. Lassú lehet.